Selqam kızlar. Nasılsınız.
Ben hiç iyi değilim bu sabah bi tartıldım 74 kiloyum
daha cuma gunü gunu 71,1 dim bugun ise 2,9 fazla geldim. Ağlamak istiyorum resmen.
Hafta sonu oruclu değildim. Diyet yapmadımda ama insan 2 günde 3 kilo nasıl alır ya(((
hani reglime daha 6 gun var onun şişkinliğide değil bu.
tabiki alamaz 3 kiloda böyle devam edersen kalıcı olur o fazlalık😔
dikkat et canım bol bol su iç
Slm kızlar, bende moraller 0. Kocamla aramızda açık biraz. Sürekli olarak benden memnuniyetsiz. Şiskoymuşum onu kandırdıgımda incecikmişim. Yapım bu birazda diyorum. Sen ye ye sonra yapım de diyor. Hafta sonu tatil için alışverişe çıktık. Etekli bikini alıcaktım. Aldırmadı sinir etti. Yok oran var yok Buran yakışmaz bunlar sana dedi durdu. Çok Üzgünüm. Kocam beni beğenmiyor.
Sabah ta tartıldım 72.5 olmuşum cuma 72.8 idim. Sevinemedim bile. Aç gezmeliyim ben aç
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Doktoru aradık bacağım ağrıyo diye o da dedi fıtığı büyüktü normal ağrısı acilen kilo versin... 4 aydır yatalak hasta gibi olmuşum kilo veremiyorum ki yattığım yerden!! Şimdi babamla da dalaştık diyo vakitli ye dedim iftar 8:30 zaten sahur yapmıyorum neyin zamanı babaaa! Dedim sustu...
Buarada bi foto buldum resmen ben😑
Eki Görüntüle 1188580
Cnm bozma moralini ayrıca devamlida tartiya cikma haftada 1 tartil .ben yeni katildim gruba durumun nedir bilmiyorum .bende 63 kgdim doğum yaptim simdi 72 yim kararlu bir şekilde basladim diyete .emzirdigim içindaha dikkatli olmaya calisiyorum birde zaten sutu zor buluyorum.
Olabildiğince hareket etmeye Calisiyorum çünkü biliyorumhareket olmadan kilo gitmez .10 sene oönce75 kgden 55 e inmistim 4 ayda ggünde 5 km yürüyüp yediklerime dikkat etmiştim tabi birde gençlik vardi.
Mesela bugün oglusumu taktim slinge deli gibi dans ettik onunda bir hoşuna gitti uyudugundada yürüyüş yapicam simdi bantta .sabah yine slingle disari dikip yarim saat yurudum.hayatima uygun bir şekilde hareketi arttırmaya calisacagim artik.
Sende bu skilde birşeyler uyarla hayatına evdeysen temizlik yap çoluk çocukvarmi bilmiyorum ama ......
Himmm birde adimsayar ssipariş ettim bugün adimsayma yapicam birde bundan sonra
Çok kararliyim gidecek bu kilolar üzerime yapismadan......
Yine başlığımızda bir durgunlukkkk
70lilere ne oldu böyle? Ramazan rehaveti dicem 10umuxdan 7si tutamıyo zaten 😇
Hatunlar yazın çizin içinizi dökün yorum yapın ay yalnız hissettim kendimi ya😔😔
Şuan zaten sinirliydim kan beynime sıçradı😬😬😬😬
Ne demek beni kandırdığında zayıftın !!! Kendisi Six pack mi dolaşıo!! Önce aynada yanyana dur de ki sen bana yakışmıyorsun bile!😡😡 ben öyle yapmıştım ki adamım bana öyle bişi demediği sadece ucundan espri yaptı diye😠
Alaydın eline baklavayı yiyeydin böyle yaparak sadece canımı sıkıyorsun ve azmimi kırıyorsun diye of çok kızdım😡haddimi aştıysam affola😶
Slm kızlar, bende moraller 0. Kocamla aramızda açık biraz. Sürekli olarak benden memnuniyetsiz. Şiskoymuşum onu kandırdıgımda incecikmişim. Yapım bu birazda diyorum. Sen ye ye sonra yapım de diyor. Hafta sonu tatil için alışverişe çıktık. Etekli bikini alıcaktım. Aldırmadı sinir etti. Yok oran var yok Buran yakışmaz bunlar sana dedi durdu. Çok Üzgünüm. Kocam beni beğenmiyor.
Sabah ta tartıldım 72.5 olmuşum cuma 72.8 idim. Sevinemedim bile. Aç gezmeliyim ben aç
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Doktoru aradık bacağım ağrıyo diye o da dedi fıtığı büyüktü normal ağrısı acilen kilo versin... 4 aydır yatalak hasta gibi olmuşum kilo veremiyorum ki yattığım yerden!! Şimdi babamla da dalaştık diyo vakitli ye dedim iftar 8:30 zaten sahur yapmıyorum neyin zamanı babaaa! Dedim sustu...
Buarada bi foto buldum resmen ben😑
Eki Görüntüle 1188580
Çok güzel canım. Aynen devam etBugün ki menüm :
Sabah :
1 haşlanmış yumurta
Domates
Maydanoz
4-5 zeytin
Bir bardak açık çay (Şekersiz )
Öğlen :
İmam bayıldı
Bir kaşık kuşbaşı et
Yoğurt
Ara : Sade kahve
Akşam :
Az çorba ( Henüz ne çorbası yapacağıma karar veremedim )
2 adet etli biber dolması
salata
Spor : 45 dakika yürüyüş ( Sabah yürüdüm )
Bol bol su.
Eşim dün bir t- shirt giymişti. Göbek ortada. Normalde uzun boyludur ve yapısı zayıftır, iştahı çok yoktur. Sigarayı bıraktı sadece göbeği çıktı. Bi de saçları dökülüyor. Ben ona böyle deyince kızdı. Sen kilo verdikçe benim kusurlarımı görmeye başladın dedi. Ben de sen de kendine dikkat et. Spor yap, saç ektir dedim. Hep biz mi dikkat etmek zırundayız, onlar da kendilerine dikkat etsinler
Benim eşim de geçen sabah sen baya zayıfladın dedi. Moral vericem diye abartıyo benim ki de. Toplamda verdiğim kilo 1.300 gram. :))) Ne yapmaya çalışıyo anlamadım... Yok inanıcam da yemeye başlıycam görcek gününü :))))
Eşim dün bir t- shirt giymişti. Göbek ortada. Normalde uzun boyludur ve yapısı zayıftır, iştahı çok yoktur. Sigarayı bıraktı sadece göbeği çıktı. Bi de saçları dökülüyor. Ben ona böyle deyince kızdı. Sen kilo verdikçe benim kusurlarımı görmeye başladın dedi. Ben de sen de kendine dikkat et. Spor yap, saç ektir dedim. Hep biz mi dikkat etmek zırundayız, onlar da kendilerine dikkat etsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?