70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selqam kızlar. Nasılsınız.
Ben hiç iyi değilim bu sabah bi tartıldım 74 kiloyum
daha cuma gunü gunu 71,1 dim bugun ise 2,9 fazla geldim. Ağlamak istiyorum resmen.
Hafta sonu oruclu değildim. Diyet yapmadımda ama insan 2 günde 3 kilo nasıl alır ya(((
hani reglime daha 6 gun var onun şişkinliğide değil bu.

Tabiki alamaz 3 kiloda böyle devam edersen kalıcı olur o fazlalık😔

Dikkat et canım bol bol su iç

Yine başlığımızda bir durgunlukkkk
70lilere ne oldu böyle? Ramazan rehaveti dicem 10umuxdan 7si tutamıyo zaten 😇
Hatunlar yazın çizin içinizi dökün yorum yapın ay yalnız hissettim kendimi ya😔😔

İki gündür aşırı yedim akşamları ya, yemekleri kendim yapınca kalmasın diye yedim de yedim bugünde iftara davetliyiz az yerim inşallah, sabah 1 yumurta haşlama, 1 avuç içi kadar ekmek ve 1 kbrt kutusu kadar peynir yedim, öğlen 1 tabak makarna salatası ve 1 but haşlama yiyeceğim, akşam menü??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm kızlar, bende moraller 0. Kocamla aramızda açık biraz. Sürekli olarak benden memnuniyetsiz. Şiskoymuşum onu kandırdıgımda incecikmişim. Yapım bu birazda diyorum. Sen ye ye sonra yapım de diyor. Hafta sonu tatil için alışverişe çıktık. Etekli bikini alıcaktım. Aldırmadı sinir etti. Yok oran var yok Buran yakışmaz bunlar sana dedi durdu. Çok Üzgünüm. Kocam beni beğenmiyor.
Sabah ta tartıldım 72.5 olmuşum cuma 72.8 idim. Sevinemedim bile. Aç gezmeliyim ben aç

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şuan zaten sinirliydim kan beynime sıçradı😬😬😬😬
Ne demek beni kandırdığında zayıftın !!! Kendisi Six pack mi dolaşıo!! Önce aynada yanyana dur de ki sen bana yakışmıyorsun bile!😡😡 ben öyle yapmıştım ki adamım bana öyle bişi demediği sadece ucundan espri yaptı diye😠
Alaydın eline baklavayı yiyeydin böyle yaparak sadece canımı sıkıyorsun ve azmimi kırıyorsun diye of çok kızdım😡haddimi aştıysam affola😶

Doktoru aradık bacağım ağrıyo diye o da dedi fıtığı büyüktü normal ağrısı acilen kilo versin... 4 aydır yatalak hasta gibi olmuşum kilo veremiyorum ki yattığım yerden!! Şimdi babamla da dalaştık diyo vakitli ye dedim iftar 8:30 zaten sahur yapmıyorum neyin zamanı babaaa! Dedim sustu...
Buarada bi foto buldum resmen ben😑

Cnm bozma moralini ayrıca devamlida tartiya cikma haftada 1 tartil .ben yeni katildim gruba durumun nedir bilmiyorum .bende 63 kgdim doğum yaptim simdi 72 yim kararlu bir şekilde basladim diyete .emzirdigim içindaha dikkatli olmaya calisiyorum birde zaten sutu zor buluyorum.
Olabildiğince hareket etmeye Calisiyorum çünkü biliyorumhareket olmadan kilo gitmez .10 sene oönce75 kgden 55 e inmistim 4 ayda ggünde 5 km yürüyüp yediklerime dikkat etmiştim tabi birde gençlik vardi.
Mesela bugün oglusumu taktim slinge deli gibi dans ettik onunda bir hoşuna gitti uyudugundada yürüyüş yapicam simdi bantta .sabah yine slingle disari dikip yarim saat yurudum.hayatima uygun bir şekilde hareketi arttırmaya calisacagim artik.
Sende bu skilde birşeyler uyarla hayatına evdeysen temizlik yap çoluk çocukvarmi bilmiyorum ama ......
Himmm birde adimsayar ssipariş ettim bugün adimsayma yapicam birde bundan sonra

Çok kararliyim gidecek bu kilolar üzerime yapismadan......

İnşallah istediğin kiloya en yakın zamanda ulaşırsın canım ☺️ yazdıkların için çok teşekkürler ancak 13 gün önce bel fıtığı ameliyatı oldum ondan önce de 3 ay yattım ağrılarım geçsin diye😔 yani anlayacağın 4 aydır yatıyorum 😢 Allah seni ve oğluşunu hareketlerinizden geri koymasın amin 😊ayrıca bu azimle sen bir iki aya 63 olursun😘

Bak Ramazan'ın yarısından sonra böyle oluyor iste. Bir can sıkıntısı, normal hayata, bırakılan islere dönme arzusu.. Puff

Ev dersen almış basını gidiyo!
Sahi cocuğu uyutunca kıloma da bakayım gidiyo mü diye

Canım cumartesi nöbetçiydim sabaha kadar uyumadım. Pazar nöbetten çıktım biraz dinlendim. Bugün valiz hazırlayacağım yarın tatile gidiyorum 1 hafta yokum. Malesef 65 i göremedim. İnşallah kilo almadan bu tatili kotarabilirim. Kendime söz verdim dikkat edeceğim.bu hafta listede olamayacağım malesef.

Eşim dün bir t- shirt giymişti. Göbek ortada. Normalde uzun boyludur ve yapısı zayıftır, iştahı çok yoktur. Sigarayı bıraktı sadece göbeği çıktı. Bi de saçları dökülüyor. Ben ona böyle deyince kızdı. Sen kilo verdikçe benim kusurlarımı görmeye başladın dedi. Ben de sen de kendine dikkat et. Spor yap, saç ektir dedim. Hep biz mi dikkat etmek zırundayız, onlar da kendilerine dikkat etsinler

Hem üzüldüm hem kızdım. Şimdi bize destek olmaları gerekiyo eşlerimizin. Şişkosun deyince biri, azim gelecek biz de hafta da 5 kilo mu vereceğiz ? Bu bir süreç sonuçta. Kimsenin moralini bozmasına izin verme canım. Sen bildiğin yoldan sakin adımlarla devam et. E yani bunu da bi yere yaz bence. Lazım olduğunda aleyhinde kullanırsın. :) Ve canımcım sakın aç gezmeye de kalkma sonu gelmez çünkü...

Geçmiş olsun canım, ameliyatın çok yeni ama. Bu arada resim beni güldürdü çünkü aynısının düz saçlısıyım ben :)))

Son düzenleme:
Bugün ki menüm :

Sabah :
1 haşlanmış yumurta
Domates
Maydanoz
4-5 zeytin
Bir bardak açık çay (Şekersiz )

Öğlen :
İmam bayıldı
Bir kaşık kuşbaşı et
Yoğurt
Ara : Sade kahve

Akşam :
Az çorba ( Henüz ne çorbası yapacağıma karar veremedim )
2 adet etli biber dolması
salata

Spor : 45 dakika yürüyüş ( Sabah yürüdüm )
Bol bol su.

Çok güzel canım. Aynen devam et

Benim eşim de geçen sabah sen baya zayıfladın dedi. Moral vericem diye abartıyo benim ki de. Toplamda verdiğim kilo 1.300 gram. :))) Ne yapmaya çalışıyo anlamadım... Yok inanıcam da yemeye başlıycam görcek gününü :))))

Bugünkü memüm:
Sabah: nesfit, süt
Ara: kahve
Öğle:ızgara tavuk, lebeniye çorbası
Ara: yeşil çay, tarçın- karanfil çayı, kiraz, siyah üzüm ( canım tatlı çekiyor da bu ara)
Akşam: ızgara kanat, salata , yoğurt yerim
Spor: koşu bandında 50 dk yürüyüş, 10 dk koşu, 1 saat aerobik yapacağım

Ne güzel motive ediyor seni.daha ne istiyorsun. Kıymetini bil.

Çok iyi yapmışsın canımcım😉 gerekiyor sanırım...

Hayırlı tatiller olsun şimdiden oooh yüzersin falan nasıl güzel şekillenirsin 😊 65i göremedim deme sabah yola çıkmadan bir tartıl tmm mı? Ve tatilde açık büfe tarzı dahi olsa hiç bırakmayacağına zaten eminiz kovacım😉 senin listelere bakıp bakıp toparladık kendimizi 😇😇

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…