70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hmmm tımam o ziman :) kız sen bununla bir haftada 5-6 kg verirsin merak etme :)))

Hoşgeldin canım,bende senle aynı durumdayım :-( evlendikten sonra 2 yılda tam 15 kilo aldım :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iki yılda mıııııı!!!!☺️☺️☺️

Ben evlendim 3 ayda 13 kilo aldımdı :) evrildim resmen😜😜😜

Hmmm tımam o ziman :) kız sen bununla bir haftada 5-6 kg verirsin merak etme :)))

Ayda sadece 1 hafta böyle olunca çok olmaz heralde Ayy bide ben az önce koca bi kase çikolata parçalı falan dondurma yedim 2 bardak da süt içtim cook huzursuzum suan keşke yemeseydim midem bulanıyo karnimda şişti bide napsam ki 2 saat yürümek iyi gelir mi acaba

Hem yürü hemde booolcaa su iç

hoca yüzünden spor salonunu bıraktım ya

Hayırlısı olsun önce sağlık huzur gerisi zaten gelir canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herzamanki gibi harika inş 65 i göreceksin canım yeşil kahve işe yaradımı sorucam unutuyorum

Öncelikle tüm msjları okuyorum ancak yazamıyorum çoğu zaman kızlar 😒
Sabah 2 zeytin peynir yumurta az ekmek
Ara yeşil kahve 2 ceviz içi
Öğlen oğlumun ekmek arası döneri ve kolası maalesef
Ara 3 hurma
Akşam 1 karnıyarık 3 çatal yoğurtlu semız otu 2 çatal çiğ köfte ekmek yoktu yarımdan az lavaş tatlı olarak hurma kaç tane sormayın saymadım 😁
2.5 lt su 100 mekik biraz hop hop dans hiç oturmadan in çık ev topla 😜

Kızlar teşekkür ederim cevaplar için..benim amacım diyet değil paylaşımda bulunmak. Kendimi bazı yiyecekler için frenlemek o kadar..:)
Ilk haftalarda 2 saatte bir yiyordum garip bir şekilde acıkıyordum. Şimdi daha iyiyim normale döndüm abartmadan yiyorum .listenize girmem saçma olur ama normal yiyip içtiklerimi paylaşırım. Menüleri yorumlarsınız olmaz mı?
Kızımda çok almıştım bunda da çok almak istemiyorum

Mesela bu akşam menümü yazayım

1 küçük karnıyarık
4 kaşık pirinç pilavı
3 kaşık yoğurt
5-6 kaşık az yağlı salata
1 su bardağı portakal suyu

Şimdi 1 küçük boy Magnum dondurma yedim. Sabah ola hayrola:)

Güzelmiş:) ama bundan sonra pirinç değilde bulgur pilavı yaparsan çok daha şık olur bence😉

Öğlen hariç menün güzel. Döner ve kolayı akşam yerine öğlen yediğin için bu bir artı. Kötünün iyisi yani. Yeşil kahveye başladım ama daha 1 hafta olmadı canım ben de bilmiyorum işe yarayacak mı. Biraz sporumu da artırdım akşam ekmeklerini kestim tatile kadar 65 olmak istiyorum ya. Bayram dönüşü de tekrar ivme kazanıp 59 a doğru yol almak istiyorum. Kısmet.

Öncelikle bebegin hayırlı olsun canım. İnşallah rahat bir hamilelik geçirirsin. Kilo kontrolü yapman iyi fikir. Ben de sonradan pişman olmuştum yapmadığım icin. Çünkü lohusalikta morali Bozuluyor insanın. Ama tabi dediğin gibi sağlıklı beslenme olsun seninki. Bak şanslısın kova1 arkadasımız da kadin doğumcu. Güzel yorumlar menülerini.

Özelden foto atılmıyor dimi ya

Bana mı atcan kiz

Biomeeeelllll bana daaaaa attttt!!
Ama büyük ihtimal ben telden girdiğim için silemiyorum msjları o yüZden kutu doludur ((

İdolumsün canım hadi bakalım 59 olursan party time yapalım oley yuppiiiii şeklinde 😉😊

Atarım tabi 😉

Biomeeeelllll bana daaaaa attttt!!
Ama büyük ihtimal ben telden girdiğim için silemiyorum msjları o yüZden kutu doludur ((

Bende telden giriyorum foto olmuyo ben hepinizi çok merak ediyorum şimdi facede 3 kişi birbirimize akıl veriyoruz yöntem söylüyoruz foto var tabi gözümde canlanıyor konuştuğum kişi böyle hayal gibi oluyo dimi 😆

Kızlarrrrr ben uyur sanki belimde kütük var gibi neden acaba?

Biraz önce kiraz ve kayısı da yedim

Buarada antibiyotiğim 5 tane kaldı 3 gün sonra geri oruç tutmaya başlayacağım inşallah oruç daha iyi oluyor ya çünkü şimdi su için yemek için wc için 10-15 defa kalkıyorum en fazla 5-6 defa kalkın deniyor ilk 1 hafta...

Yarın biraz dışarıdan yiyeceğim sanırım bir de oğlumu çok özledim annemlere diyeceğim getirin diye 1 gün kalsın bari...

Öptüm hepimiz uyurken yağlarımızdan yakalım inşallah 😉

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…