Spor yapmadığım zaman vicdan azabı çekecek kadar bağımlı oldum. Vücudum çok sıkılaştı. 40 beden pantolon bol geliyor hafiften. Bir de 29 beden lycralı bir kot pantolunun içindeyim şuan. Lycralı da olsa çok mutlu etti beni bu durum. Basenlerim küçüldü baya, göbek neredeyse yok denecek kadar az. Darısı tartıya. Bu sabah tartıldım 66.7 yi gördüm çok sevindim. Buna da şükür. Tatil öncesi 65 görseydim daha da mutlu olacaktım.
Sürekli müdavimler oti ve biomel olmuş 😊
Kova her zaman ki gibi 10 numara
Emel uğramış 😇
Mavi de uğramış😇
Sibel 6ları görmüş maşallah 😉
9lu çayı alayım mı acaba Bağdat baharatın bi 5li çayını aldım hiç bir şey anlamadım bir de onu deneyim 😉
Sabahları ileride artık, sahurda bundan sonra yumurta yiyeyim ama saat birde yatıyorum sonra uyanmıyorum
Spor yapmadığım zaman vicdan azabı çekecek kadar bağımlı oldum. Vücudum çok sıkılaştı. 40 beden pantolon bol geliyor hafiften. Bir de 29 beden lycralı bir kot pantolunun içindeyim şuan. Lycralı da olsa çok mutlu etti beni bu durum. Basenlerim küçüldü baya, göbek neredeyse yok denecek kadar az. Darısı tartıya. Bu sabah tartıldım 66.7 yi gördüm çok sevindim. Buna da şükür. Tatil öncesi 65 görseydim daha da mutlu olacaktım.
Sürekli olsam ne yazar canım çikolatayı bıraktım ekmeği akşam yemeyi kaldırdım gece stıştırmayıda kestim sonuç ne 69 lara takılıp kaldım 3 haftada 4 kilo vericem sözde 😞
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Otimoti aşkolsun sana zayıflıyorsun anladım ama gizli gizli öylemi sırf Bayram birincisi olmak için söylemiyorsun dimi😒😝
Azmin elinden kurtuluş olmadığının en güzel örneği tebrikler kovacım inş gidene kadar istediğin kiloyu görürsün
40 beden bol geliyorsa süper daha ne olsun canım
Ben bu göbeğin hiç gitmeyeceğini hatta 70 in altına asla düşemeyeceğimi sanıyordum. Ne yaparsam yapayım benim en zayıf halim. Artık 70 dedim kabullen kova bunu artık dedim. Ama baktım ki insanlar ne kilolardan ne kilolara düşüyor. Ben neden veremeyim ki dedim ve bir azim başladım. Sonu gelir inşallah.Süpermis ya cok sevindim. Ben spor yapmıyorum ama sanki yapsam da karnım hep kalacakmış gibi geliyor. Hamileliklerimde 4.5 kglik bebeklerle lavabolara erişmeyecek kadar ileri dogru gerildi karnım. Göbek deliği kalmadı mesela. O yüzden umudum yok hic. Gider mı dersin?
şimdi o yediğin çikolataları eritiyorsundur o yüzden düşüş göremedin bence. Ama devam edersen vereceksin canım. Cocuklar iyileşti mı? Spor yapabiliyor musun? Yapabilsen hızlandırirdi biliyosun.
Valla canım su an hamile kaldığım kilodayim. Ama evlenirken de 4-5 kilo fazlam vardı. İnşallah vericem onları da. Bayram birinciliği degil de yazın annemlere gidince şaşırtmak istiyorum onları. Kısın en kilolu halımı görüp sok olmuşlardı çünkü
heyecan yok kızlar heey
Yok be daha 6 lari göremedim ama yaklaştım. Bakalım cumaya kadar bir degisiklik olursa sevineceğim /:)
Menu de paylaşayım bari
Genelde sahura kadar oturduğum icin bisiler yiyorum hep o yüzden sahurum karisik atistirmaca
İftar
Mercimek
Salata
6-7 kasik nohut
1 kucuk biber dolması
Biraz sonra bir baklava
Sora çay eşliğinde iki kurabiye ama tabi bahçede cocuklarin pesinde koşarak.
Bugün zaten alışverişe çıkmıştım bayağı enerji harcamisimdir.
Şimdi küçüğü uyutup, büyüğü yikayip, camasir aşıp, evi toplayıp nesfit yemeyi düşünüyorum ya da iki top dondurma.
menunde sporunda cok guzel canim.Bugünkü memüm:
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, 1/2 dlm tb ekmeği, domates- salatalık
Ara: kahve
Öğle: 1 parça fırında tavuk but, cacık
Ara: kiraz, 1 avuç fındık
Akşam: ızgara tavuk, çok az salata, ayran ( arkadaşlarla duşardaydık) sonrasında eşimin güllacından 1 çatal, küçük porsiyon light yoğurtlu dondurma. Serçe parmağımın ucu kadar vişneli bitter çikolata. Bugün çok halsiz hissettim kendimi 1 haftadır çok yoğun spor yapıyorum haftaya tatile gidecem diye.
Spor: koşu bandında 59 dk tempolu yürüyüş, 10 dk koşu, 45 dk aerobik. Üzerimden tır geçmiş gibi heryerim ağrıyor. Tatil dönüşü bu kadar ağır yapmayacağım sporu
yorum yapamicamKızlar benim bugün resmen felaket bir menüm var :-( ancak bu kadar Sağlıksız beslenebilir bir insan
Sabah 2 adet küçük ev poaçası ve akşama kadar hiç bir şey yemedim ama gerçekten vakit bulamadım felaket bir yoğunluğun içinde gaddar müdürüm sigaraya bile yollamadı beni :-( sadece buzlu latte içtim iki tane Akşamda cin börülcesi çorbası (Siz maş fasülyesi diye biliyorsunuz) yedim bi tabak :-( başka hiç bişey yok :-(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sabah yulaf kep ekmek peynir 1tane kirmizi biber cay az sucuk
Ogle tavuk 3 yk yesil fasulye ayran
Ara dondurma
Aksam sebzeli et ayran
Kocaman 1 tane sihah erik
Himm wc sikintim var 4 tane gunkurusu gedim bide bu kadar
Sahur yaparim 1 saat sonra yulaf kep ekmek peynir domates cay
Aksamada yarin koca ne isterse :)
En onemlisini unuttum 2 tane sekerpare :\
hadi bakalim ins tatile gitmeden hedefine ulasirsin emeklerinin sonucunu almissin zaten de ins tartidada bunu gorursunSpor yapmadığım zaman vicdan azabı çekecek kadar bağımlı oldum. Vücudum çok sıkılaştı. 40 beden pantolon bol geliyor hafiften. Bir de 29 beden lycralı bir kot pantolunun içindeyim şuan. Lycralı da olsa çok mutlu etti beni bu durum. Basenlerim küçüldü baya, göbek neredeyse yok denecek kadar az. Darısı tartıya. Bu sabah tartıldım 66.7 yi gördüm çok sevindim. Buna da şükür. Tatil öncesi 65 görseydim daha da mutlu olacaktım.
İnşallah canım hep birlikte zayıflar gençkızlık hallerimize döneriz de kocalarımız bizi kıskanır duruma gelir😄
menun guzel ins muhallebili kadayifa dayanabilirsin ben hafta sonu dayanamamistimda
ay kizlar guldurdunuz beni
bence menu guzel ama aksam pek meyve yemesen
merak ettim simdi kiz soylesene meraklandirma bizi
Süpermis ya cok sevindim. Ben spor yapmıyorum ama sanki yapsam da karnım hep kalacakmış gibi geliyor. Hamileliklerimde 4.5 kglik bebeklerle lavabolara erişmeyecek kadar ileri dogru gerildi karnım. Göbek deliği kalmadı mesela. O yüzden umudum yok hic. Gider mı dersin?
şimdi o yediğin çikolataları eritiyorsundur o yüzden düşüş göremedin bence. Ama devam edersen vereceksin canım. Cocuklar iyileşti mı? Spor yapabiliyor musun? Yapabilsen hızlandırirdi biliyosun.
Valla canım su an hamile kaldığım kilodayim. Ama evlenirken de 4-5 kilo fazlam vardı. İnşallah vericem onları da. Bayram birinciliği degil de yazın annemlere gidince şaşırtmak istiyorum onları. Kısın en kilolu halımı görüp sok olmuşlardı çünkü
Bugün ki listemi yazıyorum inşallah gecenin ilerleyen saatlerinde değişmez :)
Sabah : 1 bardak maydanoz suyu içine biraz da limon ekledim
Öğlen : 2 yumurta 1 domates 1 salatalık 4-5 zeytin
Ara : Şekersiz türk kahvesi
Akşam : Zeytinyağlı fasulye 1 kase yoğurt
Gece umarım bişey yemem :) Bol bol su. Bir de yürüyüz yapabilsem çok iyi olucak. Hava çok sıcak gündüz yürümek istemiyorum. Akşam da yorgun oluyorum. Biraz hareket lazımmm...
İtiraf ediyorum dayanamadım. Küçük bir parça yedim avuç içim kadar :) (karatay ramazan pidesi için avuç içi kadar diyordu ben kadayıfa uyguladım)
Maşallah kovacım ya Allah bana da nasip etsin 29 beden pantolonu😇
Biomelcim 4 kilo dediğin hiç ama hiç az değil ki ameliaa demişti sanırım o kadar kıyma düşün diye 😉
Bu yıl benim arkadaşlarımın düğün yılı oldu😎 Allah'tan erkenden ameliyat oldum ama bi arkımın 17 Ağustos diğerlerinin 13 Eylül biride 20 Eylül
Hersheymi zayıflamak ister ve elbiseleeer almak ister...
Buarada bacaklardan kurtardığım için kısa elbiseler almayı düşünüyorum malum kollarım ve göbeğim kötü durumda😁
Eylül'de spora daha doğrusu yüzmeye başlıyorum canlar 😎 resmen 4 aydır hareketsizim canlar Allah izin verirse ben asıl kiloyu Eylül ve sonrası veririm diye düşünüyorum inşallah amin 😇😇
Menün çok güzel canım da az mı sanki
Bende baklava yedim yarın 68.9 olamıycsm😋
Düğünlerde gören ooooo diyecek ne güzel yeni yeni ciciler zayıf zayıf ohhh süper olur dimi
Ben o günleri düşününce heyecanlanıyorum çok
Bugün elime balayında giydiğim mini etek geçti bsktım bsktımm vay be dedim bir şuanki belim kadar kalçam varmış 😭😭😭ağlasam yeridir çok moralim bozuldu çok 😞
Çocuklar bugün iyi çok şükür spor nasıl yapıcam otimoti anlatsam hadi canım dersin hatta ist da bi tanıdığımıza anlattım da yalan söylüyorsun diyimcr tepem attı
Normalde benim yanında sürekli bir bayanın yardımcı bulunması gerekiyor 1 yıl denedim olmadı şimdi kendi işimi kendim görmeye çocuklara bakmaya çalışıyorum artı bende süslüyüm kendimede bakmam lazım eşime gelene gidene 😩nasıl spor yapıcam hergün evet bugün fiyorum ama eve bir girişincr spor falan yapacak güç yok
120 metre karelik 3 daireyi bşrleştirşp kırıp dökerek triplex yaptık evde 3 banyo 2 tuvalet gerisini anlatmıyorum 😖😖😖 satabilsek hemen taşınıcam canım
menun guzelmis, sahura kadar oturuyormusun? cocuklardami? ama sizin okullar tatil belki o yuzden izin veriyorsundur, ben cocuklarimi aksam en gec8de yatiriyorum ertesi gunu Sabah 6 30da kaldiriyorum malum ise gidiyoruz onlarda okula ve krese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?