70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Listemiz yavaş yavaş oluşuyor kızlar. Biomel ve yağmurlu dan haber yok henüz. Nirdesiniz gizlar?

Mrb beni de aranıza alir misiniz,1.54 boy 74.5 kiloyum diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum 1 ayda 3bucuk kilo verdim hedefim 60

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hosgeldin canım

Hatun koşturmaca bile olsa helal olsun yani:) ne kadar hızlı veriyorsun bi sırrı var mı ekstra???

Canim bende çok mutlu oldum hatta yanlış mı diye tartima su koydum 3 kilo 3 tartti tam :) 5 li çay yapıyorum o metabolizmami baya hızlandırıyo bide ben günde 6000 7000 kalori yiyen biriydim hergün 4 5 çikolata abur cubur kuruyemiş 1 ekmek yiyodum şimdi günde 1000 kalori yiyorum öyle olunca da hızlı kilo verdim bide yürüyüşe çıkıyorum cikamazsam illa hareket ediyorum evde oturmuyorum

Herkese iyi akşamlar

Başlangıç : 3 Şubat- 78
Geçen Hafta : 64.8
Bu Hafta :64.8
Giden :0
Hedef :55

Ok canım bende şimdi düşünüyorum eskiden nasıl yiyormuşum diye en ama en az 2 ekmek yiyordum yahaaaww!! 😝😝😝

kızlarr murat topaloğlunun verdiği bi diyet var bugün onu yapmaya başladım ayda 5 ve 8 arası kilo verdiriyomuş ilk hafta 2 veya 2.5 kio kesin gidiyo dedi doktor

bugünkü menüm
sabah 9 gibi
1 bardak süt (doktor baya kahvaltı diyo ama benim vaktim yoktu bi bardak süt içtim o yüzden

öğlen 1 kase yoğurt içine 2 yk yulaf

akşam
5 tane mantar yağsız pişirdim yoğurt salata
1 dilim kepek ekmek üstüne 1 tatlı kaşığı pekmez(tatlı niyetine) :)

bu kadar bu arada bunlar 556 kalori yaptı :/ çok az ama yiyemedim daha diyette ilk hafta akşam yoğurt salata sınırsız ama yiyemiyosun yani :/

Canım Rabbim şifa versin inşallah hemen iyileşip ayağa kalkar yavruna kavuşursun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şimdi nasıl anlatsam nerden başlasam
Başlangıç teee Nisan
Baş kilo 74.9
Geçen hafta 69.4
Bu hafta 69.8
Gelen 0.4
Top gid 5.1
Hedef 58

Otimoti yarışı kazanacaksın canım bende durum bu
Burdan alırmısın msj atamıyorum canım zahmet olmazsa

Ok canım bende şimdi düşünüyorum eskiden nasıl yiyormuşum diye en ama en az 2 ekmek yiyordum yahaaaww!! 😝😝😝

yahu ben hep diyorum kendime ne yiyomuşum ya önceden 4 yumurtayla melemen yapıp 1 ekmekle yerdim tek öğünde :) midem küçülmeye başladı çok şükür :) bakalım bugün başladığım diyet işte yararsa 2 ayda 59 u görürüm

Slm kızlar akşam yemeği azıcık kaçırdım diye spor yapayım dedim ama her yerim ağrıyor. 25 dk tempolu yürüyüş, 10 dk kol hareketleri, 4 dk karın hareketleri (8 dk lik egzersiz in yarısını anca yapabildim) çok hamlamisim.

Bugünkü menum
Sabah 1 dilim ekmek, 1 dilim salam, peynir, Salça, şekersiz çay
Ara 3 adet parmak bisküvi
Öğle 1 dilim ekmek ,3 kasik patlıcan musakka,2 kaşık Yoğurtlu biber
Ara tek şekerli nescafe
Akşam 3 kaşık pilav, 1.5 adet ızgara but, havuç salatası, 2 kaşık yoğurt, yarım dilim ekmek
Ara meyveli soda

Bisküvi dışında menün güzel canım

Bugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta,peynir, domates,1 dlm yoğun köy ekmeği
Ara: kahve
Öğle: şehriye çorbası,1 biber dolması, yoğurt, salata
Ara: yeşil çay, 3 dlm ananas
Akşam: bezelye, az yoğurt
Ara: 1 çatal güllaç ( eşim yedi ben tadına baktım izledim&#128516
Spor: 1 saat aerobik, 30dk cardio egzersizi, 1500 adım twist.

Supersin valla.

Kıskandım 😱

Hatun senin menüler gerçekten bizim pusulamız oldu kıskanmalar özenmelerrrr maşallah demelerrrr 😎😎😎cool

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…