dışarda yiyenler yağsız ve özellikle ızgara yapabilir ayrıca elbette hergün yemek yapmaya vakit yok. ben mesela bi tencere yaparım iki gün yerim. ayrıca çalışanlar 1 kutu ton balığı yiyebilir ve ekmekle. ekmeğinizi evden götürün. balığın yağınıda süzün. eskiden bende çalışırken öğle yemeklerimi yanımda götürüyodum.
bilmiyorum ki canım bende ağız kokusu olmadı hiç. evet bünye şaşırıyor zayıflamaya başlayınca.[/FONT]
evet canım gebelik testi bile yaptım yani düşün ama hamile değilim. böyle bi bulantı ve tiksinme oluyo yani nerdese yemeği bırakacağım ama ben düşünmüyorum ve kendiliğinden geçiyo en fazla 1 yada 2 dakikada. bazen akşamları yemek yiyincede oluyo tabi bünyem alıştı dombili olmaya şimdi şaşırıyo. birde duymuştum ama ne kadar doğru bilemem zayıflarken ağız kokusu oluyomuş.
kesinlikle moralini bozma tatlım hem zaten neden veremeyesin ki kulaklarını tıka onlara bazı insanlar kendi hallerine bakmadan başkalarına laf söylüyorlar. boşver a.sya kızlar benim annem zayıflamaya karar verdiğimi anneannemlere falan anlatmış ben anlatma demiştim çünkü eğer ki zayıflayamazsam hem moralimi bozacaklar sen bir gram verememişsin diye hem de bir sürü laf edecekler moralimi bozmaya çalışıyorlar şimdi bile yemeği erken yedik acıkırız biz birazdan bişeyler atıştırırız diyorlar ama ben moralimi bozmamaya çalışıyorum yıllar sonra ilk defa kendim için birşey yapmaya, zayıflamaya karar verdim onu da kimsenin bozmasına müsade etmek istemiyorum, dimi ama?
aynen öyle canım. ben önce göbeğimin erimesini ardındanda zayıfladıktan sonra mekik çekmeyi düşünüyorum. çünkü koşarken zaten karın kaslarımı sıkıp öyle koştuğumdan karın kaslarımda çalışıyo sende yap spor yaparken dans ederken karnını sık
bilmiyorum ki canım bende ağız kokusu olmadı hiç. evet bünye şaşırıyor zayıflamaya başlayınca.
kesinlikle moralini bozma tatlım hem zaten neden veremeyesin ki kulaklarını tıka onlara bazı insanlar kendi hallerine bakmadan başkalarına laf söylüyorlar. boşver a.s
kızlar belimi ölçtüm. göğsümün altından ölçtüm yani üst karın 84 geldi. orta karnımı ölçtüm 94 geldi alt karında 94 geldi. nasıl sizce tek sorun orda diğer yerlerde bişey yok. birde sırtımda kaldı yağ ama eskiye göre bayağı azaldı.
bugün sağ kolum ve bacağım ağrıyor çok zorlanıyorum ya spor yapmak ağır geliyor bugün
ben alt karnımı falan ölçmedim hiç. ama senin ölçüler güzel. :lepi: alkisalkisalkiskızlar belimi ölçtüm. göğsümün altından ölçtüm yani üst karın 84 geldi. orta karnımı ölçtüm 94 geldi alt karında 94 geldi. nasıl sizce tek sorun orda diğer yerlerde bişey yok. birde sırtımda kaldı yağ ama eskiye göre bayağı azaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?