Canım benim metabolizmam hızlanmadı. Ben zorla hızlandırdım, sporumu artırdım bu hafta. Malum haftaya tatile gideceğim. Biraz eksilip gitmekte fayda var oralara.Özledik valla. Hayırlı olsun yeni isin. İhmal etme bizi
Masallah canım yine cok iyisin. Zamanla metabolizma hızlanıyor degil mı?
Allah kavuştursun canım. Sıkma canını sayılı gun
Haftada 1 kilo cok iyi. Güzel gidiyorsun devam canım
Sen bı daha ağla zopaynan dusucem ardına
Âmin canım ama daha yolum var benim de
Emzirdigimiz icin sansliyiz. Goreceğine inanıyorum. Ama sen benden şanslısın erkenden vermeye başladın kilolarını. Ben bir yıl sisko gezdim :/
Baslangic: 1.4.2014
Baslangic kilo: 81.5
Hedef : 65
Gecen hafta: 71.1
Bu hafta: 70
Bu hafta giden: 1.1
Toplam giden: 11.5
Eki Görüntüle 1186351
Kovacım tebrik ederim 1. Oldum
Emelcim haftaya liste sende
Kızlar tam eski usül öğretmen işi oldu bu tablo üzgünüm 😔anlaşılmazsa bidaha yaparım okuyamazsanız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hoşgeldin nisan annesi 😊 bende aynı dertten muzdaribim, yediğime dikkat ediyorum sadece ama veriliyor emzirdiğim için yinedeHerkese merhabalar ve kolay gelsin kilolar biran önce gitsin
Bende uçay önce ddoğum yaptim tam 22 kilo aldim doğumdan iki hafta sonra 17 kgsi gitmistiki ben biraz bu ara abarttim Canim tatli çekiyor kendimi titamiyorum derken 3 kg daha eklendi.diyet pek yapamam emziriyorum ama dikkat ederek yemek lazim mesela en basta tatliyi kesecegim .emzirirkende biran önce birşeyler yapsam daha kolay veririm diye düşünüyorum.
Gruba bende katilmak istiyorum pazartesi basliyorum inşallah .tatliyi kesip spora basliyorum .yürüyüş nandim var evde hergun bebis uyurken 1 saat yaklasik 4 km orta izda yürüyüş yapacagim diğer günde göbek eritme hareketleri oda yaklaşık 30 dk sürüyor.zaten hergun yapamayabilirim cçünkü bebisin durumu iç belli olmuyor
İste benim durum
Baslangic 14 temmuz
Baslangic kg 72
Hedef 63 kg
Hadi hayirlisi bakalim
Hosbulduk inşallah veririz bakalim hic aliskin değilim kilolara.ama vericem inşallah bakalim .ben emİrdigim için regl olmadim henüz .olsaydim iyi ol rdu çünkü normalde regl öncesi uç dört gün diyet yapinca regl sonrası çok güzel kilo verirdim
Neyse baslayalimda bakalim hayirlisiyla
Canım çaktırmadan yandan yandan😉😉bravo süper gidiyorsun maşallah
Eki Görüntüle 1186351
Kızlar tam eski usül öğretmen işi oldu bu tablo üzgünüm 😔anlaşılmazsa bidaha yaparım okuyamazsanız
Eki Görüntüle 1186351
Bugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, 2 zeytin, domates- salatalık, 1 dlm tb ekmeği
Ara: kahve, yeşil kahve
Öğle:et haşlama, şehriye çorba, salata
Ara: ananas, yulaf
Akşam: 1/2 kase mercimek çorba, 1 porsiyona yakın kuşbaşı et, 1 ince lavaş ekmek, salata, ayran, 2 çiğköfte, 2 çatal güllaç
Yazarken bile yoruldum valla😄akşam eşimle dışarı çıktık da. Bugün biraz kaçamak gibi oldu. Yedikten sonra pişman oldum çünkü hala midem ağrıyor, çok geldi yemek. Daha az yemeyi öğrenemedim hala.
Spor: koşu bandında 59 dk yürüyüş, 10 dk koşu, 1 saat aerobik
Artık haftasonu dikkat edeceğim
Eki Görüntüle 1186351
Sıkıldım menü paylaşayım bari
Sahur klasik kahvaltı
İftar
Bir kase cacik
1 karniyarik
3 kasik kuru fasulye
1 parça pide
Bu saate kadar
Bir minik Kemalpasa gibi bı tatlı
Bir avuç çekirdek
2-3 top dondurma
1 bardak sut
3 parça cevizli helva :/
Ben ettim siz etmeyin acımasız yorum yapmayın a dostlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?