meraba hanımlar
bende kilo vermek istiyorum ama biraz umutsuzum ....
4 buçuk aylık bi oğlum var, hamilelikten önce 63 kiloydum gebelikten önce bir aylık diyet artı yürüyüşle 5 kilo verdim 58 kiloyla hamile kaldım...
hamileliğim hep yatarak geçti 75 kilo oldum...doğumdan sonra 70 kiloydum ama süt olsun derken yine almaya başladım...
şimdi 74 kiloyum ...oğlum çok küçük ,sütüm azalır diye korkuyorum diyet yapmaya ama bu kilolardan çok şikayetçiyim bana bi gaz verin nolur yaaaaa
meraba hanımlar
4 buçuk aylık bi oğlum var, hamilelikten önce 63 kiloydum gebelikten önce bir aylık diyet artı yürüyüşle 5 kilo verdim 58 kiloyla hamile kaldım...
hamileliğim hep yatarak geçti 75 kilo oldum...doğumdan sonra 70 kiloydum ama süt olsun derken yine almaya başladım...
şimdi 74 kiloyum ...oğlum çok küçük ,sütüm azalır diye korkuyorum diyet yapmaya ama bu kilolardan çok şikayetçiyim bana bi gaz verin nolur yaaaaa
kilom 73.5
boy ise 1.65 üç gündür dikkat ediyorum yediklerime fakat tam diyette sayılmam. bu forumu görünce dahil olmak istedim :) hep beraber kurtulalım yağlardan...
kilom 73.5
boy ise 1.65 üç gündür dikkat ediyorum yediklerime fakat tam diyette sayılmam. bu forumu görünce dahil olmak istedim :) hep beraber kurtulalım yağlardan...
Hosgeldin. Kurtulucaz insallah
İnşallah canım, hoşgeldinn...
Güzelim seninle ayniymisiz bende 63 kg dim zayiflamadan hamile kalinca oldum 85 . simdi 72 yim basladim valla nazil yasariz boyle kilolarla ruhuma aykiri .bende emziriyorum diyet listesi yapicam kendime buraya yazarim sende bi göz atarsin benim derdim tatli yemeden duramiyorum oglumda yaramaz butungun uyumuyo iki saat sadece akşamda bitkin oluyorum iki muhabbet muhabbet ederken esimle can sikintisindan ne varsa goturuyorum..doğumdan öncede yerdim hep ama devamli spor yapardim bu hamilelik beni altüst etti ama böyle gitmez aceleci olmadan hafta 750 gr versem ayda 3 kg iyidir diyorum daha fazlasi emzirenlerde için iyi ddeğil deniliyprmeraba hanımlar
Bugün ki menümü yazayım :
Sabah : Biraz büyük parça tulum peynir (canım tuzlu tuzlu pek istedi ) 4-5 zeytin, minik bir dilim ekmek, açık çay
Ara : Sade bol köpüklü türk kahvesi
Öğlen : Mercimek çorba, salata
Ara : 4 hurma
Akşam : Dışarda olucam o yüzden ızgara et ya da tavuk+ salata yerim diye düşündüm. Muhtemelen çay içerim
Gün boyu bol miktarda su
Spor : Akşam yarım saatlik bir yürüyüş
Bugünkü menüm:
Sabah: menemen, domates-salatalık, yeşillik, 1 dlm tb ekmeği
Ara: kahve
Öğle: 1-2 dlm karpuz, 1 dlm ananas, yulaf
Akşam: dana strogonof, salata, ayran
Spor: koşu bandında 50 dk yürüyüş, 15 dk koşu, 1 saat aerobik
Akşam ayçekirdeği yiyebilirim. Bugünün tek kaçamağı bu😉
Menü süper, yürüyüşü 1 saat ve tempolu yapsan daha da süper olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?