70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hazır güzelim doğadan nın çok terletiyor bide acıkmıyorum çok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de içiyorum canım. Arada kiraz saplı, form plus, yeşil çay( melisalu, yaseminli, limonlu) içiyorum. Kafama göre takılıyorum

Süper menü olmuş canım. Başarılarının devamını dilerim

Sporun da menün de güzel canım. Hoşgeldin bu arada

Güzel canım menün. Kabak çekirdeği yiyorum ben canım aburcubur öekince. En az kalorili olan oymuş

Bugünkü menüm
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, domates- salatalık, 2 zeytin, 1 dlm tb ekmeği
Ara: kahve, yeşil kahve
Öğle: çok az etli bezelye
Ara:1 avuç leblebi, 1 avuç badem, 2 erik
Akşam: taze fasülye, yoğurt, 2 yeşil biber, 1/2 dlm tb ekmeği
Spor: 1 saat koşu bandında tempolu yürüyüş, 1 saat aerobik

Menüne kocaman bşr maşallah

Ben hergün yiyorum çok tok tutuyor

Ben kokusuna bile tahammül edemezken Hamileliklerimde kendimi zorlayarak yedim. Şimdi de severek yeme aşamasına geçtim sayılır.

Bir de Canan Karatay yumurta ile ilgili sunu söylemişti hatırladığım kadarıyla: Çin'de hamilelere gunde 10 yumurta veriyorlar. Su an Çin o yüzden atağa gecmis durumda. Bebegin sınır sistemi icin cok önemli. Tabi dogal yumurta olacak ve az pişecek

Bende haşlanmış yumurtayı çok severim :) yaaaa bütün mesajları okuyorum ama yazamıyorum hiç lütfen beni unutmayınnn :) :) bugün akşam biraz sapıttım 1 kase çorba 1tabak pirinç pilavı 1 tabakta nohut yemeği 1 dilimde güllaç

Ekmek yok pilav olmasa iyiymiş ama emziriyorsun canım harcarsın o kaloriyi eminim 👍

Sporun da menün de güzel canım. Hoşgeldin bu arada

Hoşbuldum tatlim aksam tavuk değilde taze fasulye yedim

Gunaydin nasilsiniz kizlar Tarti günümüz varmi ??? Pazartesi basladim ve tartiya hic cikmadim kilere kaldirdim normalde hergun tartilirdim haftada 1 tartilmaya karar verdim

merhabalar kizlar nasilsiniz? ya ben kac gundur giremiyorum menu falanda paylasamadim
zatende hafta sonundan beri sapitmis durumdayim
aksam iftarda cok yiyorum karnim sisiyo sisiyo nerdeyse patlayacak sonra sahurdada bisey yiyemiyorum
dun aksam iftardan once tartildim gecen persembeye bakarak ne vermisim ne almisim cok sukur
haftaya muhtemelen oruc tutmucam regle olucam
is yerinde yemekte yiyemem is arkadaslarim hep fransiz 1ay oruc dedim simdi bir hafta yersem ne diyecem aciklama yapmak zorundayim acik acik regle oldum demekte istemiyorum 1i haric digerleri hep erkek :18::18::18:
artik Sabah siki bi kahvalti yapmayi dusunuyorum oglenleride biskuviyle falan gecistiricem aksamda cocuklarla yerim yemegimi boylece gec yememis olurum
ins haftaya biraz verebilirim kilo

Gunaydin nasilsiniz kizlar Tarti günümüz varmi ??? Pazartesi basladim ve tartiya hic cikmadim kilere kaldirdim normalde hergun tartilirdim haftada 1 tartilmaya karar verdim

hosgeldin diyim ilk once canim kac gundur giremedigimden yeni arkadaslari goremedim henuz eskiyede gidemedim
biz cuma gunleri tartiliyoruz ve listeyi bir onceki hafta liste sonu olan arkadasimiz hazirliyor bildirimleri hem buraya hemde ozel mesaj olarak liste yapacak olan arkadasa gonderiyorsun
ramazan dolayisiyla oruc tutan arkadaslarimiz cuma gunu iftardan once tartilip bildirimi yapiyoruz
hergun tartilma bence

Slm kızlar, bende kaç gündür giremedim, işler çok yogundu bu ara. Is yemeği duzenledim. Misafir kabul ettim derken pek katılmadı aranıza kusura bakmayın. Yediklerimde kötünün iyisi. Vermeyi beklemiyorum ama inş almam da. Dün akşam yemek yiyemedim pek. 3 adet sarma yedim sadece. Sonrada misafir geldi çaya. Onlara hazırladığım ciss lardan yedim. 1 dilim Çizkek 1 Tahinli kurabiye bol çay .
Limonlu su hakkında konuşmuşsunuz. Yapan varmı. Bide kahve fincanı demiş ama çok olmazmi o miktar. Kahve fincanı kadar limon en az 2 limon ister. Bende bi arkadaştan duymuştum. 1 litre suya 1 limonu dograyıp (geceden) gündüz onu içiyorlarmış. Yapayım dediydim ama elim demedi henüz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlaarrr... Hemen bugün ki listemi yazayım. Misafirim var bugün koşturmaca şeklinde 9 gibi güne başladım. Ama çocuklar uyanmadan işlerimi halledeyim diye sabah hiçbirşey yiyemedim. Şimdi baktım saate 12 olmuş. Ben de yumurta koydum haşlamaya.
Sabah bişey yok
Öğle : 2 haşlanmış yumurta 4-5 zeytin
Ara : Şekersiz türk kahvesi
Akşam : 1 porsiyon güveç ve 1 kase yoğurt
Gece becerebilirsem bişey yemiycem ama kadayıflı muhallebi yaptım belki 2 çatal alırım :)

Az önce bir hastam hocam doğum yaptınız mı dedi? 😂😂😂intihar etmek istiyorum ya. Beni hamile sanmış. En son nisanda gelmişti. 76.6 olduğum zaman. Hayır kilo verdim dedim

Okuyunca hemen cevap yazayım dedim
Benimde hastalandığım 1 hafta okula gitmediğim zaman öğrenciler arasında hoca doğum iznine ayrılmış demişler ağzına tükürdüklerim 😤😤😤😬😬

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…