Tebrik ederim canım. Bu aralar hareketsiz olacağın için çok dikkat et sana tavsiyem. Çorbalara ağırlık ver. Ve de meyve ye. Tekrardan geçmiş olsun
İlk hedefim 65 sonraki 59 canım. Kolay ulaşılabilir hedef seçtim önce motivasyon için.Çok sağol kovacım geçmiş olsun dileklerin için😇
Hedefine çok az kaldı maşallah peki daha da düşürecek misin? 60 yapalım mı hedefini
Ok canım teşekkür ederim
Kovacım şuan kiraz yedim antibiyotik aç karnına olmasın demişler ya 6-7 kiraz yeterli olur mu antibiyotik almam için? Tok karnınanın açıklaması nedir canım?
Midene birşey girsin yeter canım. Kiraz yerine tam buğday ekmeği yesen daha iyi olur bence
cok gecmis olsun canim ameliyatinin bitmesine sevindim cok cabuk taburcu etmisler.Kızlaaaar ben geldim:)
Dün16:30-19:00 arası ameliyatım gerçekleşti bugün taburcu ettiler
Ilk kez genel anestezi aldım çok farklı bi hismiş
Dün ameliyata kadar bişi yemedim ameliyattan 6 saat sonra sıvı şeyler için dediler yanımdaki kadın kustu bende korktum bişi yemedimzaten 00:30 falandı uyudum su Ramazan şerbeti içip
Bugün eve gelirken zorlandım baya çünkü tansiyonum düşüp düşüp duruyo eve atınca kendimi baktım 7/5 tansiyonum annemde peynir muz yedirdi
Akşam yemeğinde
1 tane ekler
2 yk kuymak
3 kesme dilim karpuz
Bakalım 1 hafta sadece wc için kalkacakmışım kısaca 2-3 hafta evdeyim
Oğlumu özledim halası geldi onları oğlum üstüme zıpladığı için Bahçeli bi evimiz var oraya gönderdim ben annemleyim ama oğlumu özledim:.(
Gunaydın kızlar.
Bildirimimi yapayım
geçen hafta 71,1
bu hafta 71,3
fark +200
hedef 58
dun yedikleri
iftar:
2 kasık corba
yarım tabak taze fasulye
3 kaşık pılav
2 tane tavuk baget
ve browni
hahur
karpuz
tebrikler canimİlk bildirim benden gelsin. Sabah sabah migrenle uyandığım için daha doğrusu uyuyamadığım için tartıldım.
Başlangıç:76.6 (14 nisan)
Geçen hafta:68.2
Bu hafta: 67.9
Bu hafta giden: 300 gr
Toplam giden:8.7 kg
Hedef:65
ohoh tebrikler canimAllah razı olsun canım ama oğlum beni boğa gibi sevdiği için bir süre uzak kalmalıyızdirek üstüme atlar karnımda zıplar kafası ile güm güm göğsüme vurur ama çok özledim
Oticim Msj hakkım yok buradan alır mısın???
Buarada bildirimimi buradan yapayım kuzu hazır wc için kalkmışken tartıldım hatta mutlu oldum :) pijamalarımla tartıldım
Başlangıç 81 tarih 02.05.2014
Hedef 65
Geçen hafta 75.6
Bu hafta 74.8
Giden -800gram
İnşallah hedefimi tutturduğumda karşılaştırma fotolarını da paylaşırım amin
cok gecmis olsun canim ameliyatinin bitmesine sevindim cok cabuk taburcu etmisler.
Ins tez zamanda sagligina kavusursun
canim sen ne zaman tartildin aksam iftardan once tartilmicazmi oruc tutanlar?
Geçmiş olsun canım (herseyhim).Allah tez zamanda iyileşmeyi nasip etsin. Kilo bildirimim
Başlangıç 19 Mayıs
Başlangıç 75
Geçen hafta 73.4
Bu hafta 72.8
Giden 600 gr
Toplam 2.200
Hedef 63
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tebrikler canim
kizlar benim bugun karnim cok sis sanirsin 4 - 5 aylik hamileyim dun dumduz olan karnim bugun sisti anlamadim neden
Oti ya alemsin yaptinmi dun.o isleri :)
Hosgeldin aramiza
Umarim basarili olan arkadaslarimizdan olur ve kg lara bye dersin :)
Boyun kac
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hosgeldin canim, kendini umutsuz vaka diye adlandirma, neden veremiyesinki hersey insanin kafasinda bitiyor, kafana koyduysan yapabilirsin.
sende hosgeldin canim, hadi bakalim ins hep beraber veririz
kizlar bi sorum olucak
ben dun aksam iftardan once tartildim 66 kg Sabah tartildim 67.1 kg
sanirim iftardan once tartilmak bizim icin daha iyi olucak sonucta Sabah 4h20de sahur yapiyorum Sabah 6da tartiliyorum yani yedikten 1 bucuk saat sonra.
birde ben dunku kilomumu bildireyim yoksa bugun tekrardanmi tartilayim? bugun iftardan once tartilamayabilirim cunku cok isim var aksam eve gider gitmez doktora gidicem sonra anneme yaprak sarmaya gidicem cunku yarin misafirlerim olucak iftar yemegine.
acaba listeyi ne zaman hazirlayacak otimoti arkadasimiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?