Biomel yaris sende aksi etki yaratti sanirim :)))
Saka bir yana bende keske oruclu olsaydim.kayinvalidemlerde iftaran sahura kadar hep yedik. O yuzden yazmiyim zaten ne olduysa bbna doymuyorum. Regl oldugum icin olsun.lutfeeen :)
Amiiiiinn.
Ahaaaa Birtane daha benden buldum.bende kg verip polikistikoveri yenip hamile.kalmak.istiyorum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ezgialya cım cuma tartıldınmı bana kilon lazım
Sen sadece dikkat et yeter yarışıyorum diye sakın abartma sütün önemli canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bence fena değil diyetin emzirmeden bile kilo verdirir
Millete ne bakıyorsun bende doğuma 93 ile gidip doğumdan 1 hafta sonra 78 tartılmıştım ama şişkoydum hamile kaldığımda sen hiiiç takma 2. Ayında bu azim varsa 12. Ayında genç kızlığından zayıf olursun
kızlar dün yatmadan kurabiye falan yedim.bugün oruç tutmaya başladım reglim yeni bitti çünkü.iftarda çorba yeşil fasülye yemeği bulgur pilavı ve salata yiycem.az miktarlarda yemeyi düşünüyorum tutabilirsem kendimi.nasıl sizce
şimdi tartılıp burayamı yazıyonuz kızlar.haftada birmi yazıoz kilomuzu
Biomel yaris sende aksi etki yaratti sanirim :)))
Saka bir yana bende keske oruclu olsaydim.kayinvalidemlerde iftaran sahura kadar hep yedik. O yuzden yazmiyim zaten ne olduysa bbna doymuyorum. Regl oldugum icin olsun.lutfeeen :)
Amiiiiinn.
Ahaaaa Birtane daha benden buldum.bende kg verip polikistikoveri yenip hamile.kalmak.istiyorum :)
Bende reglim ondan heralde aşırı kaybım var anla canım bazen gözüm kararıyo normal hareket bile edemiyorum
Hosgeldin oncelikle :)
Aksamki menunde pilavi ya yeme yada tadimlik ye corba zyetinyagli salata zaen yeterli bi menu bence bide yatma zamanina yakin karbonhidratlardan uzak durabilirsen iyi olur. Cunku seni protein kadar uzun sure tok tutmaz.
Nacizane fikrim
Her cuma tartiliyoruz ve kg muzu listeyi yapacak arkadasa hem msj atiyoruz hemde burda yaziyoruz.haftada bir tartilmak motive olmak acisindan onemli ama benm tarti cok ortada hep tartiliyorum :)
valla bende günde 3 öğün yemek yer gibi tartının üstündeyim.sevmiyorum bu huyumu çünkü 100 gr bile almışsam hayatı zindan ediyorum kendime resmen.yatmadan 1 dilim ekmekle biraz peynir zeytin ve bol yeşillik yerim sanırım.şimdi tartıldım 71.2ydim. 70.9 u gördüm valla
valla bende günde 3 öğün yemek yer gibi tartının üstündeyim.sevmiyorum bu huyumu çünkü 100 gr bile almışsam hayatı zindan ediyorum kendime resmen.yatmadan 1 dilim ekmekle biraz peynir zeytin ve bol yeşillik yerim sanırım.şimdi tartıldım 71.2ydim. 70.9 u gördüm valla
Selamlar herkese ilk menüyü ben vereyim ki herkes bakıp iyi be ben az yemişim baya desin morali düzelsin :)
Sahur:
-1dlm güllaç
Kahvaltı:
-1por nesfit
-125 ml süt
Öğlen:
-1 kase mantar çorbaaı
Aralarda:
-700gr karpuz
-2 çiğ köfte(yemez olaydım berbattı tadı)
-2 kayısı
Akşam:
-1 kase çorba
-yarım levrek
-3 tane dilim fırın patates
- 1 kase salata
Ve bol bol suuuu
Bence patates disinda guzel :)
.
Sahur azıcık kahvaltılık ekmek yok
10.30 yumurta 3 dilim sucuk ekmek bi lokma
15:00 küçük ekmek arası tavuk 5 patates birkaç yudum kola
İftar 1 kase çorba minnacık ekmek 1 çatal makarna 3 çatal yoğurtlu deniz otu veeeeee 4 tulumba 😫dayanamadımmmm
2 defa yoğurt kürü 2.5 litre su form çayı ara tüketimim
Spor mu toplam 1 saat oturmadım
Sibel1290 ve biomel bence gayet iyi, egzersizde yaptıysanız biraz süper olmuş :)
Canım ben koşu bandında tlf da müzik dinleyerek video klipleri izleyerek yürüyorum. Kulaklığımı takıyorum çok keyifli oluyor. Bir de aerobik cd leri bul kendine . Evde zaman oldukça yaparsın. İlk başlayanlar leslie yapıyor . O bana hafif gelmişti mesela. Onla başlayabilirsinBende sorun yemek yemek değil anladım tatlıya hayır diyememek
Yarın evi toparlayıp şu lesie deniycem
Zumba ağır geldi kalbim sıkıştı çok hafif ama etkili bişi lazım bana kızlar tavsiyeye açığım
Koşu bandım var ama sıkıcı geliyo 😖
Bugunku menu
12de uyandim
1 tbk kiraz
Ara 1 bardak sut 1avuc kiraz
Iftar
1kepce soguk corba
2 lahmacun 1.5 bardak ayran
Ay geçmiş olsun inşallah hiç bir iz kalmaz amin
Aynen ben de öyle oldum o ağladı ben ağladım çığlıkları hala kulağımdaYanık bu çok zor benim oğlumuda 7 aylıktı 2 elini sobaya yapıştırdı o ağlar ben ağlarım resmen çıldıracaktım yavrum feryat ettikçe
İnş izi de kalmaz kızının geçer canım
Çok geçmiş olsun canım. Benim bacağım yanmıştı nescafe dökülmştü. Sonra denize gittim güneş de gördü cildim. Koruyucu sürdüm ama ilk başta sağlam ciltten koyu renk görünüyordu ama sonra izi bile kalmadı. Hiç canını sıkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?