Bende telden giriyorum foto olmuyo ben hepinizi çok merak ediyorum şimdi facede 3 kişi birbirimize akıl veriyoruz yöntem söylüyoruz foto var tabi gözümde canlanıyor konuştuğum kişi böyle hayal gibi oluyo dimi 😆
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Iki yılda mıııııı!!!!☺️☺️☺️
Ben evlendim 3 ayda 13 kilo aldımdı :) evrildim resmen😜😜😜
He ya.. Ben de merak ediyorum. zamanında mirc(sohbet programı) filan vardı o günlere dondüm sanki.
Oyyhhh nolcak bu halimiz yaaa :-( ya nası bi kader bu pofudukluk yaa genç yaşta kilo alcas diye yiyemiyoz yaşlanınca şeker tansiyon çıkacak diye yiyemicez ooofff oooffff
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlarrrrr ben uyur sanki belimde kütük var gibi neden acaba?
Biraz önce kiraz ve kayısı da yedim
Buarada antibiyotiğim 5 tane kaldı 3 gün sonra geri oruç tutmaya başlayacağım inşallah oruç daha iyi oluyor ya çünkü şimdi su için yemek için wc için 10-15 defa kalkıyorum en fazla 5-6 defa kalkın deniyor ilk 1 hafta...
Yarın biraz dışarıdan yiyeceğim sanırım bir de oğlumu çok özledim annemlere diyeceğim getirin diye 1 gün kalsın bari...
Öptüm hepimiz uyurken yağlarımızdan yakalım inşallah 😉
Selam kizlar.ben burda yeniyim buda ilk msjim :) 1 ayda 4 kilo verdim.suan 78 kiloyum.17 aylik oglum var.anne sütü hala aliyor.eşim ve ailesi kilo takintili ve beni sisko buluyorlar.benimde 22 kilo vermem lazim hepsi dogum ve sonrasi dönemde. Bana yardımcı olun ne olur.motivasyon gidiyor arada.birde yemek yemeye asik biriyim ben.evde insani yemeye tesvik ediyor.desteklerinizi bekliyorum bu yolda.herkese sabir diliyorum hoscakalim ♥
Selam kizlar.ben burda yeniyim buda ilk msjim :) 1 ayda 4 kilo verdim.suan 78 kiloyum.17 aylik oglum var.anne sütü hala aliyor.eşim ve ailesi kilo takintili ve beni sisko buluyorlar.benimde 22 kilo vermem lazim hepsi dogum ve sonrasi dönemde. Bana yardımcı olun ne olur.motivasyon gidiyor arada.birde yemek yemeye asik biriyim ben.evde insani yemeye tesvik ediyor.desteklerinizi bekliyorum bu yolda.herkese sabir diliyorum hoscakalim ♥
Hoşgeldin canım aynı problemleri yaşıyoruz umarım istediğimiz hale hemen dönüşürüz de biter bu kilo takıntılarımız
😂☺otimoti senin burcun ne
Hoşgeldinnn
İnşallah kalıcı olursun canım:)
Bi zayıf arkadaşımın dediği gibi herkes yemek yemeyi sever ama sevdiğimiz kıyafetlere girebilmek için yemiyoruz
Boyunuz ve yaşınız kaçtı acaba? Çalışıyor musun?
Günlük menüleri yazıyoruz genelde haberin olsun cumaları tartı günü ayrıca 😉
:)) balik
Hosgeldin canım. Benim oglusum da 2Nisan doğumlu. Ben de bir yılın ardından karar verdim kilo vermeye. İyi vermissin bir ayda. Devamı da gelecek inşallah
24 yasindayim.boyum 173.calismiyorum universitedeyken evledim.4. Sinif hala bitmedi bir türlü sonrad cocuk falan uzadi da uzadi.bende paylasirim.öğün öğün mu paylasicaz peki ??
Akşamları en son öğüne kadar toplu yazıyoruz :)
Boyun ne kadar güzel :) merak etme canım diyetisyenede gitmişsin madem tamamdır o kilolar gidecek 😉
hosbulduk canim.ilk basta psikolojimin hazir olmasini bekledim 16 ay ben :) sonrada diyetisyene kostum.surekli konrtoldeyim.yoksa iradesi zayif biriyim maalesef hele konu yemekse.bende diyet bir vakit istiyor ben cocuk ev yemek derken spora vakit bulamiyorum.birde annem yakin oturdugu halde :)
Aah annen yanında ya kıymetini bilgel Biomel beraber ağlayalım 'yuksek yuksek tepeler' eşliğinde
Hoşgeldin canım,bende senle aynı durumdayım :-( evlendikten sonra 2 yılda tam 15 kilo aldım :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?