70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Azmin elinden kurtuluş olmadığının en güzel örneği tebrikler kovacım inş gidene kadar istediğin kiloyu görürsün
40 beden bol geliyorsa süper daha ne olsun canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sürekli olsam ne yazar canım çikolatayı bıraktım ekmeği akşam yemeyi kaldırdım gece stıştırmayıda kestim sonuç ne 69 lara takılıp kaldım 3 haftada 4 kilo vericem sözde 😞

Otimoti aşkolsun sana zayıflıyorsun anladım ama gizli gizli öylemi sırf Bayram birincisi olmak için söylemiyorsun dimi😒😝

Süpermis ya cok sevindim. Ben spor yapmıyorum ama sanki yapsam da karnım hep kalacakmış gibi geliyor. Hamileliklerimde 4.5 kglik bebeklerle lavabolara erişmeyecek kadar ileri dogru gerildi karnım. Göbek deliği kalmadı mesela. O yüzden umudum yok hic. Gider mı dersin?

Otimoti aşkolsun sana zayıflıyorsun anladım ama gizli gizli öylemi sırf Bayram birincisi olmak için söylemiyorsun dimi😒😝

şimdi o yediğin çikolataları eritiyorsundur o yüzden düşüş göremedin bence. Ama devam edersen vereceksin canım. Cocuklar iyileşti mı? Spor yapabiliyor musun? Yapabilsen hızlandırirdi biliyosun.

Valla canım su an hamile kaldığım kilodayim. Ama evlenirken de 4-5 kilo fazlam vardı. İnşallah vericem onları da. Bayram birinciliği degil de yazın annemlere gidince şaşırtmak istiyorum onları. Kısın en kilolu halımı görüp sok olmuşlardı çünkü

İnşallah canım hep birlikte zayıflar gençkızlık hallerimize döneriz de kocalarımız bizi kıskanır duruma gelir😄

Ben bu göbeğin hiç gitmeyeceğini hatta 70 in altına asla düşemeyeceğimi sanıyordum. Ne yaparsam yapayım benim en zayıf halim. Artık 70 dedim kabullen kova bunu artık dedim. Ama baktım ki insanlar ne kilolardan ne kilolara düşüyor. Ben neden veremeyim ki dedim ve bir azim başladım. Sonu gelir inşallah.

Maşallah kovacım ya Allah bana da nasip etsin 29 beden pantolonu😇
Biomelcim 4 kilo dediğin hiç ama hiç az değil ki ameliaa demişti sanırım o kadar kıyma düşün diye 😉
Bu yıl benim arkadaşlarımın düğün yılı oldu😎 Allah'tan erkenden ameliyat oldum ama bi arkımın 17 Ağustos diğerlerinin 13 Eylül biride 20 Eylül
Hersheymi zayıflamak ister ve elbiseleeer almak ister...
Buarada bacaklardan kurtardığım için kısa elbiseler almayı düşünüyorum malum kollarım ve göbeğim kötü durumda😁
Eylül'de spora daha doğrusu yüzmeye başlıyorum canlar 😎 resmen 4 aydır hareketsizim canlar Allah izin verirse ben asıl kiloyu Eylül ve sonrası veririm diye düşünüyorum inşallah amin 😇😇

menun guzelmis, sahura kadar oturuyormusun? cocuklardami? ama sizin okullar tatil belki o yuzden izin veriyorsundur, ben cocuklarimi aksam en gec8de yatiriyorum ertesi gunu Sabah 6 30da kaldiriyorum malum ise gidiyoruz onlarda okula ve krese

menunde sporunda cok guzel canim.
sen bu halinle bile 65den daha az gosteriyorsundur yaptigin sporlar sayesinde vucudun baya bi sikilasmistir

yorum yapamicam

En onemlisini unuttum 2 tane sekerpare :\

menun guzel de seker pare olmamis diyecem ama ben ilk once kendime baksam daha iyi olur :18::18::18:
ramazani bahane edip herseyi yiyorum diyet falan kalmadi
canimda sekerpare cekti

hadi bakalim ins tatile gitmeden hedefine ulasirsin emeklerinin sonucunu almissin zaten de ins tartidada bunu gorursun
darisi bizim basimiza ins

İnşallah canım hep birlikte zayıflar gençkızlık hallerimize döneriz de kocalarımız bizi kıskanır duruma gelir😄

İnşallah dün benimki söylüyor 55 olacakmısın merakla bekliyorum 😫😞

menun guzel ins muhallebili kadayifa dayanabilirsin ben hafta sonu dayanamamistimda

ay kizlar guldurdunuz beni

bence menu guzel ama aksam pek meyve yemesen

merak ettim simdi kiz soylesene meraklandirma bizi

İtiraf ediyorum dayanamadım. Küçük bir parça yedim avuç içim kadar :) (karatay ramazan pidesi için avuç içi kadar diyordu ben kadayıfa uyguladım )

Bugün ki listemi yazıyorum inşallah gecenin ilerleyen saatlerinde değişmez :)
Sabah : 1 bardak maydanoz suyu içine biraz da limon ekledim
Öğlen : 2 yumurta 1 domates 1 salatalık 4-5 zeytin
Ara : Şekersiz türk kahvesi
Akşam : Zeytinyağlı fasulye 1 kase yoğurt
Gece umarım bişey yemem :) Bol bol su. Bir de yürüyüz yapabilsem çok iyi olucak. Hava çok sıcak gündüz yürümek istemiyorum. Akşam da yorgun oluyorum. Biraz hareket lazımmm...

Çocuklar bugün iyi çok şükür spor nasıl yapıcam otimoti anlatsam hadi canım dersin hatta ist da bi tanıdığımıza anlattım da yalan söylüyorsun diyimcr tepem attı
Normalde benim yanında sürekli bir bayanın yardımcı bulunması gerekiyor 1 yıl denedim olmadı şimdi kendi işimi kendim görmeye çocuklara bakmaya çalışıyorum artı bende süslüyüm kendimede bakmam lazım eşime gelene gidene 😩nasıl spor yapıcam hergün evet bugün fiyorum ama eve bir girişincr spor falan yapacak güç yok
120 metre karelik 3 daireyi bşrleştirşp kırıp dökerek triplex yaptık evde 3 banyo 2 tuvalet gerisini anlatmıyorum 😖😖😖 satabilsek hemen taşınıcam canım

Menün çok güzel canım da az mı sanki

Düğünlerde gören ooooo diyecek ne güzel yeni yeni ciciler zayıf zayıf ohhh süper olur dimi
Ben o günleri düşününce heyecanlanıyorum çok
Bugün elime balayında giydiğim mini etek geçti bsktım bsktımm vay be dedim bir şuanki belim kadar kalçam varmış 😭😭😭ağlasam yeridir çok moralim bozuldu çok 😞

Oo demelerine gerek yok 😁😁😁 da bi tane düğüne lise arkadaşları gelecek ve damat benim bir zamanlar 1 haftalığına takıldığım çocuk kızda samimi arkım ikiside lise arkadaşlarım zatennn bir de beni şahitleri yapacaklarmış yani bayaaa göz önünde olacağım😝😎😎
Tabi siyah beyaz düşünüyorum

Bunu bulsam kaçırmam :))

Anladım anladım. Cocuklar zaten cok yorucu. Üstüne bir de ev ısı.. Benim gelenim gidenim olmaz mesela pek yemek de yapmıyorum. Kayınvalidem alt katta olduğu icin ona grlirler ve yazın misafirleri bahçede ağırlarız. O yüzden ev islerini aksatabiliyorum ama aşağı in cık aynı hareket var yine. Allah sana kolaylık versin sen de kilolarını ver :)

menun guzelmis, sahura kadar oturuyormusun? cocuklardami? ama sizin okullar tatil belki o yuzden izin veriyorsundur, ben cocuklarimi aksam en gec8de yatiriyorum ertesi gunu Sabah 6 30da kaldiriyorum malum ise gidiyoruz onlarda okula ve krese

Sizin düzen cocuklar icin cok saglikli ne güzel

Benimkiler daha kucuk, okul cocugu degil. biri 16 aylik digeri 3 yasını doldurmadı henüz. Sahura kadar oturmuyorlar tabii ki ama Ramazan'da 11 leri buluyor uyumaları. Sabah geç uyanacaklari icin benim isime geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…