Selamiro kızlar!
Herkescikler susmuş pusmus. Ben uyumadım pek bir enerjigim. Ee o kadar dondurmayı siz de yeseniz şimdi burda olurdunuz
Neyse..
Sahurum pek bir karışıkkı. Tatmadan biraz yemis, sonra da sahurda biraz kahvaltılik atıştırdım. Ha bı de hurma ve birkaç fındık
İftar
Bir kase mercimek
1 tabak taze fasulye
3-4 etli sarma
Ardından çaya gorumceme gittik
Bir dilim tralice dedikleri tatlıdan yedim
4 top da pastane dondurması :/
Ama hala uyumadım. Evi toparladim. Utu mutu yaptım. Su iciyorum. Sonra da sahuru yapıp yatıcam.
Haa bir de gorumcemden geldikten sonra tartildim aclik ile tokluk arasında pek bir fark yoktu yihhuu
Bir de sevgili arkadaslarım; su an Bendeki iç huzurunu, bedensel rahatlığı, istediğini yiyebilme özgürlüğünü ve imkanını Rabbim hepinize ve tüm iyi kalpli kullarına da versin insallah
Ben.bugun.cok yedim
Ama.iftari ve sahuru anlatayim iftar
1kepce mercimek corbasi
2servis kasigi z.yagli semiz otu 2dilim.pide salata kac dilim oldugunu hatirlamadigim kavun
Ara cayin yaninda 2 tane english choclate :) havali olsun biraz ;p
Sahur
2 yumurtali lot peynirli omlet
1lavasin 3/4 u
Kibrit kutusu kadar b.peynir
Iftardan.kalan coban salata
Daha ne olsun
Amiiiiiiiinnnn :)
Benimde normalde en az 1.5 kg farkediyor.
Bakalim yarin dikkat edicem.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Menün çok güzel canım.
Ramazan menüleriniz çok güzel kızlar. Bravo hepinize. Gerçekten az yiyorsunuz. Bu hafta hepiniz beni sollayacaksınız
Amin canım.allah kabul etsin. Menün de güzel bence oruçlu olmana rağmen az yemişsin ben olsam saldırırdım. Afiyet olsun
Slm kızlar, Bu havalarda oruç tutabilenlri tbrik ediyorum. Allah kabul etsin. Ben de kova01 gibi migren yüzünden tutamıyorum. Ona rağmen 2 gündür iğnelerle ağrı kesicilerle ayakta duruyorum. İşlerde çok gidip yatamıyorumda. Sıcaklar baş ağrılarımı arttırdı. Buara çok yemek yiyemiyorum. Ama abur cubura vurdum kendimi. Adetliyim. Canım tatlı istiyo dün öğlen yemeğinde tel kadayıf gelmş dayanamadım yarısını yedim. Akşamda eşim manisadan geldi.Balıkesirden geçerken höşmerim almış şerefsiz. Dayanamadım tabiki ondanda 2 çatal yedim. Nolcak benim bu tatlıyla olan sınavım.. Moralim 0 . Ben kilo milo veremem..
Tatlıyla benim de sınavım aynı aç kalayım ama tarlısız asla bu nedenle de kilo hemen veremiyoruz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım geçmiş olsun buarada bende tutamıyorum hipoglisemi migren bayılmalar Rabbim affetsin 😒
Slm kızlar, Bu havalarda oruç tutabilenlri tbrik ediyorum. Allah kabul etsin. Ben de kova01 gibi migren yüzünden tutamıyorum. Ona rağmen 2 gündür iğnelerle ağrı kesicilerle ayakta duruyorum. İşlerde çok gidip yatamıyorumda. Sıcaklar baş ağrılarımı arttırdı. Buara çok yemek yiyemiyorum. Ama abur cubura vurdum kendimi. Adetliyim. Canım tatlı istiyo dün öğlen yemeğinde tel kadayıf gelmş dayanamadım yarısını yedim. Akşamda eşim manisadan geldi.Balıkesirden geçerken höşmerim almış şerefsiz. Dayanamadım tabiki ondanda 2 çatal yedim. Nolcak benim bu tatlıyla olan sınavım.. Moralim 0 . Ben kilo milo veremem..
Kızlar size şuan hastane odasından yazıyorum.. Ankara'daki doktoruma geldim dedim ameliyat çözümse artık alın beni o da aradı bir kişilik boş yatak varmış
Yanımda kimsem yok annem çocuğuma bakıyo ama yarın eşimin kız kardeşi gelip oğluma bakacak annemde yanıma gelecek
Şuan orucum kan alındı ama çok sarsmadı bende bozmadım açıkcası zaten canım birşey istemiyor
Annem iki tane kepekli sandviç yaptı çantamda onları yiyeceğim
E bugünlük idare edin değil mi kızlar yarın ameliyatım var hayırlısı ile.. Belki önümüzdeki ptesi gününe de kalabilirmiş hayırlısı olsun amin
Bana dua edin canlar buradayım yalnızım zaten sürekli girerim topiğe
Çok geçmiş olsun canım, inşallah hayırlısıyla sağlığına kavuşursun, bel fıtığımıydı ?
Evet canım bel fıtığı
Biraz önce anestezi doktorları geldi yedektesiniz dedi belki ptesi gününe kalır ameliyatınız dedi veeee asıl sorun ptesi gününe kadar yatakta yatmak zorunda olmam yoksa hastane çok yoğunmuş bi daha zor yer bulurmuşum
İzinli çıkamıyormusun peki bi sor bence onu
Emel gurbettesin demekkıyamam yav buarada Fransız arkadaşlarım vardı ve kiloya çok dikkat ediyorlardı bir de çok iki yüzlü tiplerdi erkekleri kızlardan daha güzeldi ancak çoğu eşcinsel yada biseksüeldi :)) disneyin bi öğrenci programında 3 aydı tabi:)
Buarada 1 saat 4 dk kalmış
Dün akşam saatim 1 saat geri kalmış sahurda oyalanıyorum annem dedi ezan okunmak üzere dedim yuh dedi saate bak mutfaktaki saate bi baktım wuuuu ezan okunacak 😅
menun guzel canimBugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, 1 dlm tb ekmeği, peynir, 2 zeytin, domates
Ara: kahve, yeşil kahve
Öğle: tavuk şinitzel, lebeniye çorbası, 2 dlm domates, 1/2 biber
Ara: azıcık siyah üzüm, 1 şeftali, 3-4 kiraz, 5-6 badem
Akşam: patlıcan güveç, cacık, 1 dlm tb ekmeği
Spor: koşu bandında 45 dk tempolu yürüyüş, 15 dk koşu, 35 dk aerobik
Eşim dışarı güllaç yemeye gidelim diyor, eğer gidersek kesin yerim çünkü bayılıyorum güllaça😔
gecmis olsun canim migren zor banada arada vuruyor ama cok naadir ama geldimi kotu geliyorTeşekkür ederim canım.malesef 16 yıldır migren hastasıyım. Tutabilmeyi çok isterdim ama migren krizlerimi tetikliyor açlık ve susuzluk. Eşime iftar sofrası hazırladım ben de onla yiyeceğim birazdan
canim sen nasil dayaniyosun ya hic bisey yememissin16 yıldır... Allah şifa versin çok zormuş migren
Bende güllaç hazırladım az şekerlikesinlikle yiyeceğimmmmm
Menüm
Sahuru yazmıştım yine yazem
1 kase yulaf ezmesi süt 1 çk bal
Iftar
Açılış zeytin
1 kepçe şehriye çorbası
1 yk taze fasulye
1 yk tavuk sote
1 yk enginar
Birazdan güllaç yerim 2 dilim yerim herhal çünkü hayatta eeeen sevdiğim tatlıdır 10 kg baklava künefe getirin 1 dilim güllaç tabiki güllaç derim
menun guzelSabah 1 yumurta 3 dilim sucuk azcık ekmek form çayı
Ara bi avuç kiraz
Öğle azcık tavuk 3 kaşık yoğurtlu semız otu
1 fincan kahve 2 bisküvi ara
Akşam 2 kaşık pilav 1 lokma ekmek
3 ısırık közde Mısır
2 litre su 1 öğün yoğurt kürü
amin canim rabbim cumlemize versinSelamiro kızlar!
Herkescikler susmuş pusmus. Ben uyumadım pek bir enerjigim. Ee o kadar dondurmayı siz de yeseniz şimdi burda olurdunuz
Neyse..
Sahurum pek bir karışıkkı. Tatmadan biraz yemis, sonra da sahurda biraz kahvaltılik atıştırdım. Ha bı de hurma ve birkaç fındık
İftar
Bir kase mercimek
1 tabak taze fasulye
3-4 etli sarma
Ardından çaya gorumceme gittik
Bir dilim tralice dedikleri tatlıdan yedim
4 top da pastane dondurması :/
Ama hala uyumadım. Evi toparladim. Utu mutu yaptım. Su iciyorum. Sonra da sahuru yapıp yatıcam.
Haa bir de gorumcemden geldikten sonra tartildim aclik ile tokluk arasında pek bir fark yoktu yihhuu
Bir de sevgili arkadaslarım; su an Bendeki iç huzurunu, bedensel rahatlığı, istediğini yiyebilme özgürlüğünü ve imkanını Rabbim hepinize ve tüm iyi kalpli kullarına da versin insallah
gecmis olsun canim moralini bozma gecen ay bende ilk defa bu derece tatliya sarmistim regle doneminde hic boyle olmamistim ama yapicak bisey yokSlm kızlar, Bu havalarda oruç tutabilenlri tbrik ediyorum. Allah kabul etsin. Ben de kova01 gibi migren yüzünden tutamıyorum. Ona rağmen 2 gündür iğnelerle ağrı kesicilerle ayakta duruyorum. İşlerde çok gidip yatamıyorumda. Sıcaklar baş ağrılarımı arttırdı. Buara çok yemek yiyemiyorum. Ama abur cubura vurdum kendimi. Adetliyim. Canım tatlı istiyo dün öğlen yemeğinde tel kadayıf gelmş dayanamadım yarısını yedim. Akşamda eşim manisadan geldi.Balıkesirden geçerken höşmerim almış şerefsiz. Dayanamadım tabiki ondanda 2 çatal yedim. Nolcak benim bu tatlıyla olan sınavım.. Moralim 0 . Ben kilo milo veremem..
gecmis olsun canim ins biran once ameliyat olursunda sagligina kavusursunKızlar size şuan hastane odasından yazıyorum.. Ankara'daki doktoruma geldim dedim ameliyat çözümse artık alın beni o da aradı bir kişilik boş yatak varmış
Yanımda kimsem yok annem çocuğuma bakıyo ama yarın eşimin kız kardeşi gelip oğluma bakacak annemde yanıma gelecek
Şuan orucum kan alındı ama çok sarsmadı bende bozmadım açıkcası zaten canım birşey istemiyor
E bugünlük idare edin değil mi kızlar yarın ameliyatım var hayırlısı ile.. Belki önümüzdeki ptesi gününe de kalabilirmiş hayırlısı olsun amin
Kızlar size şuan hastane odasından yazıyorum.. Ankara'daki doktoruma geldim dedim ameliyat çözümse artık alın beni o da aradı bir kişilik boş yatak varmış
Oticim emelcim amin canlarım inşallah hayırlısı ile çıkarım hastaneden iyileşirim tez vakitte amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?