Arkadaslar merhaba araniza yeni katildim kabul ederseniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ettik canım hoşgeldin 😉
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bugün canım çok sıkıldı ama şimdi sayenizde çok daha iyiyim devam edicem bırakmıcam yarın sabah son sınavım onu da atlatayım ondan sonra hergün yürüyüşüme çıkcam ve dengeli beslencem yüksek kalorili seylerden uzak durcam ve haftaya cuma tartılcam bakalım ne olacak 1 haftada
Hosgeldin aramıza. Yarın tartilmayi unutmaArkadaslar merhaba araniza yeni katildim kabul ederseniz
Kızlar telden tablo nasıl yapıcam uygulama bilen varsa söyleyebilirmi
Bende orda tartılsam olmamı 😉😁
Herkesler nerede huuuu gizli gizli spor falan mı yapılıyor 😎👀
İyi güzel toparlamışsin. Bugünkü ilk mesajına cevap yazamamistim. Hepimiz kılo vermek icin buradayız ve evet hepimiz vücudumuzun bir tarafından Sikayetciyiz. Ama bunu hayatımızın merkezine koyamayiz. Yani hepimizin birçok problemi var bu onlardan sadece biri. Hepimiz senin gibi düşünsek, bu dalgalanmalarda bu kadar çöksek İnan hayata bir anlam katamayiz. Sen kendini nasil algılarsan cevrene de öyle kabul ettirirsin. Güzellikten evvel güçlü bir psikolojiye, nese saçan bir gülüşe ihtiyacın var. Bu potansiyel de sende var bence
Hosgeldin aramıza. Yarın tartilmayi unutma
Yavrum ben cok uğraştım gecen hafta. Masaüstü moduna geçtim genis genis liste yaptım ama yine karman corman gözüktü. Hic kasma, sıralı olsun yeter
Cok uyanık gördüm seniiii
Ben gizli gizli yiyorum canım. Şimdi cocukları uyutup ev maratonuna başlıcam
Çocuklar uyudu kalan işleri yapacak gücüm kalmadı yatıcam artık sahura kadar ne uyutsam
Bugün 9 lu çay yoğurt kğrü yaptım ama karnım çok şiş yarın yine sonuncu olucam 😭
Ben de iftarda disaridaydim. Tartı gunünü unutarak yedim fazlaca. Bakalım kac olucam yarın
Arkadaslar merhaba araniza yeni katildim kabul ederseniz
kızlarr bende 77 kiloyum kendimi bildim bileli hep zayıflamak için uğraşıyorum kendimi çok kastığımda sıkı diyet yaptığımda zayıflıyorum ama bıraktığım an iki katını alıyorum bi türlü çözümünü bulamadım bana yardım edinnn
buyur canım hosgeldin.
bu zamana kadar bilincsiz dıyet yaptın demek ki. biz burda birbirimizden cok sey ogrenıyoruz. takip edersen faydasını gorecegine inanıyorum. hosgeldin.
Hoş buldum canım inşallah zayıflarım bende inanmak istiyorum artık
Gunaydin.kizlar ozlediniz mi beni :) nasilsiniz
Ise basladim.vv cok yogun bir egitim.doneminden.geciyorum bu nedenle firsatim olmuuor ev odevlerimde oluyo
Sonu hayirli olur insallah
Ne.menu ne sizle sojbet edemiyorum
Kilo bildirimi yapayim
Baslangic 15 nisan 2014 75 kg
Gecen hafta 70.6 ydi sanirim
Bu hafta 70.3
Giden.300 gram
Hedef 69
Yeni baslayanlar hosgeldiniz
Opt.hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?