70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun
Oğlum hala ateşli 3 gün devam edebilirmiş dün sadece 1 saat uyudum bugün de bekliycem eşim oruç iş nöbeti devralamıyor
Tek tek Cvp yazamıyorum
Yeni arklar katılmış hoşgeldiniz
Ben bugün spora başlıycaltım hastanede yaptım in çık koştur şeklinde 😁
Sabah yok
Saat 11 dokuzlu çay
Sonra yarım dilim ekmek
Ara 1 incir
Öğlen 15 gibi 2 parça pide yarım kola
Akşam yarım kase çorba 3 çatal Menemen 3 dilim karpuz
Akşam yemeğinden önce 9 lu çay
2 litre su
Bukadar kızlar öpüldünüz çok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biraz önce fırsat bulup tok tartışdım tok halde 69.6 geldim aç Halim 68.9 sa eğer çok mutluyum 1 aydır 69 lardayım çünkü

Hay ağzını öpem oticim içimden geçenlere tercümanımmmm😘😘

Biraz önce fırsat bulup tok tartışdım tok halde 69.6 geldim aç Halim 68.9 sa eğer çok mutluyum 1 aydır 69 lardayım çünkü

Öp yavrimm

Kilon da mukteşem!

Tebrik ederim arkadasım. Zamanında vermissin yine verirsin. Sigarayı bırakmana da ayrıca sevindim. Hosgeldin tekrar

Ben de bir menü paylaşayım da taslayın beni recm edin

Sahur, klasik kahvaltı

İftar:
Salata
Mercimek
3 kasik kuru fasulye
4 köfte büyüklüğünde et bir de yanında pişmiş 2-3 dilim patates
Ekmek yok

Gel geleliiiim
1 saat sonra 3 kupa çay ile 3 dilim cevizli baklava + 2 tane üstü çikolata kaplı kek :/

Cok tatlıydi!

kızlar size bişey sorcam
sabah kahvaltılarımı aynı yapayım diyorum
öğlende çorba salata yiyeyim diyorum ama okula gittiğim için yapcak vaktim olmuyo pek hazır çorba içsem olur mu ?
akşamda sebze yemeği yoğurt yada et tavuk balık falan bide salata ?

canım tatlılar ve patates olmasa iyi aslında menün :) ama oruç tutuyo olsam ben 1 tepsi çikolatalı kek yerdim :)

Bence öğle ile aksamı degistirmelisin. Hazır gıdalardan uzak durmak en iyisi

Bence öğle ile aksamı degistirmelisin. Hazır gıdalardan uzak durmak en iyisi

evet ya bende biliyorum ama vaktim olmazsa diye düşündüm :/ akşamla öğleni değiştirmek çok mantıklı aynen canım öyle yapayım :) bide mercimek çorbası çok kalorili mi yapıp dolaba koysam 3 gün içsem

Çorbalarda bir sıkıntı yok. Yap dediğin gibi koy dolaba. Eti öğlene al ki sindirebilesin. Zaman sıkıntın olursa bir buyuk salata yaparsın tonbalikli pratik olur. Dardanelin zeytinyagli olanı Var mesela ben onu kullanıyorum. İyice suzup bı daha yag koymuyosun salataya

evet canım çok iyi oldu bu ya çarşamba perşembe ve cuma sınavım var pek vaktim olmıcak öyle yapayım :) dardenel light aldım bende geçen süzüyorum senin dedğin gibi ama salataya koymak daha iyi olur :)

Kızlar menümü yazayım

Sabah 2 ince diliM köy ekmeği labne peyniri ve 2 dilim jambon

Öğle her zamanki gibi boş

Akşam Ton balıklı salata

Aralarda yarım bardak limonata bir top kadar çikolatalı dondurma bide 2 adet çilek

Gün içinde 1,5 lt su ve 4 fincan şekersiz kahve

Sanırım kötü bi menü oldu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşım yarasın mı diyim yaramasın mı bilemedim naptın ööle baklavalar kekler falan ama afiyet olsun yani bizim yerimizede yeseydin valla

menüyü telafi edersin cnaım ama su az içiyosun en az 2 2.5 litre iç ben bügün çok abarrtım sanırım 4.5 litre su içmişim her zaman 3 içiyodum zararı olur mu bilmiyorum ama tartıda az önce 2 kilo fazla çıktım

Merak etmeyin arkadaslar. Şimdi küçüğü emzirirken uyuttum 1 dilim baklavayı tolere etmisimdir

Tabi yediklerimle enerji doldum. evi topliycam. Ütüm var. Toplanacak camasir var. Soraciima bir de buyuk balkonu yıkayabilsem.. Anca yeter zaten zaman. Bir de banyo yapar sahuru eder yatarım. hah! Yesilcayimi da demliyim

ben plates yapmaya çalışıyorum kızlar suan ama daha çok yuvarlanıyorum topla nasıl yapılıyo bu ya netten izleidm ama yapamıyorum

Güzel olur, aslında yapabilsen öğlenle akşamı yerdeğiştir derim ben

Öp yavrimm

Kilon da mukteşem!

Tebrik ederim arkadasım. Zamanında vermissin yine verirsin. Sigarayı bırakmana da ayrıca sevindim. Hosgeldin tekrar

Teşekkür ederim inş veririm yine.

Peki tartı günleri ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…