70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin diyelim o zaman umarım kalıcılardan olursun :)))

Blueisland sana da hoşgeldin diyeyim

Kızlar cumaları kilo bildirimleri yapıyoruz haberiniz olsun
Günlük menü paylaşımı yapın mümkün olduğunca
Hadi hayırlı olsun sizlere 😎😎

Son düzenleme:
Arkadaslar mesajları bana atıyorsunuz. Listeyi geç hazırlamayı planliyorum. İftardan once tartışmak isteyenler olabilir. Emelcim nasil istersen öyle yap dünkü kilon da olabilir
Bildirim yaparken neleri yazıyorduk canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bildirim yaparken neleri yazıyorduk canım

Tamam gerek kalmadı bir kaç mesaj yukarı çıkınca örnek bildirim gördüm :) benim bebişle uğraşmaktan çok sık giremiyorum kusura bakmayın arada bazı mesajlar kaçıyor

Başlangıç 27 haziran
Başlangıç 76
Geçen hafta 76
Bu hafta 74.2
Giden 1,800
Toplam 1,800
Hedef 63

dun akşam tartıldım canım iftardan önce. Yoksa bugun mu tartılıp onu yazmam gerekırdı?
hmm ben Sabah tartildin zannettimde o yuzden sordum canim iftardan once tartildiysan iyi

Arkadaslar mesajları bana atıyorsunuz. Listeyi geç hazırlamayı planliyorum. İftardan once tartışmak isteyenler olabilir. Emelcim nasil istersen öyle yap dünkü kilon da olabilir
bende dunku kilomu yazayim canim malum bizim burda iftar gec oluyor bu aksamda evde olmayacagim iftara kadar cok gec bildirim yapabilirim liste icin gec kalmak istemem. Tesekkur ederim
hosgeldin canim

Başlangıç 27 haziran
Başlangıç 76
Geçen hafta 76
Bu hafta 74.2
Giden 1,800
Toplam 1,800
Hedef 63

ohoho masallah ins hep boyle gidersin canim

baslangic 78.8 kg ( 01/11/2013)
gecen hafta : 66.4 kg
bu hafta : 66 kg
giden : 400 gr
toplamda giden 12.8 kg
hedef : 60 kg

canım dukan diyeti yapma bence çünkü bırakınca verdiğin kiloyu geri alıyosun ben 79 kilo ile başladım dukana 11 günde 75 i gördüm dayımın arkadası doktor dukan diyeti çok zararlı karaciğere çok zarar veriyo sakın yapmasın demiş bıraktım 4 gün içinde 79 oldum tekrar ve çok çok daha yemediğim halde normal bi diyet yap bana sorarasan dukan yapıp 83 den 64 e düşen arkadasım var bıraktı sonra 78 kilo oldu şimdi yeniden başladı diyete

geçen hafta tartılmıştım ama net yoktu yoldaydım bildirim yapamamıştım bu hafta geldim :)

bildirim
başlangıç: 28 mayıs 2014
başlangıç kilo: 79.1
geçen hafta:72.7
bu hafta:70.6
giden:2.1
toplam giden: 8.5
hedef:59 (63 dü hedef 59 a düşürdüm)

bu hafta baya efor sarfettim koşuşturmacayla geçti 1 haftada 2.1 gitmiş çok mutlu oldummmm :)

Son düzenleme:

Tesekkurler tatlım

Hatun koşturmaca bile olsa helal olsun yani:) ne kadar hızlı veriyorsun bi sırrı var mı ekstra???

Mrb beni de aranıza alir misiniz,1.54 boy 74.5 kiloyum diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum 1 ayda 3bucuk kilo verdim hedefim 60

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçmiş olsun hasta halinle bile zayıflamayı düşünüyosun valla iradene imrendim

Mrb beni de aranıza alir misiniz,1.54 boy 74.5 kiloyum diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum 1 ayda 3bucuk kilo verdim hedefim 60

Hoşgeldin canım umarım istediğin kiloya ulaşırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…