70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

3-4 gündür aşırı yememi dizginleyecek tek çarenin oruç olduğunu bir daha anladım😇
Ayrıca dün antibiyotik bittiği için geri döndüm 😎
Buarada gerçekten çok yedim ama hep içimde bi boşluk...
Sanki Canın bişi isterde onu bulamazsın herşeyi yesende doymazsın öyleydim.. Ruhum mu aç nedir???

Sürekli müdavimler oti ve biomel olmuş 😊
Kova her zaman ki gibi 10 numara
Emel uğramış 😇
Mavi de uğramış😇
Sibel 6ları görmüş maşallah 😉
9lu çayı alayım mı acaba Bağdat baharatın bi 5li çayını aldım hiç bir şey anlamadım bir de onu deneyim 😉

Sabahları ileride artık, sahurda bundan sonra yumurta yiyeyim ama saat birde yatıyorum sonra uyanmıyorum

bugünkü menüm :)

sabah
1 haşlanmış yumurta domates salatalık maydonoz biber kibrit kutusu light peynir 4 zeytin 1 dilim kepek ekmek :)

öğlen
1 şeftali 1 kayısı(kahvaltıyı geç yaptıgım için yiyemiyorum öğlen pek)

akşam
mercimek çorbası ton balıklı salata

ara
1 şeftali 1 minik armut bi avuç kabak çekirdeği

3 litre su ve bitki çayları :) lütfen yorum :) yanlış bişey varsa düzelteyim hemen :)

Bebişten fırsat bulmuşken yazayım menümü :) sabah nesfit ve yumurta haşlaması öğlen 1 dlm çikolata 1 bardak vişne kompostosu ve 1 pors lactamil(200kalori) akşama bir arkadaşıma davetliyim valla ne yicem hiç bilmiyorum kendimi kaybetmem umarım :) :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hoşbulduk emel tamam cuma iftar öncesi tartilip yazarim pztesi basladim ilk günler motivasyon oluyor ama sonra günlük gitmeyince yemeye sariyorum onun için tartilmicam cumadan cumaya tartilirim artik sporumuda yaptim ohh aksamida hafif gecirirsem iyi:)

Geçmiş olsun =Hersheymi;36066708]3-4 gündür aşırı yememi dizginleyecek tek çarenin oruç olduğunu bir daha anladım😇
Ayrıca dün antibiyotik bittiği için geri döndüm 😎
Buarada gerçekten çok yedim ama hep içimde bi boşluk...
Sanki Canın bişi isterde onu bulamazsın herşeyi yesende doymazsın öyleydim.. Ruhum mu aç nedir???[/QUOTE]

Gecmis olsun bende o ruhunu bir turlu doyuramayanlardanim 1,5 sene once 74 ile basladim 2 haftada 5 kilo verdim sonra 1 hafta daha 68 e indim sonra hop zamanla geri 72 oldum yine dikkat etmeye basladim 66 ya kadar indim bu sefer sonra zamanla 70 i gordum sonra troid cikti ilaclarda 74 u geri gordum 3 haftada. simdi tekrar basladim 73 ile ins bayramda 68 i gorurum oruc iyi hem ruhu hem mideyi dinlendiriyor 4 gundur adetim dikkatli yiyorum yarin tekrar basliyorum oruca sahurda uykudan yiyemiyorum iftardada su ve ayran icmekten bi haller oluyorum bi dondurmaya hayir diyemiyorum

Kızlar az once tartildim ama kilomu size söylemiycem( bu aralar pek bir gizemliyim) ama sunu söyleyebilirim: biomele çikolata ekmeğin kılo yapmadığı gibi bana da baklava+dondurma kilo yapmıyor

Bravo cok güzel liste olmuş

Uwwww heyecanlandımmmm 😎😎😎
Kaç oldun ki???

Menümü yazayım kızlar,
Sabah yarım karışıķ tost
Ara şekersiz nescafe
Öğle 4 kaşık sebzeli tavuk,1 dilim ekmek, light kola
Ara 1 avuç kiraz, 3 adet parmak bisküvi
Akşam 4 kaşık sebzeli tavuk, 2 kaşık pilav, salata, 2 kaşık yoğurt, yarım dilim ekmek
Ara çeyrek dilim Çizkek, nescafe

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

menun guzel ins muhallebili kadayifa dayanabilirsin ben hafta sonu dayanamamistimda

ay kizlar guldurdunuz beni

bence menu guzel ama aksam pek meyve yemesen

Kızlar az once tartildim ama kilomu size söylemiycem( bu aralar pek bir gizemliyim) ama sunu söyleyebilirim: biomele çikolata ekmeğin kılo yapmadığı gibi bana da baklava+dondurma kilo yapmıyor
merak ettim simdi kiz soylesene meraklandirma bizi

menun guzel ins muhallebili kadayifa dayanabilirsin ben hafta sonu dayanamamistimda

ay kizlar guldurdunuz beni

bence menu guzel ama aksam pek meyve yemesen

Ders çalışırken abur cubur yememek için öyle durduruyorum kendimi :) meyveyle

Uwwww heyecanlandımmmm 😎😎😎
Kaç oldun ki???

menun guzel ins muhallebili kadayifa dayanabilirsin ben hafta sonu dayanamamistimda :

heyecan yok kızlar heey

Yok be daha 6 lari göremedim ama yaklaştım. Bakalım cumaya kadar bir degisiklik olursa sevineceğim /:)

Menu de paylaşayım bari

Genelde sahura kadar oturduğum icin bisiler yiyorum hep o yüzden sahurum karisik atistirmaca

İftar
Mercimek
Salata
6-7 kasik nohut
1 kucuk biber dolması

Biraz sonra bir baklava

Sora çay eşliğinde iki kurabiye ama tabi bahçede cocuklarin pesinde koşarak.

Bugün zaten alışverişe çıkmıştım bayağı enerji harcamisimdir.

Şimdi küçüğü uyutup, büyüğü yikayip, camasir aşıp, evi toplayıp nesfit yemeyi düşünüyorum ya da iki top dondurma.

Bugünkü memüm:
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, 1/2 dlm tb ekmeği, domates- salatalık
Ara: kahve
Öğle: 1 parça fırında tavuk but, cacık
Ara: kiraz, 1 avuç fındık
Akşam: ızgara tavuk, çok az salata, ayran ( arkadaşlarla duşardaydık) sonrasında eşimin güllacından 1 çatal, küçük porsiyon light yoğurtlu dondurma. Serçe parmağımın ucu kadar vişneli bitter çikolata. Bugün çok halsiz hissettim kendimi 1 haftadır çok yoğun spor yapıyorum haftaya tatile gidecem diye.
Spor: koşu bandında 59 dk tempolu yürüyüş, 10 dk koşu, 45 dk aerobik. Üzerimden tır geçmiş gibi heryerim ağrıyor. Tatil dönüşü bu kadar ağır yapmayacağım sporu

Sen anlıyorsundur kendini kilo olarak cok düşmesen de sikilasmissindir. Sporunu hic aksatmadın nasil hissediyorsun?

Kızlar benim bugün resmen felaket bir menüm var :-( ancak bu kadar Sağlıksız beslenebilir bir insan

Sabah 2 adet küçük ev poaçası ve akşama kadar hiç bir şey yemedim ama gerçekten vakit bulamadım felaket bir yoğunluğun içinde gaddar müdürüm sigaraya bile yollamadı beni :-( sadece buzlu latte içtim iki tane Akşamda cin börülcesi çorbası (Siz maş fasülyesi diye biliyorsunuz) yedim bi tabak :-( başka hiç bişey yok :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sabah yulaf kep ekmek peynir 1tane kirmizi biber cay az sucuk
Ogle tavuk 3 yk yesil fasulye ayran
Ara dondurma
Aksam sebzeli et ayran
Kocaman 1 tane sihah erik
Himm wc sikintim var 4 tane gunkurusu gedim bide bu kadar

Sahur yaparim 1 saat sonra yulaf kep ekmek peynir domates cay
Aksamada yarin koca ne isterse :)

En onemlisini unuttum 2 tane sekerpare :\

Sen anlıyorsundur kendini kilo olarak cok düşmesen de sikilasmissindir. Sporunu hic aksatmadın nasil hissediyorsun?

Spor yapmadığım zaman vicdan azabı çekecek kadar bağımlı oldum. Vücudum çok sıkılaştı. 40 beden pantolon bol geliyor hafiften. Bir de 29 beden lycralı bir kot pantolunun içindeyim şuan. Lycralı da olsa çok mutlu etti beni bu durum. Basenlerim küçüldü baya, göbek neredeyse yok denecek kadar az. Darısı tartıya. Bu sabah tartıldım 66.7 yi gördüm çok sevindim. Buna da şükür. Tatil öncesi 65 görseydim daha da mutlu olacaktım.

Ne iyi diyebiliyorum ne kötü. Akşamki çorba dışında diğerleri sağlıksız ve az. Ama çok birşey yemediğin için bu da iyi

Menün güzel canım. Şekerpare yerine hafif tatlılar tercih et bence. Dondurma, sütlü tatlılar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…