Canim 1 hafta böyle olcak sadece sonra normal diyetime devam edicem aynı şekilde yemeye yani ayda 1 hafta zaten bu detoks gibi sonraki 3 hafta da protein sebze falan hepsini yiyorum bi haftacik böyle :) :) ayda 5 6 civarı ancak veririm zaten bu şekilde artık vucudumdaki ödem gitti çünkü
Hoşgeldin canım,bende senle aynı durumdayım :-( evlendikten sonra 2 yılda tam 15 kilo aldım :-(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hmmm tımam o ziman :) kız sen bununla bir haftada 5-6 kg verirsin merak etme :)))
Ayda sadece 1 hafta böyle olunca çok olmaz heralde Ayy bide ben az önce koca bi kase çikolata parçalı falan dondurma yedim 2 bardak da süt içtim cook huzursuzum suan keşke yemeseydim midem bulanıyo karnimda şişti bide napsam ki2 saat yürümek iyi gelir mi acaba
Bende ilk günler çok zorlandım ama alıştım bugunde hiç gidesim yok her yerim agriyo ama mecburen gidicem zorlayarakben günde 1000 kalori yiyorum şimdiye kadar 400 falan yedim 600 u aksama ayırdım yoğurt yiyebilirsin salata da ye yanında yada bi kase yağsız çorba yap salatayla ye
Benim düşüncemde ikisi bir büyüsündü... Bel fıtığım olmasaydı büyük ihtimal 1-2 aylık hamile idim
Ama herşeyde bir hayırlısı var tabi Allah herşeyi bilendir
Bademciği tez zamanda geçer inşallah aminnnn
Bugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, domates, 1 dlm tb ekmeği
Ara: kahve, yeşil kahve
Öğle: 1 karnıyarık, salata
Ara: 1/2 şeftali, 2 dlm ananas
Akşam: ızgara levrek, salata
Tatlı niyetine 1 günkurusu kayısı yedim. Balığın arkasına canım hep tatlıçeker.
Spor: 1 saat aerobik, 30dk kardio egzersizi, 1500 adım twist. 15 temmuzda tatile gideceğim p zamana kadar 65 olmak istiyorum.
Mesela bu akşam menümü yazayım
1 küçük karnıyarık
4 kaşık pirinç pilavı
3 kaşık yoğurt
5-6 kaşık az yağlı salata
1 su bardağı portakal suyu
Şimdi 1 küçük boy Magnum dondurma yedim. Sabah ola hayrola:)
Öncelikle tüm msjları okuyorum ancak yazamıyorum çoğu zaman kızlar 😒
Sabah 2 zeytin peynir yumurta az ekmek
Ara yeşil kahve 2 ceviz içi
Öğlen oğlumun ekmek arası döneri ve kolası maalesef
Ara 3 hurma
Akşam 1 karnıyarık 3 çatal yoğurtlu semız otu 2 çatal çiğ köfte ekmek yoktu yarımdan az lavaş tatlı olarak hurma kaç tane sormayın saymadım 😁
2.5 lt su 100 mekik biraz hop hop dans hiç oturmadan in çık ev topla 😜
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar teşekkür ederim cevaplar için..benim amacım diyet değil paylaşımda bulunmak. Kendimi bazı yiyecekler için frenlemek o kadar..:)
Ilk haftalarda 2 saatte bir yiyordum garip bir şekilde acıkıyordum. Şimdi daha iyiyim normale döndüm abartmadan yiyorum .listenize girmem saçma olur ama normal yiyip içtiklerimi paylaşırım. Menüleri yorumlarsınız olmaz mı?
Kızımda çok almıştım bunda da çok almak istemiyorum
Özelden foto atılmıyor dimi ya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Öncelikle bebegin hayırlı olsun canım. İnşallah rahat bir hamilelik geçirirsin. Kilo kontrolü yapman iyi fikir. Ben de sonradan pişman olmuştum yapmadığım icin. Çünkü lohusalikta morali Bozuluyor insanın. Ama tabi dediğin gibi sağlıklı beslenme olsun seninki. Bak şanslısın kova1 arkadasımız da kadin doğumcu. Güzel yorumlar menülerini.
Bana mı atcan kiz
Öğlen hariç menün güzel. Döner ve kolayı akşam yerine öğlen yediğin için bu bir artı. Kötünün iyisi yani. Yeşil kahveye başladım ama daha 1 hafta olmadı canım ben de bilmiyorum işe yarayacak mı. Biraz sporumu da artırdım akşam ekmeklerini kestim tatile kadar 65 olmak istiyorum ya. Bayram dönüşü de tekrar ivme kazanıp 59 a doğru yol almak istiyorum. Kısmet.
Öncelikle bebegin hayırlı olsun canım. İnşallah rahat bir hamilelik geçirirsin. Kilo kontrolü yapman iyi fikir. Ben de sonradan pişman olmuştum yapmadığım icin. Çünkü lohusalikta morali Bozuluyor insanın. Ama tabi dediğin gibi sağlıklı beslenme olsun seninki. Bak şanslısın kova1 arkadasımız da kadin doğumcu. Güzel yorumlar menülerini.
Bana mı atcan kiz
Biomeeeelllll bana daaaaa attttt!!
Ama büyük ihtimal ben telden girdiğim için silemiyorum msjları o yüZden kutu doludur((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?