70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar bu aralar yogun geciyor elimden geldigi kadar okumaya calisiyorum. Menu paylasamasamda sik sik yorum yazamasamda gonlum.sizlerle :)

Amiiiiiiiiiiiiinnnnnnn :)

Masallah supersin
Seyda coskun mu yapiyorsun canim sen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok canım ya. Okuyorum herşeyi güzel bulduklarımı uyguluyorum. Onlar karabuğday, kinoa yiyor ben yiyemem öyle şeyler, lor peynirli salata yiyor ben lordan nefret ederim ve doymam salatayla. Ben diyet bitince ne yiyeceksem onları yiyorum porsiyonu küçülterek. Yumurta beyazına omlet yaptırıyor üstüne çörek otu, ben dün bildiğin menemen yaptım yedim😄 meyvenin üstüne yulaf fikri güzel geldi daha tok tutuyor, onu aldım sadece uyguladım

ellerine saglik canim daha ne olsun birde cepten giriyomussun ben olsam cepten hayatta beceremem sikinti gelir bana
ilk 3 u yani sibel1290, ezgialya ve otimoti ' yi tebrik ediyorum gercekten cok guzel kilo vermisler
darisi ramazandan sonra bizlere insallah,

selam kizlar nasilsiniz

hafta sonu hic giremedim, cumartesi iftarda misafirlerim vardi sahuruda beraber yaptik hic oturmadim Sabah 5de yattim pazar gunu 10da kalktim haliyle cocuklar uyaninca kalkmak zorunda kaldim aksam uzeri iftardan once 1saat kadar yattim dinlendim ama yetmedi bugun gozlerimi acamiyorum is yerinde
bu arada sesim gitti gecen haftadan beri havalar bi soguk yagisli bi sicak vucutta ne oldugunu anlayamadi
bogazim cok gicik yapiyor suda icemeyince kuru kuru oksuruyorum basim cok agriyor

Canım korkma dur sakin ol hiç aklın kesiyo mu 2 günde 2 kilo alınabileceğini? Vücudunda ödem vardır bugün bol su iç yeşil çay iç sıvı al bol bol yarın en azından yarısını atmış olursun o 2 kilonun! Benim o kadar çok başıma geliyoki o dediğin olay anlatamam,sakin ol kimse bi pizzayla 2 kilo almaz merak etme ;-)

Profil resmine bayıldım çok iyi yaa :-D

aramiza yeni katilan arkdaslar olmus hosgeldiniz kizlar
biomel canim oglun hastaymis nasil oldu? mesajlarin hepsini okuyamadim ins iyilesmistir
hersheymi canim sen nasil oldun? belin iyimi? yerinden fazla kalkmamaya calis birde, son gunlerde aldigin kilolari takma kafana sonra verirsin ins

Canım amin duana... Sabah uyandığımda erken doğan bebekleri küvezde olan eşimin akrabasının bebeklerini kaybettiğini öğrendim ve inanılmaz bir baş ağrısı aldı beni 😔

İnşallah atesi düşmüştür yavrunun? 😔

Yok tabiki o kilo olarak yerleşemez pat diye 2 günde ama devamlılığı gelecek diye korkuyorum Allah korusun

Bugün akşam oğlumun yanına gidiyorum arkadaşlar 😍 içim bir yandan buruk bir yandan kıpır kıpır...

Ya ben hiç yazamıyorum akşamları uyuyup kalıyorum en iyisi sabahtan yazayım 😃 kahvaltıda 1 börek bir dilim güllaç yedim öğlene mercimek çorbası içeceğim akşamada azcık tas kebabı ve pirinç pilavı yicem kendimi tutabilirsen pilavı yememek istiyorum, biraz önce tartıda bi 73 gördüm o kadar mutlu oldum kiiii bu mutluluğu sürekli yaşamak için az yicemmm söz 😝

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dün hurma çok yedim ondan heralde ya bugün daha az yicem bakalım yarın ne olacak

Hurmada çok kalori var az yemeye çalış bencede, bende sırf dayanamam alırsam hepsini bir oturuşta yerim siye hiç almadım eve 😊😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kızlar ! Hafta sonu kayınvalidemdeydim ve dün gece eve geldim. Tabi dün ki iftarda biraz kaçırdım Neyse bugün evdeyim ve bugün oruçlu değilim. Bugün ki menümü yazayım :
( Biraz geç uyandım ve kahvaltıyı atladım )
Öğlen : 2 domates 1 salatalık ve küçük bir peynirden oluşan elma sirkeli zeytinyağlı salata
Ara : Şekersiz türk kahvesi
Akşam : Zeytinyağlı fasülye bir kase yoğurt
Becerebilirsem gece bişey yok :)))

Çok geçmiş olsun. Küçükler sık hasta oluyolar. Dualarına sonsuz katılıyorum...

Geçmiş olsun canım

Selam kızlar. Iş bugun çok yoğundu malesef size hiç vakit ayıramadım.
Haftasonum iyi geçti sayılır.
Halen 71,3 um. Bugun oruçlu değilim ne yedim
sabah: 3 dilim küçük kek
4 zeytin
1 tk reçel
ara yok
öğlen
tarhana çorba
yeşil mercimek yemeği
cacık
3 lt su bu saate kadar.

bugünkü menüm

sabah
domates salatalık biber maydonoz light peynir 4 zeytin 2 dilim kepek ekmek 1 tatlı kaşığı kahvaltılık sos

öğlen
1 şeftali

akşam
yoğurt içine 2 yk yulaf 2 kayısı karıştırdım

3 litre su 8 bardak bitki çayları bide akşam yürücem 1 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…