70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dahhaa ne istiyon kuzucanım yaaa?? 😍😍😍maşallah Allah bozmasın kıymetini bil😉

Kızlar çok açım aslında 😔 cacık yaptım kendime yedim ama kesmedi canım yaş pasta istiyor

Ayrıca ne yazık ki ameliyat oldum fakat sol bacağımda hala ağrı var 😔😔😔

Geçer inş canım daha yeni ameliyatın 😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Süpermiş😉kutlarım 2. Kova geliyor☺️
Buarada vaktin varsa yürüyüşü akşam yemeği sonrasında da yapsan varyaaaaa 1 ayda 10 kg😝

Sarı kelebeklerim
Oruç tutuyorsanız ve wc probleminiz varsa çözümü buldummmm!!!

Iftarı 1 bardak sıcak süt işe açın kesinlikle 1-1.5 saatte işe yarıyor süper bir şeymiş ya kesinlikle yarın deneyin bebeklerim😉😎

Menüm
Sahur yapmıyorum biliyorsunuz

Iftar
1 bardak sıcak süt
1 tabak kabak yemeği
Yarım tabak parpara yemeği😆 annem ilk defa denedi kuruyan pideleri minik minik parçalayıp üstüne domatesle kıyma kavurup dökülüp yoğurt ve mantı sosu tadı da mantıya benziyor
2 dilim karpuz☺️

Haydi bakalım güzel tatillerin olsun. İyice dinlen. Bekliyoruz seni

Geçer inş canım daha yeni ameliyatın 😔

Oo siz buralara uğrar miydiniz hanfendicigim

Vay vay vay
Kovanın yokluğunu aratmayacak birini bulduk. İyi!

😄😄😄süpermiş. Bu arada 2 gündür canım tatlı şeyler çekiyor. Malum haftadayım. 2 günkurusu kayısı ve 1 oğlumun çilekli daninosundan yiyorum. Az önce elim resmen buzdolabına gitti. Allahtan eşim son magnumu yemiş. Kaçamağım daha başlamadan sona erdi😄

Vay vay vay
Kovanın yokluğunu aratmayacak birini bulduk. İyi!

Eyvah pabucum dama atıldı😉😉hadi kızlar kendime yeni rakipler bekliyorum. İnşallah şu tatili kazasız belasız atlatırım. Regl haftam işin kötüsü ve ben geciktirmek için ilaç kullanıyorum şuanda. O da ödem yapıyor, iştah açıyor😔

A
Ayyyy cnm ya sahur yapmadan bunlarla yadanir mi allah korusun günler yeteri kadar uzun vücut zorlaniyor birde sahur yapmazsan ne yapılabilir olur vücudun dengesi dikkat et bence .valla ben olurum suncacik şey yersem

Evetttt iste bunlarda bugün benim mideye indirdiklerim
Sa bah : az yagli / tuzsuz peynir
Bol rokali domates salatasi yagsiz
1cay kaşigi bal
1dilim ekmek
Humana emziren anne cayi ( buda çok şekerli yaaaa)
Ara: 5 findik bir miktar beyaz leblebi

OGle:iki kase çorba
Sabahtan biraz salata artmisti birde onu yedim.

Ara:5 findik ve leblebi
Aksam: 1kase çorba
1porsiyon etli bamya
1dilim ekmek

Sabah oglusumla 30 dk yürüyüş
4 km bantta yuruyus orta hizda
1saat oglusumla dans dans dans......

Ve simdi sicak düşümü alip yatagima girmek istiyorum malumunuz gece emzirmeye kalkmak lazim .yorulmusum galiba beeee......

Anam imrendim şimdi. Vallahi bravo! Bebekle nasil yapıyorsun bu kadarını. Benim hic böyle bir çabam olmamıştı. Sutum olsun diye yedim Allah yedim. 3.ye niyetlenirsem hep kontrollü olacam kendime soz!

Haydi bakalım güzel tatillerin olsun. İyice dinlen. Bekliyoruz seni

Oo siz buralara uğrar miydiniz hanfendicigim

Ya sorma otimoti iki gündür iftar yoğunluğu vardı bu haftada devam edicek😔bide arada yazdım Cvp ama yüklenmedi bidaha aynı şeyleri yazamadım beni unutmayın fırsat oldukça cccc diycem size😁

Git.. Sen de git! Yağmurlu da yok kova da gidiyo gidinnn! Bak stresten baklavaya boğdum kendimi

A
Ayyyy cnm ya sahur yapmadan bunlarla yadanir mi allah korusun günler yeteri kadar uzun vücut zorlaniyor birde sahur yapmazsan ne yapılabilir olur vücudun dengesi dikkat et bence .valla ben olurum suncacik şey yersem

Yıllaaaaardır yediklerim su içsem beni 40-50 gün götürür canım:))) sahur yaptığım gün sabah karın gurultum ile uyanıyorum ve gün boyu çok acıkıyorum canım o yüzden kolay kolay yapmam

Ayrıcaaa menün harika emziren anne olarakta avantajlısın maşallah 😊

Kaçamakların bile senden kaçıyor maşallah😄😄
Tatilde dengeyi korursun birde regl geciktirici kullandığın için şişlik kesin olacak benden daha iyi bilirsin 😉 takma sakın kaçamaklarını da yüzerek harca öptüm

Biraz önce günlüğümde de dediğim gibi ben ve benim gibi şişman insanların en zayıf noktası biliniyor ne acı😔 dalga geçme esprilerine malzeme etmek hakları sanki insanların 😒

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…