70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hiçbirşey yememişsin canım.eşim güllaçtan vazgeçti önümde magnum yedi😞canım tatlı öekiyor öff ya

Ne güzel bir menü açlıktan bayılmıyor musun :) ben bugün eşim nöbetçi olduğu için annemde kalıyorum annem hayatta izin vermez kilo vermeye çalışmama bütün gün birşeyler hazırlayıp ağzıma tepti menümü yazamıcam çok utanıyoruuuum ama hesapladım 2000 kaloriden az, en azından artıya çıkmamışım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bana az diyorsunuz da benim gayretli annem ben yemedikçe hırs yapıyor o da yemiyor bir de ben güllacı hüplettim annem yemedi :) güllaç yerine bir tabak kiraz yedi bu kadın benim Sayemde genç kızlığında göremediği kiloya kavuşacak :))

İyiymiş senin annen, benim ki bana çok kilolusun ben doğum yaptıktan sonra yine 36 bedendim diyor, ama rejim yapmama izin vermiyor nasıl vereceksem kilo :)

Magnum mu... Allah sabır versin canım ama sende dondurma yiyebilirsin aslında magnum değilde yazbuz falan var 37 kalori bakma yine en az kalorili tatlı dondurma

Güllaç+ 1 kesme dondurma yedim( eşimle dışarı çıktık. Çok ısrar ettim) pişman mıyım? Asla. 😄 çok özlemişim

Sabah 1 yumurta 3 dilim sucuk azcık ekmek form çayı
Ara bi avuç kiraz
Öğle azcık tavuk 3 kaşık yoğurtlu semız otu
1 fincan kahve 2 bisküvi ara
Akşam 2 kaşık pilav 1 lokma ekmek
3 ısırık közde Mısır
2 litre su 1 öğün yoğurt kürü

Bugün iştahım yok tatlı da istemiyor canım oh çok şükür

Akşam pilav ekmek Mısır? Ay bu benim eskiden sulu yemeğin katı kısımlarını çatallayıp ekmekle yiyip, suyunu bırakıp pilavı üstüne döküp ekmekle yememi hatırlattı:) iştahım ne kadar çokmuş yaaa!
Hiç bişey yememişsin canım dikkat et halsizlik olmasın
Buarada belim için B vit verilmişti buaralar oruçta tutuyorum diye akşamları yatmadan alıyorum

Kovacım acaba multivit mi alsam??? Oruçta iyi gider mi?

Güllaç+ 1 kesme dondurma yedim( eşimle dışarı çıktık. Çok ısrar ettim) pişman mıyım? Asla. 😄 çok özlemişim

O kadarını hakettin bence. Afiyet olsun

Bugün iştahım yok tatlı da istemiyor canım oh çok şükür

:tuhh tam da biri gitti diye düşünüyodum :) Toparlamışsin menüyü efferim

biraz geç oldu ama bugünkü menüm

sabah
yarım kase corn flakes
ara 1 greyfurt
öğlen 4 hurma
akşam
mantarlı tavuk sote (yarım tavuk göğüsü 5 mantar ve 1 biberle yaptım 1 kaşık yağ ile ama yarısını yiyebildim ) azcık yoğurt light kola
ara
4 hurma 2 tane form bisküvi

Selamiro kızlar!

Herkescikler susmuş pusmus. Ben uyumadım pek bir enerjigim. Ee o kadar dondurmayı siz de yeseniz şimdi burda olurdunuz

Neyse..

Sahurum pek bir karışıkkı. Tatmadan biraz yemis, sonra da sahurda biraz kahvaltılik atıştırdım. Ha bı de hurma ve birkaç fındık

İftar

Bir kase mercimek
1 tabak taze fasulye
3-4 etli sarma

Ardından çaya gorumceme gittik
Bir dilim tralice dedikleri tatlıdan yedim
4 top da pastane dondurması :/

Ama hala uyumadım. Evi toparladim. Utu mutu yaptım. Su iciyorum. Sonra da sahuru yapıp yatıcam.

Haa bir de gorumcemden geldikten sonra tartildim aclik ile tokluk arasında pek bir fark yoktu yihhuu

Bir de sevgili arkadaslarım; su an Bendeki iç huzurunu, bedensel rahatlığı, istediğini yiyebilme özgürlüğünü ve imkanını Rabbim hepinize ve tüm iyi kalpli kullarına da versin insallah

Çok az yemişsin arkadaşım? Halsiz koyma kendini olur mu?

Ne güzel açlık tokluk arası çok fark yok ise ya benim en aşağı 1.5 kg farkediyor bende mi bi sorun var anlamadım suyu mu az içiyorsunki?

Allah neşeni sağlığını huzurunu bozmasın canım amin

Ne güzel açlık tokluk arası çok fark yok ise ya benim en aşağı 1.5 kg farkediyor bende mi bi sorun var anlamadım suyu mu az içiyorsunki?

Bilmem ki iciyorum suyu da. İftarda 4 bardak iciyorum en az. İcmemeye çalışıyorum hatta midem cok şişiyor diye

Ben.bugun.cok yedim
Ama.iftari ve sahuru anlatayim iftar
1kepce mercimek corbasi
2servis kasigi z.yagli semiz otu 2dilim.pide salata kac dilim oldugunu hatirlamadigim kavun

Ara cayin yaninda 2 tane english choclate :) havali olsun biraz ;p

Sahur
2 yumurtali lot peynirli omlet
1lavasin 3/4 u
Kibrit kutusu kadar b.peynir
Iftardan.kalan coban salata

Daha ne olsun
Amiiiiiiiinnnn :)

Benimde normalde en az 1.5 kg farkediyor.
Bakalim yarin dikkat edicem.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Menün çok güzel canım.

Vitaminler iştah açar dikkat et canım. Ama belin için verilmişse kullanmalısın. İştahın açılsa da yemezsen kilo yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…