70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aah annen yanında ya kıymetini bil gel Biomel beraber ağlayalım 'yuksek yuksek tepeler' eşliğinde

Ağlayalım otimoticim 😭😭😭😭
Senin nikini yazdıktan sonra hep japoncaya benzer kelimeler uçuşuyor aklında 😆😆😆😋

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bugünkü menüm

sabah
1 domates 1 salatalık küçük bi dilim light beyaz peynir 3 tane zeytin 2 dilim kepek ekmek nane maydonoz biber
öğlen
1 şeftali 2 kayısı
akşam
salata yoğurt ton balığı
ara
1 kayısı 1 şeftali

3 litre su bitki çayları ve normal çayla birlikte 5 litre sıvı tüketiyorum :)

HOŞBULDUM canım bende bi yılda bu hale geldim nasıloldu anlamadımmmm

Çok kolay oluyo canım uyuyoruz adamlara onlarla birlikte yiyoruz yiyoruz şişiyoruuuuz! Dışarda yemekler,geceleri acıkan kocalarla yemekler,onlara hazırladığımız mükellef sofralar falan filan verices inşallah merak etme ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynennn oyle yaaa :-( insallah veririz

Biri beni durdursun
Tam 2.1kg fazla çıktım ve itiraf edeyim pizza yedim

Lütfen bana kızın saydırın ya ne oldu bana biri 3 gün önceye döndürsün beniiiiiiiii:.( yatana kadar birşey yemeyeceğim kendimi dövesim var bu nedir ya 3 aylık emeğim gidiyor...

Yine müthiş bir menü :) bende aynı durumdayım okuyorum yazamıyorum benim bebiş 2 aylık ya, 2 gündür çok feci gaz sancısı var yine sabah beşten beri uyanık ve vıyak vıyak ağlıyor

Merhabalar hoşgeldin, benim bebişte 2 aylık emziriyorum, çok tombiğim ve hala aldığım kilolar öylece duruyor bütün arkadaşlarım ikinci ayda eski kilosuna dönmüş insanın canı sıkılıyor tabi burası bana iyi bir motivasyon oldu, inşallah hep beraber zayıflarız :)

Çok çıkmişsın canım hsftasonları bende yerim bu tip şeyler ama bu kadar fark oluşmadı hiç

kızlar akşam ızgara tavuk mu yapsam ya salatayla ?

Olur tabi daha tok tutar

öyle yapayım madem midem pek iyi değil ton balığı yersem bulanır midem zaten tavuk daha iyi olcak :)

Ühüüüüü 😢😢😪😫😫😫
Biomel oti kova Sibel ayshee emel yağmurlu

Yarın yine 74ü görürüm değil mi? Neden bu kadar iştahım arttı ya bu hafta 3 gün neredeyse birşey yemedim ama 3 gündür de ağzım boş durmuyor ve inanılmaz kalorili şeyler yiyorum annem yanımda değil eşimde durmadan hastayım diye besliyor ondan mı ki? Galiba sebebi buldum 😤😤😤😤

Canım bende aynı durumdayım ya biliyorsun sıkma canını döneriz normale inşallah 😉

Watasi va otimoti

O geçicidir panik yapma. İnsan iki gunde 2 kilo almaz. Ödem olabilir. İlaçlar etkilemiştir. Kova1e Sorsana o daha iyi bilir

Son 45 dk. İftarda abartmamaya calisiyorum, abartmiyorum da. Ama ondan sonra bisiler atıştırıyorum sürekli. Bakalım kilo kaybetmeye devam edecek miyim. Bugün de ilk kez basım ağrıdı. Aslında ramazandan sonra boynuma bir baktirmaliyim. Kafamı taşıyamiyorum zaman zaman.

Ben seni uyarmıştım. Ameliyat sonrası hareket edemeyeceğin için dikkat et diye. Neyse olan olmuş bundan sonra frenle kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…