70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tamam canım leslie deniycem önce çok sıkılaştırıyornuş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim masallah diorum :)
Fazla da bisi demiyorum.oruclu oldugum zaman cok daha fazlasini yiyecegimi biliyirum :)
Ben kulakligimi takip muzik dinliyorum. Evdeki kosu bandinin karsisina tv yada lap top koyup izleyebilirsin.biseyler.zamanin nasil gectigini anlamazsin.

Menüye gelllll maşallah az yenmiş canım

Sonrasi geliyo
Gorummcem ydisindan cikolata gbi karamelli bir sey getirmis cayla 1dilim bile etmez ondan yedim
Sonra 2 erik 1.5 avuc kiraz yedim
Simdide soda iciyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Bende 1 avuç kiraz yedim eşim illa ye Bi ısrar sorma 😫az yemişiz bişi olmaz inş
Koşu bandımda kaç km ile ne kadar süre yğtğyorsun canım

Bende tartılmamal için kendimi zor tutuyorum :) bence hergün sabah kalktığında tuvalete gittikten sonra tartılsan en doğru sonucu o verir

o ayrı her sabah tuvalete çıkılır sonra iç çamaşırlarıyla kilo takibi yapılır.ama yinede aralardada bi yokluom nolmuş diye

Sahur tipik kahvaltı

İftar

1 hurma
1 kase mercimek çorbası

Ara 10 dk

1 tabak taze fasulye
2 kasik mantar sote 1 kasik pilav 1 kasik et
Salata

İyi gibiydi menü fakaaaat;

Sen takılarını cocuklarin altınlarını filan sabahtan kaybet
Gun boyunca deli gibi ara
Aksam sinirden helvaya giriş..
Sora kayıpları bul
Sevincten 1 top dondurma ye
E saat 1 buçuğu gecmis
Uyanamam diye 2 zeytin bı dilim kasari da ye
Tumba da yataagaaa Mahmure

Geçmiş olsun o korku fena Allah tan bulunmuş canım
Menün güzelmiş aslında

Günaydın arkadaşlar. Herkese hayırllı ramazanlar. Kızlar öncelikle size sunu sormak istiyorum. Normalde sabah tartılırdım. Ama suan sahura kalkıp yediğim için sabah tartıldım ve cok fazla çıktım. Acaba akşam tartılmak mı iftardan önce doğru olacak ramazan boyunca??? Cunku sabah 6 da kalkıyom eee 3 saat önce yemissin zaten mide tıka basa dolu.:26::26::26::26:
Dun ki menumu yazayım
iftar
çorba
pazı sarması
komposto
karpuz
1 dilim ekmek
ara
2 top dondurma
safur
1 dilim ekmek
az peynir
2 kş. Reçel
2 tane sarma
2 dilim karpuz

Ayyy o strese az bile yemisin gecmis olsun
Canim benimkinin ekrani bole ne zamandir ara vermistim.basladim bugun :)
Ben.yurudugum sureye ve hizima bakiyorum.kac km oldugunu bilmiyorum
3 le baslayim 4 yada 4.5 a cikiyorum bazen yarim saat bazen 1 saat oluyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1404110087677.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar ben migrenimden dolayı oruç tutamıyorum. O yüzden liste paylaşamıyorum herkes sahur ve iftar menüsü yazınca utanıyorum açıkçası. Artık ramazandan sonra paylaşırım liste. Bu arada biomelcim çekilmemiş yeşil kahve buldum nihayet. Bu hafta deneyeceğim

Neden kimse bana cvp vermiyor yaaa
tartılmak için en doğru zaman oruçlu ıken. çünkü dün sabah kaltım 71,6 tım öğlene doğru 71,3 sonra 70,9 enson akşam 8 gibi 70,7 çıktım hangisi gerçek kilom benim

İfter öncesi canım gerçek kilon bence

Geçmiş olsun canım ben buara bıraktım yoğurt kğrünü deniuorum
Canım bişi sorucam benim sol göğsümde hafif ağrı var meme ucunu bastırınca süt geldi ne bu şimdi emmiyo ufaklık son denemelerde işe yaramadı 3 aydan sonra neden süt tavsiyeni alabilirsem sevinirim canım

Bende 4 de en fazla 40 dk yapıyordum şimdi ufaklıkla hiç denemedim inan

Kızlar selam, yarın izmire gidiyoruz, annelerde internet olmadığı için Bayram sonuna kadar yazamayacağım unutmayın olur mu beni. Bu arada yarışmaya beni de dahil edin. Bayram sonu umarım topluca daha zayıf oluruz. Öpüyorum hepinizi, hayırlı ramazanlar geçirir umarım herkes..

İyi tatiller şimdiden izmirde karşiılaşırız belki 😉

amın ıns canım bu arada gecmıs olsun

benide alırmısınız aranızaaa.kilom 71,6 hedefim ilk olarak 65.olurmuki ramazan sonuna kadar.destek bekliyorum kızlaaar
hosgeldın canım
sende hosgeldın aramıza canım canını sıkma verırsın ıns tez zamanda kendını baskalaıyla kıyaslama her bunye aynı degıl
gecmıs olsun canım ben kacırmısım bunu kım yandı cokmu yandı
su hayatta en cok korktugum seydır yanık
gecmıs olsun canım gene ıyı bulmussun takılarını
ben kendı evımde 10 bılezıgımı kaybettım ve hala bulamadım ( bence kaybolmadı calındı demek daha dogru olur sanırım ) ve hala bılezıgımın aynısından kımse gorursem ıcım cız eder yanar

Kızlar geldim Ankara'ya
Dün oruç tutmadım yola çıkıyorum diye eşim dedi çantana su koy dedim içemem uçakta millet oruçtur eşim dedi yarısından çoğu değildir ki öyle çıktı uçağın %75i oruç değildi...

Neyse annemde B'nde iddiayı kazanadık o 62.3 ben 75.2 çıktım tartıda neyse kimse kaybetmedi ikimizde istediğimiz kiloya geldik şimdilik

Bu evde telin 3G si hiç iyi değil inşallah bu kadar yazmam boşa gitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…