70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen öyle canım. ben önce göbeğimin erimesini ardındanda zayıfladıktan sonra mekik çekmeyi düşünüyorum. çünkü koşarken zaten karın kaslarımı sıkıp öyle koştuğumdan karın kaslarımda çalışıyo sende yap spor yaparken dans ederken karnını sık

arkadaşlar birde bi tavsiyem olacak pekçok kişi zayıflama ürünlerine para saçıyo falan bence en güzeli eve bi koşu bandı almak. 900 liraya falan var. taksitte yapıyolar. imkanınız varsa edinin derim. o zaman spor yapmamaya bahanede kalmaz. şuanda imkanım yok ama başka bi eve taşınırsam eğer koşu bandının olduğu odaya televizyon koyacağım küçük hem dizi izlerim hemde koşarım. şimdilik mp3 çalarla koşuyorum ama ilerde öyle yapmak niyetim

seneler önce 350 liraya zenikal diye bi zayıflama hapı almıştım. yediklerimizin yağını atıyodu. gerçektende resmen ne yağ varsa yediklerimde atıyodu. ama 1 gram zayıflayamadım. verdiğim parada boşa gitti. sonra şu lahana hapını kullandım bi ara o da kaslarım gitti yağ kaldı. bi ara garden life diye bi çay içtim zayıflamak için onla verdim ama yine kas çok gitti. bırakınca geri aldım. ya düşünüyorumda denemediğim kalmamış

sporcu sitede zaten kolay kaybedilen kilolar kolay geri alınır beslenme ve sporla verilen kilolarsa kolay kolay geri alınmaz diyo.

kimse yokmu yine. gözükmüyo zaten göremiyorum

ben burdayım canım.ama çıkcam birazdan.sabah kahvaltı edemeden misafirim geldi.hemde habersiz.ve tabiki kahvaltı edemedim.sonra çay falan.ama hiç yiyemedim çoluk çocuk.amerikan salatası yaptım.ondan yedim biraz.sonra bi saat sonra falan kek yedim bir dilim.ondan biraz sonra da bisküvili pasta yedim 3 dilim.ama adam gibi yiyemedimki. otur kalk.şimdide amerikan salatası yedim.2 küçük kase.ve annem umreye gidecek diye bu akşam orda toplanmışlar.beni çagırıyolar.offf offf.öyle yorgunumki.anlatamam.ohaoldumsmile

bugurlu sulu köfte tarifi: kıyma, bahatar,soğan,sarımsak,köftelik bulgur,tuz.salça. önce kıyma rendelenmiş soğan,sarımsak.baharat,maydonozla ve bulgurla yoğrulur. ardından tencereye soğan yemekilik doğranır salçası eklenip yağsız kavrulur. ardında su konup kaynatılır. kaynayan suya köfteler eklenir ve pişirilir. ardından yemeğin altı kapatılınca 1 yemek kaşığı zeytinyağı gezdirilir. çok lezzetlidir değişiklik isteyenler yapablilir. ayrıca bugün verdiğim diyet yaprak sarma tarifinide yapın derim güzel oluyo hele üzerine dövülmüş sarımsak ve 1 kaşık zeytinyağı gezdirilince mükemmel lezzetli. verdiğim dolma içi tarifiyle yaprak sarma dışında lahana sarmada yapabilirsiniz ve biber dolma gibi. içi önemli olduğundan bulgur hem insülini çıkarıp iştah açmaz hemde yağsızdır. isteyen yarım avuç kıymada ekleyebilir. yada bulgur yerine kabuklu pirinçte olabilir. afiyet olsun canlar. birazdanda ev yapımı pizza vereceğim.

pizza yapımı:önce 25 gram yaş maya ılık sütte ezilir. 5 dakika sıcak yerde tutulup kabartılır. ardından kepek un ve süt eklenir ve tuz yoğrulur. yaklaşık yarım saat bekletilir. kabaran hamur istenen ölçüde pizza hamuru gibii açılır. üzeri için isteyen ton balığı isteyen tavuklu yapar. karışık için. 1 parmak sosis. 6 tane çok ince kesilmiş sucu, küp şeklinde doğranmış domates, haşlanmış mısır kekik,karabiber,nane,tuz ve 1 yemek kaşığı zetinyağı karıştırılır ve hamurun üzerine yayılır. ardından fırına verilir. pişince çok az kaşar rende eklebilirsiniz

illede çikolatalı kek diyenlere bitterli kek tarifi yapımı: 100 gram bitter çikolata beenmari usulu eritilir. eriyen çikolataya 2 yumurta sarısı ve bal eklenir karıştırılır. ardından süt. ceviz yada fındık ve 1 yemek kaşığı yağ ve 1 kaşık kakao eklenir ve çırpılır. ardından kepek unu unu eklenir ayrı cam kapta 2 yumurta beyazı karbeyaz hale gelene kadar mikserle çırpılır. ardından yumurta beyazı keke eklenip hafif karıştırılır ve pişirilir. ben bu tarifi düşünüp buldum ancak hiç daha denemedi ama zayıfladıktan sonra mutlaka deneyeceğim. diğer çikolatalı keklere göre kalorisi hem oldukça düşük hemde iştah açmaz. .

tatlı kek tariflerinde hiç şekerli vanilya vermedim çünkü ne kadar kalorisi var bilmiyorum ama azsa konabilir güzel bi koku ve lezzet veriyo

hugocuk senin bir konu hakkında görüşünü alabilir miyim?ben hipotiroit hastasıyım,doktorum kepekli ekmek yeme de ne yersen ye dedi,sence ben bu durumda nasıl bir yol izleyeyim ki kilolara veda edebileyimzemuszemus
canım benim akrabamda aynı hastalıktan senin kilo vermen zor oncelikle troid hormonunu dengelemen lazım onu yaparsan normalden biraz daha azda yesen kesinlikle kilo verirsin

elbette canım ben zayıfladıktan sonra yapıp yemeği düşünüyorum kek istersem böyle poğaça istersem böyle yaparım. içli köfte, sulu köfte. börek, yaprak sarma. lahana sarması mantı . biber dolma falan hep verdim tarifini. aslında çokta aklıma gelmiyo ama sevdiğiniz yemekleri yazarsanız hep beraber nasıl diyete dönüştürülür paylaşırız. ben kendi dönerimi bile kendim u-yaparım. dur bide döner tarifi vereyim. döner için: istenildiği kadar dövülmüş el büyüklüğünde et. biftekli gibi. yağsız. ardından sos hazırlıyoruz. sosu için süt, sarımsak, soğan rendelenmiş,maydonoz,baharatlar tuz koyuyoruz. etleri bu sosta dolapta tam 1 gün bekletiyoruz. ardından etleri üst üste koyup folyoya sarıp buzlukta 1 gün beletiyoruz. ardından folyoyu çıkarıp çok ince kesiyoruz zaten kağıt gibi incecik kesiliveriyo. ardından tavada 1 kaşık yağda pişiriyoruz. gayet güzel oluyo yanına az yağlı bugur pilavi yada kepek ekmeğiyle muhteşem olur.

bu arada iyi akşamlar herkese ben bugün sabah nestle nesfit yedim ayrıca öğlen yağsız gözleme yedim ne yazıkki
akşam ise bir kepçe çorba ile firinda karnıbahar yedim. Bu arada regl olmama karşın yinede yarım kilo vermiş gösteriyorum yuppi

yani açıkçası diyetten sonra herşey bize serbest. döner mantı kek börek içli köfte dolmalar. herşeyi yiyip kilo almayacağız. zaten diyette yağ şeker kullanmadığımız için bu yemekler bize çok lezzetli gelecek. ama şu var elbette eski kek börek ve mantıları yersek bu yemekler diğerleri kadar güzel gelmez ama bunları yerseniz bi süre sonra dola deyince kek deyince börek deyince bunlar gelir aklımıza ve bunlar lezzetli olur. herşey serbest yeterki burda olalım ve birbirimizi kaybetmeyelim bakın inanın burda kilolu bayan kalmayacak

canım gözleme eğer yağsızsa ve içinde lor varsa ve yarım yufkaysa elbette zararsız. yufka insülini çıkarır ama özellikle ıspanak gibi lorlu falan yapılırsa sebze hamurun insüline etkisini azaltır. yarım yufkadan yağsız sebze ve peynirli arada elbet yersin ondan hala zayıflıyosun gayet güzel elbette arada değişiklik yapacağız hergün aynı şey yenmez. bende yedim daha önce üstelik kilo vermemde devam ediyo. ama sen içim rahat olsun dersen gözleme hamurunu kepek un ve sütle hazırla aç ve malzemesinikoy pişir böyle daha iyi olur

bu akşam yediklerimi yazayım bende bugün kendimi çok rahat hissettim ama sabahtan başka yürüyüş yapamadım dans ederim bende geceye doğru. neyse öğle karnıbahar haşlamıştım, akşama annemler hep kendine haşlıyorsun çokça yap da biz de yiyelim dediler ben de biraz karnıbahar biraz brokoli biraz da havuç haşladım yine yoğurtla beraber onu yedim, biraz etli patates yemeği ama etlerini yemedim, biraz da dünden yemediğim kıymalı kabak vardı hepsinden az az yedim, bir dilimde kızarmış kepek ekmek vardı. yemeğimi yiyeli 2 saati geçti bu arada.
şimdi de çay içiyorum yanında hiçbir atıştırmalık olmadan ki bu beim için büyük bir başarıdır :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…