hosgeldin diyim ilk once canim kac gundur giremedigimden yeni arkadaslari goremedim henuz eskiyede gidemedim
biz cuma gunleri tartiliyoruz ve listeyi bir onceki hafta liste sonu olan arkadasimiz hazirliyor bildirimleri hem buraya hemde ozel mesaj olarak liste yapacak olan arkadasa gonderiyorsun
ramazan dolayisiyla oruc tutan arkadaslarimiz cuma gunu iftardan once tartilip bildirimi yapiyoruz
hergun tartilma bence
bugünkü menüm :)
sabah
1 haşlanmış yumurta domates salatalık maydonoz biber kibrit kutusu light peynir 4 zeytin 1 dilim kepek ekmek :)
öğlen
1 şeftali 1 kayısı(kahvaltıyı geç yaptıgım için yiyemiyorum öğlen pek)
akşam
mercimek çorbası ton balıklı salata
ara
1 şeftali 1 minik armut bi avuç kabak çekirdeği
3 litre su ve bitki çayları :) lütfen yorum :) yanlış bişey varsa düzelteyim hemen :)
Kızlar az once tartildim ama kilomu size söylemiycem( bu aralar pek bir gizemliyim) ama sunu söyleyebilirim: biomele çikolata ekmeğin kılo yapmadığı gibi bana da baklava+dondurma kilo yapmıyor
Bravo cok güzel liste olmuş
menun guzel ins muhallebili kadayifa dayanabilirsin ben hafta sonu dayanamamistimdaMerhaba kızlaarrr... Hemen bugün ki listemi yazayım. Misafirim var bugün koşturmaca şeklinde 9 gibi güne başladım. Ama çocuklar uyanmadan işlerimi halledeyim diye sabah hiçbirşey yiyemedim. Şimdi baktım saate 12 olmuş. Ben de yumurta koydum haşlamaya.
Sabah bişey yok
Öğle : 2 haşlanmış yumurta 4-5 zeytin
Ara : Şekersiz türk kahvesi
Akşam : 1 porsiyon güveç ve 1 kase yoğurt
Gece becerebilirsem bişey yemiycem ama kadayıflı muhallebi yaptım belki 2 çatal alırım :)
ay kizlar guldurdunuz beniOkuyunca hemen cevap yazayım dedim
Benimde hastalandığım 1 hafta okula gitmediğim zaman öğrenciler arasında hoca doğum iznine ayrılmış demişler ağzına tükürdüklerim 😤😤😤😬😬
bence menu guzel ama aksam pek meyve yemesenbugünkü menüm :)
sabah
1 haşlanmış yumurta domates salatalık maydonoz biber kibrit kutusu light peynir 4 zeytin 1 dilim kepek ekmek :)
öğlen
1 şeftali 1 kayısı(kahvaltıyı geç yaptıgım için yiyemiyorum öğlen pek)
akşam
mercimek çorbası ton balıklı salata
ara
1 şeftali 1 minik armut bi avuç kabak çekirdeği
3 litre su ve bitki çayları :) lütfen yorum :) yanlış bişey varsa düzelteyim hemen :)
merak ettim simdi kiz soylesene meraklandirma biziKızlar az once tartildim ama kilomu size söylemiycem( bu aralar pek bir gizemliyim) ama sunu söyleyebilirim: biomele çikolata ekmeğin kılo yapmadığı gibi bana da baklava+dondurma kilo yapmıyor
menun guzel ins muhallebili kadayifa dayanabilirsin ben hafta sonu dayanamamistimda
ay kizlar guldurdunuz beni
bence menu guzel ama aksam pek meyve yemesen
merak ettim simdi kiz soylesene meraklandirma bizi
Uwwww heyecanlandımmmm 😎😎😎
Kaç oldun ki???
menun guzel ins muhallebili kadayifa dayanabilirsin ben hafta sonu dayanamamistimda:
merak ettim simdi kiz soylesene meraklandirma bizi
Bugünkü memüm:
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, 1/2 dlm tb ekmeği, domates- salatalık
Ara: kahve
Öğle: 1 parça fırında tavuk but, cacık
Ara: kiraz, 1 avuç fındık
Akşam: ızgara tavuk, çok az salata, ayran ( arkadaşlarla duşardaydık) sonrasında eşimin güllacından 1 çatal, küçük porsiyon light yoğurtlu dondurma. Serçe parmağımın ucu kadar vişneli bitter çikolata. Bugün çok halsiz hissettim kendimi 1 haftadır çok yoğun spor yapıyorum haftaya tatile gidecem diye.
Spor: koşu bandında 59 dk tempolu yürüyüş, 10 dk koşu, 45 dk aerobik. Üzerimden tır geçmiş gibi heryerim ağrıyor. Tatil dönüşü bu kadar ağır yapmayacağım sporu
Sabah yulaf kep ekmek peynir 1tane kirmizi biber cay az sucuk
Ogle tavuk 3 yk yesil fasulye ayran
Ara dondurma
Aksam sebzeli et ayran
Kocaman 1 tane sihah erik
Himm wc sikintim var 4 tane gunkurusu gedim bide bu kadar
Sahur yaparim 1 saat sonra yulaf kep ekmek peynir domates cay
Aksamada yarin koca ne isterse :)
Sen anlıyorsundur kendini kilo olarak cok düşmesen de sikilasmissindir. Sporunu hic aksatmadın nasil hissediyorsun?
Kızlar benim bugün resmen felaket bir menüm var :-( ancak bu kadar Sağlıksız beslenebilir bir insan
Sabah 2 adet küçük ev poaçası ve akşama kadar hiç bir şey yemedim ama gerçekten vakit bulamadım felaket bir yoğunluğun içinde gaddar müdürüm sigaraya bile yollamadı beni :-( sadece buzlu latte içtim iki tane Akşamda cin börülcesi çorbası (Siz maş fasülyesi diye biliyorsunuz) yedim bi tabak :-( başka hiç bişey yok :-(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sabah yulaf kep ekmek peynir 1tane kirmizi biber cay az sucuk
Ogle tavuk 3 yk yesil fasulye ayran
Ara dondurma
Aksam sebzeli et ayran
Kocaman 1 tane sihah erik
Himm wc sikintim var 4 tane gunkurusu gedim bide bu kadar
Sahur yaparim 1 saat sonra yulaf kep ekmek peynir domates cay
Aksamada yarin koca ne isterse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?