70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ettik canım hoşgeldin 😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kendini tanıt canım bize yarın kilo bildirimi var yapan arkadaşlara bakıp sende aynen yazarsın ilk hafta liste altı sonra yarıştasın sonuncu ben olduğum için bildirimler yarın bana

Kızlar telden tablo nasıl yapıcam uygulama bilen varsa söyleyebilirmi

Herkesler nerede huuuu gizli gizli spor falan mı yapılıyor 😎👀

İyi güzel toparlamışsin. Bugünkü ilk mesajına cevap yazamamistim. Hepimiz kılo vermek icin buradayız ve evet hepimiz vücudumuzun bir tarafından Sikayetciyiz. Ama bunu hayatımızın merkezine koyamayiz. Yani hepimizin birçok problemi var bu onlardan sadece biri. Hepimiz senin gibi düşünsek, bu dalgalanmalarda bu kadar çöksek İnan hayata bir anlam katamayiz. Sen kendini nasil algılarsan cevrene de öyle kabul ettirirsin. Güzellikten evvel güçlü bir psikolojiye, nese saçan bir gülüşe ihtiyacın var. Bu potansiyel de sende var bence

Arkadaslar merhaba araniza yeni katildim kabul ederseniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hosgeldin aramıza. Yarın tartilmayi unutma

Kızlar telden tablo nasıl yapıcam uygulama bilen varsa söyleyebilirmi

Yavrum ben cok uğraştım gecen hafta. Masaüstü moduna geçtim genis genis liste yaptım ama yine karman corman gözüktü. Hic kasma, sıralı olsun yeter

Bende orda tartılsam olmamı 😉😁

Cok uyanık gördüm seniiii

Herkesler nerede huuuu gizli gizli spor falan mı yapılıyor 😎👀

Ben gizli gizli yiyorum canım. Şimdi cocukları uyutup ev maratonuna başlıcam

Çocuklar uyudu kalan işleri yapacak gücüm kalmadı yatıcam artık sahura kadar ne uyutsam
Bugün 9 lu çay yoğurt kğrü yaptım ama karnım çok şiş yarın yine sonuncu olucam 😭

Ben de iftarda disaridaydim. Tartı gunünü unutarak yedim fazlaca. Bakalım kac olucam yarın

kızlarr bende 77 kiloyum kendimi bildim bileli hep zayıflamak için uğraşıyorum kendimi çok kastığımda sıkı diyet yaptığımda zayıflıyorum ama bıraktığım an iki katını alıyorum bi türlü çözümünü bulamadım bana yardım edinnn

buyur canım hosgeldin.
bu zamana kadar bilincsiz dıyet yaptın demek ki. biz burda birbirimizden cok sey ogrenıyoruz. takip edersen faydasını gorecegine inanıyorum. hosgeldin.

merhaba kızlar bnde katılabilirmiyim size 168boyunda 73kiloyum daha yaşım 20bnde diyetteym 1 ay olucak neredeyse 3 kilo verdimDEVAMMMMM HEP BİRLİKTE

Kizlar tesekkur ederim araniza aldiginiz icin su an 93 kiloyum sabah yolda olucagim icin tartilamiycam simdiden yaziyim dedim sizlerle beraber daha motive olucagima inaniyorum

Gunaydin.kizlar ozlediniz mi beni :) nasilsiniz
Ise basladim.vv cok yogun bir egitim.doneminden.geciyorum bu nedenle firsatim olmuuor ev odevlerimde oluyo
Sonu hayirli olur insallah
Ne.menu ne sizle sojbet edemiyorum
Kilo bildirimi yapayim
Baslangic 15 nisan 2014 75 kg
Gecen hafta 70.6 ydi sanirim
Bu hafta 70.3
Giden.300 gram
Hedef 69
Yeni baslayanlar hosgeldiniz
Opt.hepinizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yağmurlucum özledim ben hatta ne düşündüm komik gelecek böyle birden yazması kesilen arklara Allah korusun bişi olsa haberimiz de olmıycak dedim .insan ister istemez bşr bağ kuruyo demekki😌çok şükür iyisin sorun yok
Biz seninle aynı dönem başlamışız aynı kiloyla verme hızımızda aynı maşallah 😁😝

Başlangıç: 14 nisan 76.6
Geçen hafta: 67.9
Bu hafta: 66.5
Geçen hafta giden:1.4 kg
Toplam giden:10,1 kg
Hedef: 65

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…