70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Menümü yazayım bebitolar

Sahur
1 tane kıymalı ay böreği
Karpuz

Bugün sahur yapmayacağım çünkü sahur yapınca daha çok acıkıyorum

Iftar
Su
8-9 tane Tekirdağ köfte
Soğan sövüş
1 tane mücver
Biraz ara

1 dilim güllaç😍😍😍
Beypazarı çilekli sodası 😉

Şimdiye kadar 1 Lt su 1 bardak yeşilçay içtim yarım Lt daha su içer yatarım

meraba hanımlar

bende kilo vermek istiyorum ama biraz umutsuzum ....

4 buçuk aylık bi oğlum var, hamilelikten önce 63 kiloydum gebelikten önce bir aylık diyet artı yürüyüşle 5 kilo verdim 58 kiloyla hamile kaldım...

hamileliğim hep yatarak geçti 75 kilo oldum...doğumdan sonra 70 kiloydum ama süt olsun derken yine almaya başladım...

şimdi 74 kiloyum ...oğlum çok küçük ,sütüm azalır diye korkuyorum diyet yapmaya ama bu kilolardan çok şikayetçiyim bana bi gaz verin nolur yaaaaa

kilom 73.5
boy ise 1.65 üç gündür dikkat ediyorum yediklerime fakat tam diyette sayılmam. bu forumu görünce dahil olmak istedim :) hep beraber kurtulalım yağlardan...

Doktorum bana anne sütünün içeriğinin protein+su olduğunu söylemişti. oğlumu emzirdiğimde protein ağırlıklı beslendim ve o dönem aylık 4-5 kilo vermiştim. ve oğlum da sadece anne sütü aldığı halde 6 aylıkken 12 kiloydu :)yani şekeri karbonhidratı kesersen bol su içersen hem sütün azalmaz hem de kilo verirsin canım. yavaş yavaş aç kalmadan zamana yayarak tabi.

Öncelikle hosgeldin. Bebegin de hayirli olsun. Burada 2 aylik bebegi olan arkadasımız da var. Sizin yapacağınız şey sağlıklı beslenmek sadece. Zaten emzirdiginiz icin de yeterli olur.

Ben de emzirirken bir iki diyet denemiş sutum azaldığı icin vazgeçmiştim. aynı hataya düşme.
Güçlü bir kahvaltı,
1-2 saat sonra bir ara ogun( hurma ve fındık proteinden yuksek)
öğlen yemeğin çorbali salatalı ve 3 avuç ici büyüklüğü kadar et icersin.
Yine bir ara ogun Meyve Yogurt sut ile bir şey de olabilir
Aksam yemeğinde yine corba yogurt sebze yemeği tuketebilirsin
Gece atıştırma sakın
2,5-3 litre de su mutlaka

Kızlar bn cuma tartı günü oldugunu bilmiyordum bgn tartıldım bundan snra cuma tartılıp söylerim bnde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugün ki menümü yazayım :

Sabah : Biraz büyük parça tulum peynir (canım tuzlu tuzlu pek istedi ) 4-5 zeytin, minik bir dilim ekmek, açık çay
Ara : Sade bol köpüklü türk kahvesi
Öğlen : Mercimek çorba, salata
Ara : 4 hurma
Akşam : Dışarda olucam o yüzden ızgara et ya da tavuk+ salata yerim diye düşündüm. Muhtemelen çay içerim
Gün boyu bol miktarda su
Spor : Akşam yarım saatlik bir yürüyüş

Güzelim seninle ayniymisiz bende 63 kg dim zayiflamadan hamile kalinca oldum 85 . simdi 72 yim basladim valla nazil yasariz boyle kilolarla ruhuma aykiri .bende emziriyorum diyet listesi yapicam kendime buraya yazarim sende bi göz atarsin benim derdim tatli yemeden duramiyorum oglumda yaramaz butungun uyumuyo iki saat sadece akşamda bitkin oluyorum iki muhabbet muhabbet ederken esimle can sikintisindan ne varsa goturuyorum..doğumdan öncede yerdim hep ama devamli spor yapardim bu hamilelik beni altüst etti ama böyle gitmez aceleci olmadan hafta 750 gr versem ayda 3 kg iyidir diyorum daha fazlasi emzirenlerde için iyi ddeğil deniliypr

Menü süper, yürüyüşü 1 saat ve tempolu yapsan daha da süper olur

Bugünkü menüm:
Sabah: menemen, domates-salatalık, yeşillik, 1 dlm tb ekmeği
Ara: kahve
Öğle: 1-2 dlm karpuz, 1 dlm ananas, yulaf
Akşam: dana strogonof, salata, ayran
Spor: koşu bandında 50 dk yürüyüş, 15 dk koşu, 1 saat aerobik
Akşam ayçekirdeği yiyebilirim. Bugünün tek kaçamağı bu😉

Ayakta falan degil, seni amuda kalkarak alkışlamak istiyorum :)

Canlarrrrr yeni gelenlere hoşgeldiniz diyeyim öncelikle☺️☺️☺️

Menüm
Iftar
Yarım kase tarhana çorbası
1 dilim karpuz
1 tane dalyan köfte
2 çatal tavuk göğsü

Iftar aonrası

1 avuç armut kurusu
1 erik
5 badem
1 activia

Menüden anlayacağınız gibi wc problemim var😭😭 umarım iftar sonrası yediklerim işe yarar amin

Kızlar çok açım aslında 😔 cacık yaptım kendime yedim ama kesmedi canım yaş pasta istiyor

Ayrıca ne yazık ki ameliyat oldum fakat sol bacağımda hala ağrı var 😔😔😔

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…