kayninda amma sakinmis hicmi kas göz etmiyor sende yardim etsene felan diye
ya tam öküz anlayış sıfır evim sobalı soğuk odaya attım onları biz yatıcaz onları bekliyorum kalksınlar diye çocuğum okula gidicek hala oturuyo bende dün dayanamadım söyledim kalkın yatın diye eşim de niye söyledin öyle ayıp oldu diyo kimin yaptığı ayıp
böyle insanlardan nefret ederim. çocuk okula gidecek kalkın yatın. kendinden başkasını düşünmüyo. sen üzülme sıkıldıkça anlat burda açılırsın. gitselerde biran önce rahatlasan. ne zaman gideceklerki. ayrıca iyi etmişinde söylemişin hiç ayıp değil çocuk okula gidecek.
arkadaşlar yarın görüşürüz ben yatıyorum hepinize iyi geceler byskaydirigubbakcemile3
ayrıca kafamızıda şişirmedin canım. bazen en yakın en uzaktaki kişiler olur. o yüzden içinde kalsa dert olur anlatki rahatla.
15 20 günmü üff çok ya. böyle yaparsa zor olur. sen tatlı dille bişey yaparken istersen yardım et canım de anlasın ya 15 20 gün eşinin arkasınımı toplayacaksın, yemekmi, temizlikmi.soframı. bence tatlı dille böyle söyle bakarsın iş yapmak zor gelirde çabuk giderlerkötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?