bende alayım bakalım bitki çayı manyağı oldum zaten demleyip demleyip içiyorum ne duysam
Her düşündüğünü söylememek lazım 😄😄😄 boşverrr bende hep bol giyinirdim benide hep hamile sanarlardı teyzeler gelip yanağımdan makas alırlardı 😜😜Az önce bir hastam hocam doğum yaptınız mı dedi? 😂😂😂intihar etmek istiyorum ya. Beni hamile sanmış. En son nisanda gelmişti. 76.6 olduğum zaman. Hayır kilo verdim dedim
Az önce bir hastam hocam doğum yaptınız mı dedi? 😂😂😂intihar etmek istiyorum ya. Beni hamile sanmış. En son nisanda gelmişti. 76.6 olduğum zaman. Hayır kilo verdim dedim
9 lu çayı umursamadınız kızlar hıh işte siz bilirsiniz bidaha tüyo vermem bende küstüm 😶😏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben alsam o topu bıdıklarla yuvarlanırım bol bol 😆
Kızlar simdi tvde dinledim. sabah yenilen bir haslanmis yumurta, gunde 400 kalori az alınmasını sağlıyormuş
9 lu çayı umursamadınız kızlar hıh işte siz bilirsiniz bidaha tüyo vermem bende küstüm 😶😏
Hiç dikkate almaz olur muyuz ? Ben biraz kahveciyim :) Ama ilk işim alcam o çaydan. Bir de sabahları maydanoz suyu yapmak istiyorum.
Kızlar simdi tvde dinledim. sabah yenilen bir haslanmis yumurta, gunde 400 kalori az alınmasını sağlıyormuş
Evet kısçeler şimdi size bugün duyduğum haftada 4 kilo veren bşr bayen arkadaşın tarifini açıklıycam
Her gece yatmadan 1 Türk kahvesi fincanı kadar limon suyu aynı ölçüde su ve 1 tatlı ksşığı bal karıştırıp içiyorsunuz sabah aç karnada olabilirmiş tercih sizin ben bu gece başlayıp bayrama 65 bilemediniz 64 olarak gireceğim inş Âminnnnmm😉😊
Bende basliyayim Nasil bi diyet yapmis bununla birlikte???
Evet kısçeler şimdi size bugün duyduğum haftada 4 kilo veren bşr bayen arkadaşın tarifini açıklıycam
Her gece yatmadan 1 Türk kahvesi fincanı kadar limon suyu aynı ölçüde su ve 1 tatlı ksşığı bal karıştırıp içiyorsunuz sabah aç karnada olabilirmiş tercih sizin ben bu gece başlayıp bayrama 65 bilemediniz 64 olarak gireceğim inş Âminnnnmm😉😊
Bende basliyayim Nasil bi diyet yapmis bununla birlikte???
Şeker ekmek hamur işi yok herşeyden az az yemiş
1 hafta denicem bende aksam basliyoruz o zaman senn kilo boy kaç biomel
1 hafta denicem bende aksam basliyoruz o zaman senn kilo boy kaç biomel
Boy 162 kilo 69.2 csnım
Sorma ya bi de demez mi hocam dua ettim inşallah doğum yapmıştır da izni bitmiltir diye. Ay sevinsem mi üzülsem mi bilemedim😭😭😭Ama iyi tarafından bak, 'dogurmus'sun :)
Ah canım seni umursamaz olur muyuz hic? Ben emzirdigim icin bitki cayı kullanamıyorum o sebepten seetmedimdi
Bizim zip zip top var onunla yuvarlanıyorum arada :0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?