70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya kızlarbu yazdıgımı silicem alıntıyapmayın eşimin erkek kardeşi ve eşi burda yeni evliler kadın tuhaf hiç konuşmuyo öylece sırıtıyo cidden ama ben hizmet ediyorum o rahatını hiç bozmuyo yardım filan etmiyo yani ben yaparım hiç zor gelmez ama insa yardım eder demi en azından ne zaman gidecekler çok sıkıldım

ozokuncuğum sen demiştin galiba ne içeren gıdalar tüketilirse malum günlerde tatlı krizi olmuyodu.

ya gerçekten anlatmamla olmaz burda olsaydız bana hak verirdiniz ruh gibi bişrde söyledikleri anlaşılmıyo nasıl kişiliği var belli değil

çok ilginç ne düşündüğüde belli değildir onun. ne zaman gidecekler misafirliği seviyolar galiba

selam kizlar,ay evet hic cekilmez öyleleride böm böm bakarlar ortaya laf atarsin cevap versemmi vermesemi tarzinda konuslar

off aynı sorun bende de var hayelcim guclubacismile bende de görümcem var.tam 1 ay oldu geleli.el el üstünde oturuo.ne yemek ne salata hiç bişeye girişmio.dün toz aldım elini bile sürmedi.bırak ellemesini bi teklif et dimi yapılcak bişi varmı die alsanaalsanasmile buarada kendisi 25 yasında.yani genc daha.haftaya il dısına düğüne gidicem dedim oralı bile olmadı.sanırım ben yokkende kalıcak sempatiksalakcinni

selam kizlar,ay evet hic cekilmez öyleleride böm böm bakarlar ortaya laf atarsin cevap versemmi vermesemi tarzinda konuslar

aynen dediğin gibi bende mükemmel değilim ama insan nerde nasıl davranacağını bilmeli ya her işi ben yapıyorum benden 1 yaş küçük bana yenge diyo çok kızıyorum

ah su görümceler ahh,evet bende türkiyeye gittimi olur hep ,sofra kalkicagi zaman karni agrir,kurulcagi zaman basi agriri hep böyle bahanler

ya canım iş yaparız altında kalacak değiliz sofrayı kurmamada toplamamada yardım etmiyo çayını bile ben dolduruyorum eşinin arkasını yine ben topluyorum o sadece oturuyor iş olunca ortadan kayboluyoryor

ya canım iş yaparız altında kalacak değiliz sofrayı kurmamada toplamamada yardım etmiyo çayını bile ben dolduruyorum eşinin arkasını yine ben topluyorum o sadece oturuyor iş olunca ortadan kayboluyoryor

kayninda amma sakinmis hicmi kas göz etmiyor sende yardim etsene felan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…