kızlar akşam ızgara tavuk mu yapsam ya salatayla ?
Evet canım.tavuk ve salata ye bence.
Watasi va otimoti
O geçicidir panik yapma. İnsan iki gunde 2 kilo almaz. Ödem olabilir. İlaçlar etkilemiştir. Kova1e Sorsana o daha iyi bilir
Yemekten sonra 1 şeftali 1 kayısı yerim diyodum ama çok doydum onun yerine bide canım tatlı istiyo 3 4 hurma mi yesem acaba :)
Ben de balık salata yedim. Canım tatlı çekti 6-7 kiraz yedim geçti😊
En çok canim tatlı çekiyo zaten benimde :) bende hurma yiyeyim madem :)
3 hurma diyordu geçenlerde dşyetisyen tv de canım 3 öğün 3 hurma ama başını dinlemedim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Menün güzel canım. Sporu da ilave etmen ayrıca güzelSabah kepekli avuç kadar krep 3 zeytin minnacık bal
Sabah aç limon zencefil zerdeçal nane tarçın karışımı sıcak çay benim atmasyonum
Ara 9 lu çay 3 ceviz içi
Bi ara daha 1 incir
Yarım tabaktan biraz fazla patlıcan oturtma atılmasın dşye yedim 2 küçük kepekli ekmek
Akşam 2 parça tavuk ızgara yarım bardak kola 😩ekmek YOK
3 lt su içtim heralde şimdi mekik çekicem
Yarından itibaren ne olursa olsun 40 dk spor yapıcam söz
Bide öğlen hurma yedim
Ne çok yedim ben yaz yaz bitmedi doydum yazmaktan artık yemeyin bişi dimi 😉
Menü
Menün güzel canım. Sporu da ilave etmen ayrıca güzel
Kalorisi düşükmus benim doktorumda söyledi canım ama ben 6 tane yedim valla :)
Kabızlık da etkilemiş olabilir.adet öncesi ödemden olabilir. Pizzayı büyük boy yemişse olabilir😉eşim önümde 1tam bir yarım ortaboy pizza yedi ama ben yemedim. Kilolar gidince yiyeceğim ama sadece 2 küçük dilim.
Ben kaç altı şu kutuda olan yumuşak hurmaya bayılıyorum bugün son 3 yendi bitti çok şükür 😉😋
Bende Tunus hurması çok seviyorum ya benimde bitti şükürmarkete bi dahaki gidiisme kadar almicam :)
Hurma canavarıyız biz ama bitti yemiycem artık 😢
Kabızlık da etkilemiş olabilir.adet öncesi ödemden olabilir. Pizzayı büyük boy yemişse olabilir😉eşim önümde 1tam bir yarım ortaboy pizza yedi ama ben yemedim. Kilolar gidince yiyeceğim ama sadece 2 küçük dilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?