70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne yazıkki cnm kendim yapma gibi ihtimalim olsa daha da güsel kilo vericem herşey benim kontrolüm altında olacak ama olmuyo çünküçalışıytorum ve dışarıda yemek yemek zorlunda kalıyorum ve yağsızşeyleri tercih ediyorum bügün yürüyüşte yaptım bir saat çok güseldi inşallah devam ederim

dışarda yiyenler yağsız ve özellikle ızgara yapabilir ayrıca elbette hergün yemek yapmaya vakit yok. ben mesela bi tencere yaparım iki gün yerim. ayrıca çalışanlar 1 kutu ton balığı yiyebilir ve ekmekle. ekmeğinizi evden götürün. balığın yağınıda süzün. eskiden bende çalışırken öğle yemeklerimi yanımda götürüyodum.

ton balığı ben de çok severim geçenlerde abim almış ama normal yağlı bunun light olanları da varmış neyse, ben de evdeki ton balığının yağını iyice süzer yerim diye düşündüm salatayla beraber güzel oluyor

yağı süzülünce yeter zaten diyetine gerek yok canım. ama iyice süz. ben iyice bastırıyorum dağılıyo ama olsun

ya kızlar benim annem zayıflamaya karar verdiğimi anneannemlere falan anlatmış ben anlatma demiştim çünkü eğer ki zayıflayamazsam hem moralimi bozacaklar sen bir gram verememişsin diye hem de bir sürü laf edecekler moralimi bozmaya çalışıyorlar şimdi bile yemeği erken yedik acıkırız biz birazdan bişeyler atıştırırız diyorlar ama ben moralimi bozmamaya çalışıyorum yıllar sonra ilk defa kendim için birşey yapmaya, zayıflamaya karar verdim onu da kimsenin bozmasına müsade etmek istemiyorum, dimi ama?

bilmiyorum ki canım bende ağız kokusu olmadı hiç. evet bünye şaşırıyor zayıflamaya başlayınca.

kesinlikle moralini bozma tatlım hem zaten neden veremeyesin ki kulaklarını tıka onlara bazı insanlar kendi hallerine bakmadan başkalarına laf söylüyorlar. boşver a.s

sıkıyorum ama bi süre sonra unutuyorum.benim göbek baya büyük hala.offfff.şimdi spordan geldim bakalım yarın kaç çıkacam

haklısın canım duymamaya gayret ediyorum ben de olmadı güler geçerim her şeye üzülmeye ne gerek var :roflol:

kızlar belimi ölçtüm. göğsümün altından ölçtüm yani üst karın 84 geldi. orta karnımı ölçtüm 94 geldi alt karında 94 geldi. nasıl sizce tek sorun orda diğer yerlerde bişey yok. birde sırtımda kaldı yağ ama eskiye göre bayağı azaldı.

hugocuk ölçülerimiz aynı desem, benim sadece alt karnım 3 cm daha fazla benim de eskiye göre azalmış hali bu, gayet iyi gidiyoruz canım bence.

ne güzel canım beraber zayıflayacağız. ya işte bende tek o var. sırtta var ama belli olmuyo artık ama göbekte eriyo ondanda kurtulacağız

ben çıkıyorum canlarım çay bardaklarını makineye koyup erken yatmayı planlıyorum bugün herkese iyi gecelerrr
hugocuk sanırım senin dediğin gibi ısınmayı unutuyorum bazen

ben alt karnımı falan ölçmedim hiç. ama senin ölçüler güzel. :lepi: alkisalkisalkis

hele şükür birileri gelmş naber kızlar nasılsınız. hayell bu arada sandoloz sakızına başladınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…