70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

He ya.. Ben de merak ediyorum. zamanında mirc(sohbet programı) filan vardı o günlere dondüm sanki.

Iki yılda mıııııı!!!!☺️☺️☺️

Ben evlendim 3 ayda 13 kilo aldımdı :) evrildim resmen😜😜😜

Oyyhhh nolcak bu halimiz yaaa :-( ya nası bi kader bu pofudukluk yaa genç yaşta kilo alcas diye yiyemiyoz yaşlanınca şeker tansiyon çıkacak diye yiyemicez ooofff oooffff

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gerçekten ya şu yiyorum ama kilo almıyorum diyenlerden olsaydık keşke 😩

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ah canım oğlunu özledin dimi 😢hemen iyi ol inşallah bu da ilk ve son ayrılığınız olsun
Ben büyükten ikincinin doğduğu gece ayrı kaldım babasıyla eve gitti sabaha kadar uyumamış fotolarını yolladı ay içim acımıştı kuzumun o hsline üstelik bana hiç düşkün olmadığı halde babacıdır feci şekilde 😆

Selam kizlar.ben burda yeniyim buda ilk msjim :) 1 ayda 4 kilo verdim.suan 78 kiloyum.17 aylik oglum var.anne sütü hala aliyor.eşim ve ailesi kilo takintili ve beni sisko buluyorlar.benimde 22 kilo vermem lazim hepsi dogum ve sonrasi dönemde. Bana yardımcı olun ne olur.motivasyon gidiyor arada.birde yemek yemeye asik biriyim ben.evde insani yemeye tesvik ediyor.desteklerinizi bekliyorum bu yolda.herkese sabir diliyorum hoscakalim ♥

Hoşgeldin canım aynı problemleri yaşıyoruz umarım istediğimiz hale hemen dönüşürüz de biter bu kilo takıntılarımız

Hoşgeldinnn
İnşallah kalıcı olursun canım:)

Bi zayıf arkadaşımın dediği gibi herkes yemek yemeyi sever ama sevdiğimiz kıyafetlere girebilmek için yemiyoruz

Boyunuz ve yaşınız kaçtı acaba? Çalışıyor musun?
Günlük menüleri yazıyoruz genelde haberin olsun cumaları tartı günü ayrıca 😉

Hoşgeldin canım aynı problemleri yaşıyoruz umarım istediğimiz hale hemen dönüşürüz de biter bu kilo takıntılarımız

Umarim sizin desteginiz benim icin cok onemli

😂☺otimoti senin burcun ne

:)) balik

Hosgeldin canım. Benim oglusum da 2Nisan doğumlu. Ben de bir yılın ardından karar verdim kilo vermeye. İyi vermissin bir ayda. Devamı da gelecek inşallah

24 yasindayim.boyum 173.calismiyorum universitedeyken evledim.4. Sinif hala bitmedi bir türlü sonrad cocuk falan uzadi da uzadi.bende paylasirim.öğün öğün mu paylasicaz peki ??

:)) balik

Hosgeldin canım. Benim oglusum da 2Nisan doğumlu. Ben de bir yılın ardından karar verdim kilo vermeye. İyi vermissin bir ayda. Devamı da gelecek inşallah

hosbulduk canim.ilk basta psikolojimin hazir olmasini bekledim 16 ay ben :) sonrada diyetisyene kostum.surekli konrtoldeyim.yoksa iradesi zayif biriyim maalesef hele konu yemekse.bende diyet bir vakit istiyor ben cocuk ev yemek derken spora vakit bulamiyorum.birde annem yakin oturdugu halde :)

Kızlar tamam bugün aranıza geri dönüyorum gerekli motivasyonu topladım sporada tekrar başlıcam

Akşamları en son öğüne kadar toplu yazıyoruz :)
Boyun ne kadar güzel :) merak etme canım diyetisyenede gitmişsin madem tamamdır o kilolar gidecek 😉

Akşamları en son öğüne kadar toplu yazıyoruz :)
Boyun ne kadar güzel :) merak etme canım diyetisyenede gitmişsin madem tamamdır o kilolar gidecek 😉

Umarim gider sabir zor bir iş. Boyum uzun ama cok sarkik etim dogumdan sonra.kilolar gidicek baska yolu yok...

Aah annen yanında ya kıymetini bil gel Biomel beraber ağlayalım 'yuksek yuksek tepeler' eşliğinde

Aah annen yanında ya kıymetini bil gel Biomel beraber ağlayalım 'yuksek yuksek tepeler' eşliğinde

Eşimin taini cikti.bende gidicem kibrisa nasil zor olacak anlatamam.anne candir kandir.yemek yapmaya üsen anneye kos.spora git anneye birak.lale devrim biticek benimde.1 ay icinde.

Hoşgeldin canım,bende senle aynı durumdayım :-( evlendikten sonra 2 yılda tam 15 kilo aldım :-(

HOŞBULDUM canım bende bi yılda bu hale geldim nasıloldu anlamadımmmm

Arkadaslar bugun 07/07/2014 tarihi yazilara baktim 2009 dan sonrasini goremedim bu sayfalara yazi yazilmiyormu yoksa guncelleme olmuyormu lutfen okuyan olursa bende zayiflamak istiyorum

Ayse hanim mrb evet bwn 57 yas 75 kilo 164 boy her sabah ahmet marankinin sabahlari ac karnina bir corba kasigi ekma sirkesi bir corba kasigi limon bir tatli kasigi bal ilik suya koyup sabahlari kahvaktidan yarim saat once yapiyorum hemem hemem bir ay olacak simdilik degisiklik yok gibi ama ne kadar yapacagimi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…