70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım benim metabolizmam hızlanmadı. Ben zorla hızlandırdım, sporumu artırdım bu hafta. Malum haftaya tatile gideceğim. Biraz eksilip gitmekte fayda var oralara.

Âmin canım ama daha yolum var benim de

Emzirdigimiz icin sansliyiz. Goreceğine inanıyorum. Ama sen benden şanslısın erkenden vermeye başladın kilolarını. Ben bir yıl sisko gezdim :/

Ben 5 yıl şişko gezdim😞😞😞ben napayım? Başımı nirelere vurayım

Bugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, 2 zeytin, domates- salatalık, 1 dlm tb ekmeği
Ara: kahve, yeşil kahve
Öğle:et haşlama, şehriye çorba, salata
Ara: ananas, yulaf
Akşam: 1/2 kase mercimek çorba, 1 porsiyona yakın kuşbaşı et, 1 ince lavaş ekmek, salata, ayran, 2 çiğköfte, 2 çatal güllaç
Yazarken bile yoruldum valla😄akşam eşimle dışarı çıktık da. Bugün biraz kaçamak gibi oldu. Yedikten sonra pişman oldum çünkü hala midem ağrıyor, çok geldi yemek. Daha az yemeyi öğrenemedim hala.
Spor: koşu bandında 59 dk yürüyüş, 10 dk koşu, 1 saat aerobik
Artık haftasonu dikkat edeceğim

Kızlar tablo yspmaya çalışıyorum geç olucak kusurabakmsyın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kovacım tebrik ederim 1. Oldum
Emelcim haftaya liste sende
Kızlar tam eski usül öğretmen işi oldu bu tablo üzgünüm 😔anlaşılmazsa bidaha yaparım okuyamazsanız

Herkese merhabalar ve kolay gelsin kilolar biran önce gitsin
Bende uçay önce ddoğum yaptim tam 22 kilo aldim doğumdan iki hafta sonra 17 kgsi gitmistiki ben biraz bu ara abarttim Canim tatli çekiyor kendimi titamiyorum derken 3 kg daha eklendi.diyet pek yapamam emziriyorum ama dikkat ederek yemek lazim mesela en basta tatliyi kesecegim .emzirirkende biran önce birşeyler yapsam daha kolay veririm diye düşünüyorum.
Gruba bende katilmak istiyorum pazartesi basliyorum inşallah .tatliyi kesip spora basliyorum .yürüyüş nandim var evde hergun bebis uyurken 1 saat yaklasik 4 km orta izda yürüyüş yapacagim diğer günde göbek eritme hareketleri oda yaklaşık 30 dk sürüyor.zaten hergun yapamayabilirim cçünkü bebisin durumu iç belli olmuyor
İste benim durum

Baslangic 14 temmuz
Baslangic kg 72
Hedef 63 kg
Hadi hayirlisi bakalim

Gayet anlaşılır bir tablo eline sağlık

Hoşgeldin nisan annesi 😊 bende aynı dertten muzdaribim, yediğime dikkat ediyorum sadece ama veriliyor emzirdiğim için yinede

Hosbulduk inşallah veririz bakalim hic aliskin değilim kilolara.ama vericem inşallah bakalim .ben emİrdigim için regl olmadim henüz .olsaydim iyi ol rdu çünkü normalde regl öncesi uç dört gün diyet yapinca regl sonrası çok güzel kilo verirdim
Neyse baslayalimda bakalim hayirlisiyla

Canım kilo bildirimini şimdi gördüm kusura bakma hoşgeldin aramıza

Canım çaktırmadan yandan yandan😉😉bravo süper gidiyorsun maşallah

Sorma kocacim ya. Her aksam tatlı dondurma vs yiyorum ama yakıyor demek ki bünye. Ama bildirim yaparken utanıyorum

Yok canım iyi dusunmussun. Gayet anlaşılır. Bu arada tebrik ederim 1 kg de gitmiş

OOOO o nasıl bir spor ? :) Tebrik ediyorum bu durumu. Biri beni uzandığım kanepeden kaldırsın. Kıpırdamaya korkuyor gibiyim :))))

Sıkıldım menü paylaşayım bari

Sahur klasik kahvaltı

İftar
Bir kase cacik
1 karniyarik
3 kasik kuru fasulye
1 parça pide

Bu saate kadar
Bir minik Kemalpasa gibi bı tatlı
Bir avuç çekirdek
2-3 top dondurma
1 bardak sut
3 parça cevizli helva :/

Ben ettim siz etmeyin acımasız yorum yapmayın a dostlar

Naptın sen otimoti vur dedik öldürdün tatlıyı da yerim dondurmayı da yerim kilo veririm diyorsan yanılıyorsun bu yediklerin seni 3 hafta idare eder 😋😈

Dünkü menüm
Kocişle sahur yaptım çok yedim
Sabah 9 lu çay
Saat 1 de 3 ceviz 2 hurma bol su
Saat 5 de ceviz hurma bir dikim ekmeğin 4 de 1 i kadar çikolatalı ekmek
Akşam azcık makarna yarım kase çorba az yoğurt az enginarlıntavuk yemeği 1 dilim karpuz 7 hurma
Bol bol su

Cok gec kaldim bildirim yapmakta ama iftarda yine disaridaydik (((( Baslangic: 05.07.2014
Baslangic kilo: 73
Hedef : 64
Bu hafta: 72
Bu hafta giden: 1
Toplam giden:1

İftar: mercimek çorba ayran adana kebap 1 parca lavaş soğan salatasi 2 saat sonra künefe dondurma bu hafta baska tatli yememem lazim 2 gun ustuste kunefe :\

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…