70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tebrik ederim canım. Bu aralar hareketsiz olacağın için çok dikkat et sana tavsiyem. Çorbalara ağırlık ver. Ve de meyve ye. Tekrardan geçmiş olsun

Ok canım teşekkür ederim
Kovacım şuan kiraz yedim antibiyotik aç karnına olmasın demişler ya 6-7 kiraz yeterli olur mu antibiyotik almam için? Tok karnınanın açıklaması nedir canım?

Ok canım teşekkür ederim
Kovacım şuan kiraz yedim antibiyotik aç karnına olmasın demişler ya 6-7 kiraz yeterli olur mu antibiyotik almam için? Tok karnınanın açıklaması nedir canım?

Midene birşey girsin yeter canım. Kiraz yerine tam buğday ekmeği yesen daha iyi olur bence

Gunaydın kızlar.
Bildirimimi yapayım
geçen hafta 71,1
bu hafta 71,3
fark +200
hedef 58
dun yedikleri
iftar:
2 kasık corba
yarım tabak taze fasulye
3 kaşık pılav
2 tane tavuk baget
ve browni
hahur
karpuz

cok gecmis olsun canim ameliyatinin bitmesine sevindim cok cabuk taburcu etmisler.
ins tez zamanda sagligina kavusursun

Gunaydın kızlar.
Bildirimimi yapayım
geçen hafta 71,1
bu hafta 71,3
fark +200
hedef 58
dun yedikleri
iftar:
2 kasık corba
yarım tabak taze fasulye
3 kaşık pılav
2 tane tavuk baget
ve browni
hahur
karpuz

canim sen ne zaman tartildin aksam iftardan once tartilmicazmi oruc tutanlar?

tebrikler canim
ohoh tebrikler canim

Geçmiş olsun canım (herseyhim).Allah tez zamanda iyileşmeyi nasip etsin. Kilo bildirimim
Başlangıç 19 Mayıs
Başlangıç 75
Geçen hafta 73.4
Bu hafta 72.8
Giden 600 gr
Toplam 2.200
Hedef 63

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kizlar bi sorum olucak

ben dun aksam iftardan once tartildim 66 kg Sabah tartildim 67.1 kg
sanirim iftardan once tartilmak bizim icin daha iyi olucak sonucta Sabah 4h20de sahur yapiyorum Sabah 6da tartiliyorum yani yedikten 1 bucuk saat sonra.

birde ben dunku kilomumu bildireyim yoksa bugun tekrardanmi tartilayim? bugun iftardan once tartilamayabilirim cunku cok isim var aksam eve gider gitmez doktora gidicem sonra anneme yaprak sarmaya gidicem cunku yarin misafirlerim olucak iftar yemegine.
acaba listeyi ne zaman hazirlayacak otimoti arkadasimiz?

cok gecmis olsun canim ameliyatinin bitmesine sevindim cok cabuk taburcu etmisler.
Ins tez zamanda sagligina kavusursun

canim sen ne zaman tartildin aksam iftardan once tartilmicazmi oruc tutanlar?

dun akşam tartıldım canım iftardan önce. Yoksa bugun mu tartılıp onu yazmam gerekırdı?

tebrikler canim

Saol şekerim, 2 3 haftadır sabittim. Bu hafta 72 yi ilk kez gördüm. Doğru mu diye bi kaç kere tartildim. Kilo vermiş gibi hissetmiyorum pek.ama bu hafta adetliydim. O yüzden sanırım.hala şiş hissediyorum kendimi

kizlar benim bugun karnim cok sis sanirsin 4 - 5 aylik hamileyim dun dumduz olan karnim bugun sisti anlamadim neden

Oti ya alemsin yaptinmi dun.o isleri :)

Hosgeldin aramiza
Umarim basarili olan arkadaslarimizdan olur ve kg lara bye dersin :)
Boyun kac

Teşekkürler.Bu sefer kararlıyım diyerek başladığım diyetlerle 2 senemi geçirdim. Hiçbirinde 3. günü görmedim. Ama bu sefer kararlıyım :) Boyum 1.64 :)

Kızlar bildirimler kimeee ben çok mutluyum bugün dün üstümdeki ödemmiş tartıldım bugün 75.5 çıktım yeniden

Arkadaslar mesajları bana atıyorsunuz. Listeyi geç hazırlamayı planliyorum. İftardan once tartışmak isteyenler olabilir. Emelcim nasil istersen öyle yap dünkü kilon da olabilir

merrhaba kızlar beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim :) hemen bildirim yapıyım

74.9 kg
oruc oldugum için sahuru yazıcam
2 dilim beyaz peynir
2 dilim ekmek
domates, salatalık

bugun Dukana başladım bakalım, yazarım yine

Ayyy inş faydası olur. Olursa sizede tavsiyede bulunurum aman bir zararı olmasında karacigere yükleniyor malumunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…