70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sibel1290 arkadaşımızı bende tebrik ediyorum, valla 74leri gördüm ya şükürler olsun, inşallah sizler gibi uzun soluklu sürdürebilirim, bayrama kadar 72 yi görsem çok iyi olur kaynvalidem geçenlrde aaa aynı bedenmiyiz seninle diye ufaktan bir hava attı bana ona nispet yapiciiiiimmm :) :) :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ben dün unuttum bildirim yapmayı yaaaa sabah uyanır uyanmaz aklıma geldiii :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ellerine sağlık canım. Ben özellikle 3. Yü alkışlıyorum 😉👏👏👏şaka bir yana bol eksili bir liste olmuş kilo veren herkesi tebrik ederim

Otimoticim kovacım bıraktım yeşil kahveyi yoğurt kürünü de düzenli yapmadım Ramazan girince benim düzen bozuldu gece 2 de yatıyorum zaten 3 kalk sahur hazırla eşe sonra 4.3 küçük uyanıyor yarım saat uyanık. 6 da bidaha 7 de büyük kalkıyor okula 7.3 küçük uyanıyo hadi 10.3 a kasar uyanık sonra o uyuyo ben temizlik
Yani tırlatıcam uyumuyorum sürekli baş ağrısı bıkkınlık tabi rüya aleminde dolaşırken saatlerce aç kalıp sonra birden tatlılar tuzlular hop mideye ksbüs gibi
Çok uzattım kızlar da benim düzenim falan kalmadı büyük de 40 derece ateşle yanıyor 2 gündür iğneler falan Rabbim yardım etsin bana 😭

Geçmiş olsun canım inşallah hemencik ateşi düşer boğaz enfeksiyonu mu geçiriyor ki iki gündür geçmiyor
Ya canım bi düzen oturtmaya çalılıyorsundur muhakkak ancak nolur psikolojini bozma seni rahatlatabilecek şeyler yapsan
Ay ya düzenin gerçekten zor benim için ikinciyi geç yapacak olmam hakkımda hayırlı olan mı acaba... Allah büyük Allah yardımcın olsun canım

Çok geçmiş olsun canım. Diyet yapabilmek için huzur ve düzen gerekiyor ve ruh sağlığı.5 yıldır kilo vermeyişimin nedeni mutsuz olmamdı. İnsan huzurluysa daha rahat yapıyor diyeti.

Arkadaşlar ben bildirim yapamadım. Başlangıç kilomu ablamda tartılmıştım 3 gün önce.Ve 76 kiloydum.Evdeki tartımın pili bitmiş neyse bugün aldım ve tartıldım sabah. şu an 75.7 yim. Sanırım da hep aynı tartıda tartılmam gerekiyor. Ne kadar güzel kilo verimler olmuş. İnşallah ben de sizinle birlikte bir azimle giderim.3 gün olmasına rağmen diyete başlamam bi bildirim yapayım ben de.Cuma gününü kaçırdım ama kendime de bi ciddiyet katmam lazım galiba. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Başlangıç : 02.03.2014
Başlangıç kilo :76
Bugün :75.7
Giden :300 gr.
Hedef :69
Kendime önce motivasyon için yakın bir hedef seçtim. Ona da kaç haftada ulaşırım bilmiyorum. Bu akşam kayınvalideme gidiyorum yarın da orda olurum yarın yazamıycam o yüzden. Akşam bir çorba salata hafif şeylerle geçiştiriyorum. Ramazan pidesini çok sevdiğim halde minicik tadımlık yiyorum. Pilav makarna hamur işi tatlı 3 gündür ağzıma sürmüyorum. Bi de ne sıklıkta tartılmalı arkadaşlar her gün mü ?...

Ben de aynen böyle hissediyorum ama önceleri bunu kabul etmiyodum. Bir yere gittiğimizde arkadaşlar fotoğraf çekelim filan dediklerinde kaçacak yer arıyorum. Kilo insanı bu kadar mı değiştirir resmen 10 yaş koydu üstüme. Ablam benden 12 yaş büyük ama zayıf tanımayanlar beni büyük sanıyolar. Ama geçenlerde yeni bir fotoğrafımı gördüm. Bir anda bana ne olmuş böyle dedim. Silkelenip kendime gelme zamanım gelmiş de geçmiş bile. Gerçekten görüntüm ve ruhum bir tezat içindeler. Kendimle mücadele etmeyi bıraktım çözüme gitmek istiyorum artık.

Gecmis olsun canım. Benimkiler de hastalik arefesindeler inşallah ilerlemeden atlatirlar.

Saatlerin cok karışıkmis gercekten. Erken yatmayı denesen uykunu almış olurdun en azından. Neyse cocuk iyileşsin de bı düzen oluşturursun kendine

en dogru kararı vermissin. Ben de 10-15 kilo verenleri görünce nasil başarmışlar şaşırıyordum. Ama bu sekilde kafaya koyduktan sonra hic de zor olmadıgını görüyorsun. Sadece acele etmemek gerek

Ta-ta-ta-taaaaaammmmmm!!!!!
İşte kilo verme sürecinde gerekli olan cümle budur!

Acele etmemek gerek!

Çok haklı ve doğru bu cümle acele etmek sabırsızlığa o ümitsizliğe o da aaammmaaaannn deyip yemeye ve kilo almaya neden oluyor...
Bu nedenle acele etmemek gerek😎😎😎😎😎

ay ben şimdi gördümmm çok mutlu oldum dün gece 3 de yediğim dondurmadan utandım suan :26: bu hafta daha da sıkı olcak diyetim bu arada doktoruma da sordum o murat topaloğlunun diyetini gayet sağlıklı yapabilirsin dedi haftaya cumaya kadar en az 2 gider dedi :)

tesekkür ederim canım
ben bu vakitlerde 72 yi görsem diyodum 70.5 i gördüm diyet bana sabretmeyi öğretti cidden zamanla oluyo veriyosun ama sabır :)
beni de sevgilim bu yüzden bıraktı kilo versen olur falan filan dedi terbiyesizz sanki 500 kiloyum da onun inadına karar verdim okullar açılınca eylülde görecek ooo

Kızlar bu yoğurt kürü nedir yaa banada anlatın benim motivasyonum düştü hiç azmim yok ilk başladığımdaki gibi yiyorumda işin kötüsü :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sağol canım bademcik iltihap kaplamış hiçbirşey yiyemiyor kuzum 😪ikisi bir büyüyor sonrası rahat olucak ama şuan çok zor bide kimsem yok ev büyük çocuklar yaramaz eşim rahat
Sende iyi düşün canım hakkında hayırlısı hayırlı zamanda olsun inşallah

Aman dikkat et hasta olmasınlar canım yaz hastalığı da pek zormuş 😫düzen Ramazan sonuna ksdar böyle inş sonra değişir Canım

SELAMMMM KIZLAR BENDE 71 KİLOYUM BİR YILDA BU HALE GELDİM ÖNCESİ 55DİM benide aranıza alırmısınız ramazan ama bi iki kilo versem gene kardır

Selam
Ben de aranıza katılabilir miyim?
77 kilo civarıyım.. 16 haftalık hamileyim. Amacım sadece yediklerimi yazıp kendimi kontrol altında tutabilmek. Aç kalmak gibi bir niyetim yok sadece sağlıklı beslenmek ve ne yediğimi bilmek. Paylaşımlara katılırsam çok memnun olacağım:)

Çok geçmiş olsun canım. Diyet yapabilmek için huzur ve düzen gerekiyor ve ruh sağlığı.5 yıldır kilo vermeyişimin nedeni mutsuz olmamdı. İnsan huzurluysa daha rahat yapıyor diyeti.

Öyle benim hızlı vermem zor görünüyor spor yapmak istiyorum vakit yok gücüm yok bu şartlar altında bu kadar oluyor
Doğum yaptığım zamanlara göre kendimi daha iyi hissediyorum ama eşim kilo gitmese de sıkılaştın fark var diyor inşallah rahatlayınca daha da güzel olucam bende canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…