merrhaba kızlar beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim :) hemen bildirim yapıyım
74.9 kg
oruc oldugum için sahuru yazıcam
2 dilim beyaz peynir
2 dilim ekmek
domates, salatalık
bugun Dukana başladım bakalım, yazarım yine
Ayyy inş faydası olur. Olursa sizede tavsiyede bulunurum aman bir zararı olmasında karacigere yükleniyor malumunuz.
Bildirim yaparken neleri yazıyorduk canımArkadaslar mesajları bana atıyorsunuz. Listeyi geç hazırlamayı planliyorum. İftardan once tartışmak isteyenler olabilir. Emelcim nasil istersen öyle yap dünkü kilon da olabilir
Hoşgeldin diyelim o zaman umarım kalıcılardan olursun :)))
tesekkur ederim :)
Bildirim yaparken neleri yazıyorduk canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Başlangıç 27 haziran
Başlangıç 76
Geçen hafta 76
Bu hafta 74.2
Giden 1,800
Toplam 1,800
Hedef 63
Başlangıç 27 haziran
Başlangıç 76
Geçen hafta 76
Bu hafta 74.2
Giden 1,800
Toplam 1,800
Hedef 63
süper gitmiş yaa. bir haftada nerdeyse iki kilo vermişsin :) bravo vallahi basarılarının devamı gelir inşallah
hmm ben Sabah tartildin zannettimde o yuzden sordum canim iftardan once tartildiysan iyidun akşam tartıldım canım iftardan önce. Yoksa bugun mu tartılıp onu yazmam gerekırdı?
bende dunku kilomu yazayim canim malum bizim burda iftar gec oluyor bu aksamda evde olmayacagim iftara kadar cok gec bildirim yapabilirim liste icin gec kalmak istemem. Tesekkur ederimArkadaslar mesajları bana atıyorsunuz. Listeyi geç hazırlamayı planliyorum. İftardan once tartışmak isteyenler olabilir. Emelcim nasil istersen öyle yap dünkü kilon da olabilir
hosgeldin canimmerrhaba kızlar beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim :) hemen bildirim yapıyım
74.9 kg
2 dilim beyaz peynir
2 dilim ekmek
domates, salatalık
Ayyy inş faydası olur. Olursa sizede tavsiyede bulunurum aman bir zararı olmasında karacigere yükleniyor malumunuz.
ohoho masallahBaşlangıç 27 haziran
Başlangıç 76
Geçen hafta 76
Bu hafta 74.2
Giden 1,800
Toplam 1,800
Hedef 63
merrhaba kızlar beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim :) hemen bildirim yapıyım
74.9 kg
2 dilim beyaz peynir
2 dilim ekmek
domates, salatalık
canım dukan diyeti yapma bence çünkü bırakınca verdiğin kiloyu geri alıyosun ben 79 kilo ile başladım dukana 11 günde 75 i gördüm dayımın arkadası doktor dukan diyeti çok zararlı karaciğere çok zarar veriyo sakın yapmasın demiş bıraktım 4 gün içinde 79 oldum tekrar ve çok çok daha yemediğim halde normal bi diyet yap bana sorarasan dukan yapıp 83 den 64 e düşen arkadasım var bıraktı sonra 78 kilo oldu şimdi yeniden başladı diyete
geçen hafta tartılmıştım ama net yoktu yoldaydım bildirim yapamamıştım bu hafta geldim :)
bildirim
başlangıç: 28 mayıs 2014
başlangıç kilo: 79.1
geçen hafta:72.7
bu hafta:70.6
giden:2.1
toplam giden: 8.5
hedef:59 (63 dü hedef 59 a düşürdüm)
bu hafta baya efor sarfettim koşuşturmacayla geçti 1 haftada 2.1 gitmiş çok mutlu oldummmm :)
Kızlaaaar ben geldim:)
Dün16:30-19:00 arası ameliyatım gerçekleşti bugün taburcu ettiler
Ilk kez genel anestezi aldım çok farklı bi hismiş
Dün ameliyata kadar bişi yemedim ameliyattan 6 saat sonra sıvı şeyler için dediler yanımdaki kadın kustu bende korktum bişi yemedimzaten 00:30 falandı uyudum su Ramazan şerbeti içip
Bugün eve gelirken zorlandım baya çünkü tansiyonum düşüp düşüp duruyo eve atınca kendimi baktım 7/5 tansiyonum annemde peynir muz yedirdi
Akşam yemeğinde
1 tane ekler
2 yk kuymak
3 kesme dilim karpuz
Bakalım 1 hafta sadece wc için kalkacakmışım kısaca 2-3 hafta evdeyim
Oğlumu özledim halası geldi onları oğlum üstüme zıpladığı için Bahçeli bi evimiz var oraya gönderdim ben annemleyim ama oğlumu özledim:.(
Geçmiş olsun hasta halinle bile zayıflamayı düşünüyosun valla iradene imrendim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Iradem yoktu güzelim ya bu irade hastalığımdan dolayı oluştugöbekten kurtulmak zorundayım
Mrb beni de aranıza alir misiniz,1.54 boy 74.5 kiloyum diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum 1 ayda 3bucuk kilo verdim hedefim 60
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Süpermiş inşallah her hafta böyle güzel kilo verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?