70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kayninda amma sakinmis hicmi kas göz etmiyor sende yardim etsene felan diye

ya tam öküz anlayış sıfır evim sobalı soğuk odaya attım onları biz yatıcaz onları bekliyorum kalksınlar diye çocuğum okula gidicek hala oturuyo bende dün dayanamadım söyledim kalkın yatın diye eşim de niye söyledin öyle ayıp oldu diyo kimin yaptığı ayıp

amannn onlarin yaptigi ayiplik asil,otel gibi kullanicaklarsa otele gitselerdi ya.

çok doluyum bu konuda kusura bakmayın ilginiz için çok sağalun iyiki varsınız kızlar Şeniz benim arkadaş çevrem yok ama artık siz varsınız Şeniz

kendileri öyleye kadar yatıyolar kızım yazık sabah uykusunu alamadan okula gidiyo ya gerçekten bu kadar olmaz

böyle insanlardan nefret ederim. çocuk okula gidecek kalkın yatın. kendinden başkasını düşünmüyo. sen üzülme sıkıldıkça anlat burda açılırsın. gitselerde biran önce rahatlasan. ne zaman gideceklerki. ayrıca iyi etmişinde söylemişin hiç ayıp değil çocuk okula gidecek.

arkadaşlar yarın görüşürüz ben yatıyorum hepinize iyi geceler byskaydirigubbakcemile3

belli değil ne zaman gidecekleri 4 gün oldu daha eşim 15-20 gün kalırlar diyo eyvahedigeldismile
ya birde dün eltim hastayım girip oldum dedi gitti yattı yemek hazır olunca geldi yedi içti bugünde eşiyle gezmeye gitti bu nasıl girip anlayamadım :sm_confused:

Son düzenleme:
ayrıca kafamızıda şişirmedin canım. bazen en yakın en uzaktaki kişiler olur. o yüzden içinde kalsa dert olur anlatki rahatla.

15 20 günmü üff çok ya. böyle yaparsa zor olur. sen tatlı dille bişey yaparken istersen yardım et canım de anlasın ya 15 20 gün eşinin arkasınımı toplayacaksın, yemekmi, temizlikmi.soframı. bence tatlı dille böyle söyle bakarsın iş yapmak zor gelirde çabuk giderlerkötükedihüso

aman boş ver onun yaptığı işten hayır gelmez elinin ucuyla yapar zaten klava:

günaydın kızlar bu kilo çizelgesi nasıl değiştiriliyor denedim yapamadım bir el atın ne olurkafamçokkarıştı

günaydın canlar nasılsınız. hemen neler yiyeceğimi yazayım. gece 3 te yattık kahvaltı bugüne kaldı. sabah 1 yumurta, peynir çavdar ekmeği ve 1 çay kaşığı fındık ezmasi. çay yok. eşim olmadığı için canım istemedi arada 1 meyve yerim 2 fındık. öğlen bi ekmek vekutu yağı iyece süzülmüş ton balığı. o kadar iyi süzüyorumki resmen sıkıyorum yani. arada 1 meyve akşamda fırında beşamel soslu karnıbahar yoğurt ve ekmek yerim eşime bugün börek falan yasaım var yapıcam bişeyler nasıl olsa canım istemez benim. ya malum günler yaklaştı halsizlik ve yorgunluk var bende

canlar. diyetisyene gittiğimi söylemiştim. bana 1600 kalorilik diyet verdi. ayrıca aletli cimlastik,yüzme ve sauna programına başladım. haftada 3 gün gidiyorum. neyse diyetisyenin önerdiği benim yeme düzenime ve alışkanlıklarıma göre hazırladığı listeyi vereyim.fikir olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…