Hem yürü hemde booolcaa su iç
Aah annen yanında ya kıymetini bilgel Biomel beraber ağlayalım 'yuksek yuksek tepeler' eşliğinde
HOŞBULDUM canım bende bi yılda bu hale geldim nasıloldu anlamadımmmm
aynennn oyle yaaa :-( insallah veririzÇok kolay oluyo canım uyuyoruz adamlara onlarla birlikte yiyoruz yiyoruz şişiyoruuuuz! Dışarda yemekler,geceleri acıkan kocalarla yemekler,onlara hazırladığımız mükellef sofralar falan filanverices inşallah merak etme ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yine müthiş bir menü :) bende aynı durumdayım okuyorum yazamıyorum benim bebiş 2 aylık ya, 2 gündür çok feci gaz sancısı var yine sabah beşten beri uyanık ve vıyak vıyak ağlıyorÖncelikle tüm msjları okuyorum ancak yazamıyorum çoğu zaman kızlar 😒
Sabah 2 zeytin peynir yumurta az ekmek
Ara yeşil kahve 2 ceviz içi
Öğlen oğlumun ekmek arası döneri ve kolası maalesef
Ara 3 hurma
Akşam 1 karnıyarık 3 çatal yoğurtlu semız otu 2 çatal çiğ köfte ekmek yoktu yarımdan az lavaş tatlı olarak hurma kaç tane sormayın saymadım 😁
2.5 lt su 100 mekik biraz hop hop dans hiç oturmadan in çık ev topla 😜
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam kizlar.ben burda yeniyim buda ilk msjim :) 1 ayda 4 kilo verdim.suan 78 kiloyum.17 aylik oglum var.anne sütü hala aliyor.eşim ve ailesi kilo takintili ve beni sisko buluyorlar.benimde 22 kilo vermem lazim hepsi dogum ve sonrasi dönemde. Bana yardımcı olun ne olur.motivasyon gidiyor arada.birde yemek yemeye asik biriyim ben.evde insani yemeye tesvik ediyor.desteklerinizi bekliyorum bu yolda.herkese sabir diliyorum hoscakalim ♥
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Biri beni durdursun
Tam 2.1kg fazla çıktım ve itiraf edeyim pizza yedim
Lütfen bana kızın saydırın ya ne oldu bana biri 3 gün önceye döndürsün beniiiiiiiii:.( yatana kadar birşey yemeyeceğim kendimi dövesim var bu nedir ya 3 aylık emeğim gidiyor...
bugünkü menüm
sabah
1 domates 1 salatalık küçük bi dilim light beyaz peynir 3 tane zeytin 2 dilim kepek ekmek nane maydonoz biber
öğlen
1 şeftali 2 kayısı
akşam
salata yoğurt ton balığı
ara
1 kayısı 1 şeftali
3 litre su bitki çayları ve normal çayla birlikte 5 litre sıvı tüketiyorum :)
kızlar akşam ızgara tavuk mu yapsam ya salatayla ?
bugünkü menüm
sabah
1 domates 1 salatalık küçük bi dilim light beyaz peynir 3 tane zeytin 2 dilim kepek ekmek nane maydonoz biber
öğlen
1 şeftali 2 kayısı
akşam
salata yoğurt ton balığı
ara
1 kayısı 1 şeftali
3 litre su bitki çayları ve normal çayla birlikte 5 litre sıvı tüketiyorum :)
Olur tabi daha tok tutar
öyle yapayım madem midem pek iyi değil ton balığı yersem bulanır midem zaten tavuk daha iyi olcak :)
Ühüüüüü 😢😢😪😫😫😫
Biomel oti kova Sibel ayshee emel yağmurlu
Yarın yine 74ü görürüm değil mi? Neden bu kadar iştahım arttı ya bu hafta 3 gün neredeyse birşey yemedim ama 3 gündür de ağzım boş durmuyor ve inanılmaz kalorili şeyler yiyorum annem yanımda değil eşimde durmadan hastayım diye besliyor ondan mı ki? Galiba sebebi buldum 😤😤😤😤
Ağlayalım otimoticim 😭😭😭😭
Senin nikini yazdıktan sonra hep japoncaya benzer kelimeler uçuşuyor aklında 😆😆😆😋
Biri beni durdursun
Tam 2.1kg fazla çıktım ve itiraf edeyim pizza yedim
Lütfen bana kızın saydırın ya ne oldu bana biri 3 gün önceye döndürsün beniiiiiiiii:.( yatana kadar birşey yemeyeceğim kendimi dövesim var bu nedir ya 3 aylık emeğim gidiyor...
Watasi va otimoti
O geçicidir panik yapma. İnsan iki gunde 2 kilo almaz. Ödem olabilir. İlaçlar etkilemiştir. Kova1e Sorsana o daha iyi bilir
Ühüüüüü 😢😢😪😫😫😫
Biomel oti kova Sibel ayshee emel yağmurlu
Yarın yine 74ü görürüm değil mi? Neden bu kadar iştahım arttı ya bu hafta 3 gün neredeyse birşey yemedim ama 3 gündür de ağzım boş durmuyor ve inanılmaz kalorili şeyler yiyorum annem yanımda değil eşimde durmadan hastayım diye besliyor ondan mı ki? Galiba sebebi buldum 😤😤😤😤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?