Düğünlerde gören ooooo diyecek ne güzel yeni yeni ciciler zayıf zayıf ohhh süper olur dimi
Ben o günleri düşününce heyecanlanıyorum çok
Bugün elime balayında giydiğim mini etek geçti bsktım bsktımm vay be dedim bir şuanki belim kadar kalçam varmış 😭😭😭ağlasam yeridir çok moralim bozuldu çok 😞
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sabahtan beri ağlıyorum benkafayı yicem en son o olcak kilolarım gitmicek diye dün 2 tane meyve yedim diye sabah 2 kilo fazla çıktım ya tartıda ya nasıl oluyo bu 2 gün önce 69.7 bugün 71.5 bişey yediğim de yok tek bi kaçamak bile yapmadım hep yağsız şekersiz kalorisiz seyler yiyorum canım suffle istedi oturup ağladım yine yemedim nefret ediyorum kendimden herkesin bana yukardan bakmasından çok çirkin kızların bile sırf kendileri zayıf diye bana çok çirkinim gibi muamele yapmasından herkesin zayıflasan güzel kızsın demesinden bıktımmmmmmm saatlerdir ağlıyorum ya
Ağlama canım ya, bak bende ağlarım sonra.bendede moral 0. Ama yılmak yok. Kendini motive etmeye çalış. Su tutmuştur vücudun. Öyle 2 günde 2 kilo alınmaz. Benim yediklerimi söyletmeyin bana. Ben dün gece Çizkek yedim, Tahinli kurabiye yedim hemde 3 tane. Pis boğazim. Ama yinede bırakmak ağlamak yok 😉
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sabahtan beri ağlıyorum benkafayı yicem en son o olcak kilolarım gitmicek diye dün 2 tane meyve yedim diye sabah 2 kilo fazla çıktım ya tartıda ya nasıl oluyo bu 2 gün önce 69.7 bugün 71.5 bişey yediğim de yok tek bi kaçamak bile yapmadım hep yağsız şekersiz kalorisiz seyler yiyorum canım suffle istedi oturup ağladım yine yemedim nefret ediyorum kendimden herkesin bana yukardan bakmasından çok çirkin kızların bile sırf kendileri zayıf diye bana çok çirkinim gibi muamele yapmasından herkesin zayıflasan güzel kızsın demesinden bıktımmmmmmm saatlerdir ağlıyorum ya
Hatun deli misin divane mi? 2 meyve gram olarak 150-200 gramdır yok yani öyle bi hesap mantık???!!!
Ayrıca son keşiflerimden biri zayıflamalıyım dedikçe olmuyor tartının gözünün içine baktığım zaman ya sabit ya -200 gram ama umursamayıp sadece yemek zamanı kilomu düşünüp az yediğimde 1.1 kg leri gördüm
Zayıflamalıyım dedikçe bişiler yapasın geliyor yok çay içeyim çaydan miden bulansa en hafifi meyve dersin yok o olmadı şu bu derken gitmiyor işte ve şişkinlik bu sendeki çok bariz çok su içiyorsun 3 Lt su +8 bardak bitki çayı demek senin 5lt oda demek yoğunluğundan dolayı 5kiloluk gün içinde vücut ağırlığında dalgalanmalar oluyor😉
Sadece sabah wc sonrası iç çamaşırlarınla tartıl ve bunu baz al😘öptüm
tamam canım yarın başlıyorum zaten artık haftada 1 tartılcam ve sabahları tartılcam sadece günde 10 kere tartılıyorum olmuyo öyle de :/
bugünkü menüm
sabah kahvaltıyı çok çok geç yaptım öğlenle birleşti yine ondan çok yedim
2 yumurtadan omlet yağsız
light peynir 4 zeytin 2 dilim kepek ekmek domates salatalık biber maydanoz
ara 1 şeftali biraz kabak çekirdeği
akşam mercimek çorbası ayran
ara sütlü türk kahvesi büyük fincanla şekersiz
Huhuuu annemin bozuk tartısında tartıldımmmm nasıl güzel bir his ☺️☺️☺️ direk 71.5-72 arası bişi çıktım tartı 2-3 kilo az tartıyo bildiğin 😍
Şimdi cuma bildirimini buradan yapıp rekor mu kırsaaaammmm yapmasam mı???😎
Oturup ağlamak yok, diyet bozmak sufle yemek de yok. Dalgalanmalar her zaman olacak bunu baştan kabul et rahatla. Ne olursa olsun moralimi bozmayıp diyetime devam edeceğim de kendine. Çık dışarı temiz havada 1 saat yürü. İyi gelecek
Ağlama kuzucum bende aynı durumdayım gün günü tutmuyor ama ağlamak yoooook gülmek var yarınlar da yarınlarda zayıf olmak var diyerek gülüyor ve devam ediyorum canımcım
Sen azimle yememişsin sufleyi ben yerdim tebrik ediyorum bak nasıl iraden kuvvetli 👍
Ben 2 aydır 69.8 69.4 yemek sonrası 70.5 bu durumdayım sen yine bana göre 10 numarasın 😉kötüye bak mutlu ol iyiye bakıp azim et diyerek sözlerimi burada sonlandırıyırum sevgiler 😝😉😊
Şimdi menüm sabah 9 lu çay
2 saat temizlik
Öğlen 1 biber dolması az bamya 1 dilimden az tb ekmeği
Ara 1 dilim muz 2 ceviz
9 lu çay
Yarım muz bunlar ara ara 2 hurma
Akşam 2 çiğ köfte az çorba
Menün harikulade canım. Çiğköfteye de bayılırım ayrıca. Ben tam bir bulgur manyağıyım. Çok uzun süredir yemiyorum😞
Eşim sağolsun haftada bir yapıyor
Gel beraber yiyelim canım 😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?