70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Amin canım.allah kabul etsin. Menün de güzel bence oruçlu olmana rağmen az yemişsin ben olsam saldırırdım. Afiyet olsun

Ramazan menüleriniz çok güzel kızlar. Bravo hepinize. Gerçekten az yiyorsunuz. Bu hafta hepiniz beni sollayacaksınız

Amin canım.allah kabul etsin. Menün de güzel bence oruçlu olmana rağmen az yemişsin ben olsam saldırırdım. Afiyet olsun

Valla benim de saldırasim geliyo da kayinvalidemle olmam frenliyo beni. Beraber diyet yapıyoruz o 120li kilolarda ama iftarda yiyemiyor coook az yiyor. O yemeyince ben de duruyorum :0

Slm kızlar, Bu havalarda oruç tutabilenlri tbrik ediyorum. Allah kabul etsin. Ben de kova01 gibi migren yüzünden tutamıyorum. Ona rağmen 2 gündür iğnelerle ağrı kesicilerle ayakta duruyorum. İşlerde çok gidip yatamıyorumda. Sıcaklar baş ağrılarımı arttırdı. Buara çok yemek yiyemiyorum. Ama abur cubura vurdum kendimi. Adetliyim. Canım tatlı istiyo dün öğlen yemeğinde tel kadayıf gelmş dayanamadım yarısını yedim. Akşamda eşim manisadan geldi.Balıkesirden geçerken höşmerim almış şerefsiz. Dayanamadım tabiki ondanda 2 çatal yedim. Nolcak benim bu tatlıyla olan sınavım.. Moralim 0 . Ben kilo milo veremem..

Tatlıyla benim de sınavım aynı aç kalayım ama tarlısız asla bu nedenle de kilo hemen veremiyoruz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tatlıyla benim de sınavım aynı aç kalayım ama tarlısız asla bu nedenle de kilo hemen veremiyoruz

Canım geçmiş olsun buarada bende tutamıyorum hipoglisemi migren bayılmalar Rabbim affetsin 😒

Canım geçmiş olsun buarada bende tutamıyorum hipoglisemi migren bayılmalar Rabbim affetsin 😒

Amin canım Allah affetsin bizi. Aileme bile söyleyemiyorum tutamadığımı. Ama sağlıkı bozuyorsa oruç farz olmaz sanırım.

Canını sıkma. Ben de dün güllaç+ kesme dondurma yedim. Arada canımız tatlı çekebilir. Vicdan azabı çekme. Bugün dikkat eder telafi edersin

Kızlar size şuan hastane odasından yazıyorum.. Ankara'daki doktoruma geldim dedim ameliyat çözümse artık alın beni o da aradı bir kişilik boş yatak varmış
Yanımda kimsem yok annem çocuğuma bakıyo ama yarın eşimin kız kardeşi gelip oğluma bakacak annemde yanıma gelecek

Şuan orucum kan alındı ama çok sarsmadı bende bozmadım açıkcası zaten canım birşey istemiyor

Annem iki tane kepekli sandviç yaptı çantamda onları yiyeceğim
E bugünlük idare edin değil mi kızlar yarın ameliyatım var hayırlısı ile.. Belki önümüzdeki ptesi gününe de kalabilirmiş hayırlısı olsun amin

Bana dua edin canlar buradayım yalnızım zaten sürekli girerim topiğe

Çok geçmiş olsun canım, inşallah hayırlısıyla sağlığına kavuşursun, bel fıtığımıydı ?

Çok geçmiş olsun canım, inşallah hayırlısıyla sağlığına kavuşursun, bel fıtığımıydı ?

Evet canım bel fıtığı
Biraz önce anestezi doktorları geldi yedektesiniz dedi belki ptesi gününe kalır ameliyatınız dedi veeee asıl sorun ptesi gününe kadar yatakta yatmak zorunda olmam yoksa hastane çok yoğunmuş bi daha zor yer bulurmuşum

İzinli çıkamıyormusun peki bi sor bence onu

he ya gurbetteyim canim

menun guzel canim
Teşekkür ederim canım.malesef 16 yıldır migren hastasıyım. Tutabilmeyi çok isterdim ama migren krizlerimi tetikliyor açlık ve susuzluk. Eşime iftar sofrası hazırladım ben de onla yiyeceğim birazdan
gecmis olsun canim migren zor banada arada vuruyor ama cok naadir ama geldimi kotu geliyor
canim sen nasil dayaniyosun ya hic bisey yememissin
ammada cok gullac seven varmis
bende gecen sene tr de gorumcem getirmisti bana ramazanda ( ilk defa ramazani tr de tutmustuk) ama pek sevemedim ama siz boyle bahsedince acaba diyorum bidahami denesem ama burdada nerden bulucam gullaci???

menun guzel

amin canim rabbim cumlemize versin

gecmis olsun canim moralini bozma gecen ay bende ilk defa bu derece tatliya sarmistim regle doneminde hic boyle olmamistim ama yapicak bisey yok
ins reglin bitince telafi edersin
gecmis olsun canim ins biran once ameliyat olursunda sagligina kavusursun

Ameliyata karar verdiniz demek. Hadi bakalım hayırlısında kurtarırsın inşallah

Oticim emelcim amin canlarım inşallah hayırlısı ile çıkarım hastaneden iyileşirim tez vakitte amin

Ameliyatlardan nefret ediyorum ama el mahkum
İnşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşursun canım dualarım seninle

Canım şimdiden geçmiş olsun. Kendini yalnız hissetme. Biz hep yanındayız ve senin arkadaşınız ( sanal da olsak:)). Ne zamanistersen bizimle duygularını paylaşabilirsin, rejimi hiç düşünme önemli olan sağlık, inşallah biran önce iyileşir sağlığına kavuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…