70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Henüz akşam olmadı ama ben gene bugün ki yemek listemi yazayım. Yalnız dün gece saat 2 de yoğurt ve 2 adet keçiboynuzu yedim çok pişmanım
Sabah : 4 zeytin küçük bir peynir yarım dilim ekmek
Öğlen : 2 domates 1 salatalık ve küçük bir peynirden oluşan salata
Ara : Şekersiz türk kahvesi
Akşam : 2 küçük adet etli biber dolması yoğurt.
Gece : Bişey yememeğe çalışcam zor olcak ama
Bu arada gün boyu en az 2 litre su.

canım 5li çayı söylenilen miktarda içiyorum doktor nar çiçeğini istediğim zaman iç dedi bazen soğuk şerbet gibi yapıyorım şekersiz bide arada msıır püskülü kiraz sapı :) diyet yapmadan öncede çok severdim bitki çayı :)

Az önce bir hastam hocam doğum yaptınız mı dedi? 😂😂😂intihar etmek istiyorum ya. Beni hamile sanmış. En son nisanda gelmişti. 76.6 olduğum zaman. Hayır kilo verdim dedim
Her düşündüğünü söylememek lazım 😄😄😄 boşverrr bende hep bol giyinirdim benide hep hamile sanarlardı teyzeler gelip yanağımdan makas alırlardı 😜😜

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu sabah iki dilim börek yedim öğlene birşey yemicem kayısı kompostosu falan içerim akşama menü ?? Bebiş boş bırakırsa ev işlerine başlıcam öncesinde bi forumu okuma fırsatı bulabildim çok şükür ☺️☺️

Az önce bir hastam hocam doğum yaptınız mı dedi? 😂😂😂intihar etmek istiyorum ya. Beni hamile sanmış. En son nisanda gelmişti. 76.6 olduğum zaman. Hayır kilo verdim dedim

Ama iyi tarafından bak, 'dogurmus'sun :)

9 lu çayı umursamadınız kızlar hıh işte siz bilirsiniz bidaha tüyo vermem bende küstüm 😶😏

Ah canım seni umursamaz olur muyuz hic? Ben emzirdigim icin bitki cayı kullanamıyorum o sebepten seetmedimdi
Ben alsam o topu bıdıklarla yuvarlanırım bol bol 😆

Bizim zip zip top var onunla yuvarlanıyorum arada :0

Merhaba kizlar yaz nedeniyle mi ramazan diyemi pek kimseler yok burasi hareketli geldi 73 kiloyum sabaheynir,yulaf ekmeği cay öğle:et,maydanozlu yogurt
Az güllaç adetim dayanamadım
Aksamda tavuk ayran düşünüyorum
Şimdide spor zamanki 20 dk yürüyüş 20 dk karin kalça

9 lu çayı umursamadınız kızlar hıh işte siz bilirsiniz bidaha tüyo vermem bende küstüm 😶😏

Hiç dikkate almaz olur muyuz ? Ben biraz kahveciyim :) Ama ilk işim alcam o çaydan. Bir de sabahları maydanoz suyu yapmak istiyorum.

Evet kısçeler şimdi size bugün duyduğum haftada 4 kilo veren bşr bayen arkadaşın tarifini açıklıycam
Her gece yatmadan 1 Türk kahvesi fincanı kadar limon suyu aynı ölçüde su ve 1 tatlı ksşığı bal karıştırıp içiyorsunuz sabah aç karnada olabilirmiş tercih sizin ben bu gece başlayıp bayrama 65 bilemediniz 64 olarak gireceğim inş Âminnnnmm😉😊

Hiç dikkate almaz olur muyuz ? Ben biraz kahveciyim :) Ama ilk işim alcam o çaydan. Bir de sabahları maydanoz suyu yapmak istiyorum.

Ben ünv zamanlarında içiyordum meydanoz suyunu 65 kilodan 55 e düşmüştüm e tabi genç hızlı metabolizma olunca 3 haftada tığ gibi olmuştum😔

Bugün yediklerimi yazayım oruç arklar sonra okusun ok zaten bişi yemedim kş😝😝😝
Sabah 9 lu çay 5 dilim sucuk 2 kepek ek 1 minik labne 2 çatal bal

Ara 2 incir

Öğle 2 parça tavuk ızgara

Ara 2 ceviz içi

Akşam az bamya 1 biber dolmadı yoğurt yiycemmm 😍😍😍

Kızlar simdi tvde dinledim. sabah yenilen bir haslanmis yumurta, gunde 400 kalori az alınmasını sağlıyormuş

kızlaaar bugün 6 ları görmüş olmanın mutluluğuyla uyandım 69.7 bile olsa

menümü yazayım hemen

sabah
light beyaz peynir küçük bi parça
4 zeytin
domates salatalık maydonoz nane
1 yumurtayla yağsız omlet yaptım içine domates ve biber doğradım canım çok melemen çekiyodu süper oldu :)
1 dilimde kepek ekmek

sabah kahvaltıyı geç yaptım baya 2 gibi öğlen yiyemedim ondan

ara
büyük fincanla sütlü türk kahvesi (şekersiz)

akşam
mercimek çorbası
salata
yoğurtlu semiz otu

bide sınav haftam akşam ders çalışırken canım çok abur cubur istiyo 2 tane meyve yiyeyim diyorum ? nasıl olmuş bugün :)

3 litre su ve bitki çaylarım hep var tabi :)

Ama iyi tarafından bak, 'dogurmus'sun :)

Ah canım seni umursamaz olur muyuz hic? Ben emzirdigim icin bitki cayı kullanamıyorum o sebepten seetmedimdi

Bizim zip zip top var onunla yuvarlanıyorum arada :0
Sorma ya bi de demez mi hocam dua ettim inşallah doğum yapmıştır da izni bitmiltir diye. Ay sevinsem mi üzülsem mi bilemedim😭😭😭

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…