70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

maşallah bebeğine
su konusunda malesef iyi değilim günde 2 litre su anca içiyorum...1 litre gece 1 gündüz içine maden suyuda katıyorum hem çok aşırı terliyorum mineral dengesini korusun die hemde kilo verdiriyo diyolar bi umut işte...

hedefim 55 kilo olmak e tabi acele edemem haliyle , 3-4 ayı göze aldım...diyet yaptığım dönem haftada bi kilo veriyodum inşallah yine öyle olursa kışa istediğim kiloya ulaşmak eski kotlarımı giymek istiyorum..hiç bi kıyafetim olmuyo delirecem artık ...2 pantolon 3 tunikten başaka bişeyim olmuyo pöfffffffff..

hoşbuldum saol...
tek iyi tarafım gece yemiyo oluşum zaten bide yapsaydım fena olurdu...ağır diyeti başka zamandada yapamam zaten yapıma ters yine aynı şeyleri yerim miktarı azltırım sadece...bide tatlıya dur diyebilirsem benden iyisi yok....

aynen alışmak istemiyorum bu duruma ...diyet listesi iyi olur valla .sen hala emziriyomusun???
tatlı sütün tadını güzel yapıyo diyolar yiyorumda bana yol su elektrik olarak dönüyo tabiii... mesela dünden beri bi dolu güllaç yedim.. dün akşam kv'demgil bendeydi ...gündüz güllaç yaptım bi kalite kontrol için 2 dilim yedim..akşam bi dilim daha bugün sabahta 2 dilim yedim kendime şaşıyorum..eskliden bende düzenli spor olmasada egzersiz yapıyodum hey gidi günler hey.....

çok önce bi tiroit düşüklüğü çıktı (çok hafifti ama bana yetti) 51 kiloyken 60'lara çıktım diyetti yürürüştü verdim ama anca 58'e indim şimdiyse 58'i bile arıyorum ...ama böyle gitmez hareketlerim kısıtlandı rahat değilim eğilip kalkamıyom bile moralim çok bozuluyo bide üstüne eşimin her sofrada az ye lafları ....halledicem ama daha öncede yaptım yine yaparım...

Yatnadan şunuda paylaşayım zaten meydan bana kalmışşşş 😎😎😎
Eki Görüntüle 1189271
hahahahhaha çok güldüm kendimi gördüm sanki

bu arada geçmiş olsun (

Merhaba ,
Ben Daphne kızım defne , ben gül, ama bana Daphne diyebilirsiniz.
Grubunuza katılmak isterim, eğer siz de uygun görürseniz.
Ancak nasıl dahil olunur neelr yapmam gerekli önemli ipuçları varsa eğer bilmem gereken iletirseniz sevinirim.

Kilom 80-81 arası gidip geliyor bir türlü 79,9'u göremedim hala umarım sizinle birlikte 79 ve aşağısına dağru serüvenim başlar.
Cuma listeleriniz var sanıyorum geçmiş yazılardan gördüğüm kadarıyla oraya girmek için ne yapmak gerekiyor , belli şartları var mı ?

Niçin kilo vermek istiyorum
Artık iş yerinde evde akraba içinde bana da birileri aa ne güzel kilo vermişsin desinler istiyorum
Kızım ve eşimle birlikte gezerken bende istediğim gibi giyiniyim ve kendime güvenim gelsin istiyorum
Eşimde beni beğensin en azından evlendiği kadına biraz geri dönüş yaapbilieyim.
10 yıllık evliyim, 5 yaşında bir kızım var , çalışıyorum.

Kilo verme konusunda sanıyorum bir grubun içine dahil olma gibi bir desteğe ihtiyacım var
Sevgiler
Selamlar

Aramıza hoşgeldin canım. Allah bağışlasın kızını da... Burada cuma listelerimiz var bildiğin gibi. Bildirimlerimizi hem buraya hem de o hafta kim hazırlıyorsa listeyi, o arkadaşa yapıyoruz. Bu hafta Emelde sanırım.Bildirime başlangıç kilon, hangi tarihte başladığın kaç kilo verdiğin gibi şeyler yazılıyor. Hergün neler yediğimizi yazıyoruz. Yanlışlarımız olursa mutlaka birileri düzeltiyor. Birbirimize tavsiyeler veriyoruz. Hepimizin desteğe ihtiyacı var ve burada fazlasıyla mevcut. Hadi bakalım kolay gelsin hepimize...

Son düzenleme:
Kızlar bugün tartıldım ve biraz daha vermişim çok mutluyum. Ama şimdi yazmayacağım. Süpriz olsun :)) Şimdi yürüyüşe çıkıcam ve çıkmadan bugün ki menümü paylaşayım;

Sabah :
peynirli omlet
salatalık
domates
3 zeytin
açık çay

Ara:
En köpüklüsünden sade kahve

Öğlen :
1 tabak yeşil mercimek çorbası az erişteli
yoğurt

Ara:
1 küçük şeftali

Akşam :
Az çorba (akşama ne yapacağıma karar veremedim gene )
İmam bayıldı
salata

Bol bol su. 45 dakika yürüyüş. (Şimdi çıkıyorum) :)

Yatnadan şunuda paylaşayım zaten meydan bana kalmışşşş 😎😎😎
Eki Görüntüle 1189271

Süpersin ya. Bu arada sabah erken kalktım 20 dk spor yaptım. O kadar korkuyorum ki kilo almaktan geriye dönmekten. Kafayı yedim herhalde😄 orada da arada girer okurum yazdıklarınızı cevap ta yazarım. Allah 3 G den razı olsun

yaaa liste bana kalmis
ellerine sagkik canim deigin gibi tam eski usul olmus ama olsun sonucta yapmissin
ama bana kalmis liste yaaa
ben zaten biliyodum listenin bana kalacaginida o yuzden giremiyordum 3 gundur :18::18::18:
neyse saglik olsun ama biri bana bu resim cekip koyma olayini anlatsin ya
hatta kova01 sen excel de yapip resmini eklemistin nasil yapiyorsun onu bi deyiver bana bakim canim bi zahmet

valla ben bu haftada liste sonuncusu olurum herhalde cunku hafta sonu malum gunlerim basladi niyetli degildim bence o.. gibi yedim tatlilar borekler falan korkudan tartiya bile cikmadim
bu ramazan beni mahvetti ama bu bugunden itibaren toparlicam ins
bayramda 65i goreyim istiyorum

Canım listeyi eşim hazırlamıştı. Exelden yapamadı ama. Kopyaladı mopyaladı, biryerlere yapıştırdı düzeltti. Ben hayatta uğraşamam öyle. O zevk alır upraşmaktan. Sen kafana göre yap canım.ben bu hafta bildirim yapamayacağım tatile gidiyorum. Haftaya dönücem

Telden mi giriyorsun canım bilgdan mı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sondan 2. Olmuşum
çok kötü bir haftaydı. Halende öyle devam ediyor.
Ramazanda tartıya bir anlam veremiyorum. Su an kilom su da diyemiyorum
regli olmama çok az kaldı. Oruç hepsi düzensiz . Onun için ramazanda değil kilo vermek . Almasam çok sevinceğim.
71 kilo ile oruca başlamıştım. Bakalım 71 ile bitirsem inanın çok sevineceğim.
Iş yerindeki arkadaşım 4 kilo verdi ramazan basından beri. Bende bir sorun var ama ne?
çok yazdım kafanız şişmesin.
Dün ne yedim;
iftar:
5-6 kaşık ayranlı çorba
taze fasulye
b.pilavı
2 tane börek
ara yok sahur yok
3-4 bardak su
ya ben normal gunde 3 lt içerdimiçemiyorum şimdi. Kusacak gibi oluyorum su içince

Destina38
Sanmiyorumki bebeklerimiz "annenin sutu tatli olsa da icsem " diye düşünsünler.hepsi palavra bence.sut yapan protein+ sudur.tatliyi yer üzerine su icersin kana kana tatil sut yaptı olur.valla ben o laflara kansaydim kim bilir kaç kg olmuştum şimdiye.40 xikina kadar gelen giden pasta börek hic yemedim ama benim oğlum çok gazliydi gündüzhic uyumuyodu gecede saat basit emzirme zaten ruhum bbozulmuştu artik oyuzden gece emzirme arasi boşlukta esimle otururken kendimi qbur cubura vermiştim ama simdi uç aylik olduk oglusum artik gülüyor o mutlu ben mutlu bide kgler giderse tam olacak.
Simdi sut için bol su (allahtAn hic problem değil deli gibi su içerim normalde de çeşmeden akan suya Canim kalir)
Birde moral + uyku .uyku bende yok maalesef.moral ve motivasyon tavan durumda.simdi bide gunduz spor yapinca falan inanilmaz iyi geliyor.

Genelde evde ne yemek varsa onu yiyiyorum extra bisey yapmiyorum önemli olan disaridayken kendimizi tutabilmemiZ bence.
Sabahlai dönüşümlü olarak sut kalitesi için sunlari yapiyorum:zaten bunlar seker ihtiyaxina yeter
*humana cay ( valla bu çok şekerli geliyor etkisinde oluyomu sute anlamadim)
*geceden iki inciri ikiye bölüp suda bekletoyorum sabah içip incirleri de yiyiyorum
*2 bardak aicak suya bi avuç kuru dut atip demiyorum sabah aksam birer badak iciyorum

Kahvalti:
Yumurta haalanmis hergun
Domatesli rokali az tuzlu yagsiz salata
1 dilim ekmek / bazen light dilim ekmekten kasarli tost
Biraz az yagli tuzsuz peynir
Canim cektigindede 1 cay kaşifi bal yada pekmez tahin (genelde aftasonu esinle beraber olunca )

Ara bebekten zaman olursa
Findik/beyaz leblebi/ kurukayisi ölçüyü kaxirmadan

Öğlen
Mutlaka corba
1 dilim ekmek
Az porsiyon yeme

Ara
3/5 grissini yada türk kahvesi

Aksam
Çorba
Etli yemek evde ne varsa bazen etsiz sebze
1 dilim ekmek

Gece bebis uyuyunca meyve / dondurma duruma gore
Birde cuma gunu tartida kg verdiysem haftasonu ödülü sütlüttatil

Olabildiğince hareket

Onemli olan kararinda yemek ve tatli yememek benim için çünkü tatli acayip kg yapiyo bana kaçamak yapmamam lazim umarim uyabilirimde gider kilolar

Teşekkür ederim müthiş havaya soktun otimoticim beni. Evde 20 tur koşabilirim şu anda :)

Koş yavrum koş hic durma

Ne tatlı yazmışsın. Ben de gruba dahil olmadan once cesaret edemiyordum katılmaya. Sanki sözleşme imzaliycam anan listeyi nasil yapılan filan :)

Sadece kilo vermek istemen yeterli canım. Gunluk yediklerimizi aksam birbirimizle paylaşıp yorum yapıyoruz hepimize iyi geliyor. Cuma günleri de ac karna tartilip burada bildirim yapıyoruz. Yapanlardan ornek alırsın zaten.

Ben de 81 kilo ile başlamıştım. İnan sandığımızdan daha kolaymış kılo vermek. Ve esın bunu dillendirdiğinde tadından yenmiyor :)

Hosgeldin ve sana da kolay gelsin canım

Sıkma canını ya. Düzenimiz bozuldu cok normal. Toparlarsın yine

Geyiğimizi de yaptı mı :))
Benimkine göstersem dalga geçerdi kesin. Yanında mesaj yazarken kıskanıyor napiyosun dıyo. Forum deyip gecistiriyorum

Yeşilçay filan iç bari su icemiyosan

Vallahi kizlar sizin tickerlari fordukce içim aciliyo allah banada nasip eder insallah

Bugün coooook susadım. Söyle bir pınarın dibinde durup ağzımı jim carry gibi açıp, buz gibi suyla dolup dolup taşmak istiyorum. Dolaptan çıkan sürahi gibi bugulanmak istiyorum. İstiyoruuuum iistiyoruuuuum

ayy bende benimkinin basinami sarsam ne yapsam, oda pek sever ugrasmayi ama bi bakayim ben excel de hazirlayim onada kopyalama isini birakayim

Bugün coooook susadım. Söyle bir pınarın dibinde durup ağzımı jim carry gibi açıp, buz gibi suyla dolup dolup taşmak istiyorum. Dolaptan çıkan sürahi gibi bugulanmak istiyorum. İstiyoruuuum iistiyoruuuuum

😆😆😆

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…