70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah: *açık çay (miktar isteğe bağlı, az sıvı tüketiyormuşum,bu yüzden her çeşit çayı şekersiz içmemi önerdi) *1 haşlanmış yumurta ya da elinizin inceliğinde ve parmak boyutunda beyaz peynir.(30 garm) *1 tatlı kaşığı bal *5 tane zaytin veya 2 tam ceviz. * 2 ince dilim ekmek * yağsız salata.

**ara öğün :1 tane meyve veya 2adet ceviz veya 2 adet galeta

öğle:* 6 yemek kaşığı sebze yemeği(et katkılıysa et tüketilmeyecek)
*2 köfte kadar et(kırmızı,tavuk,balık olabilir)
*yarım kase yoğurt ve ya 1 kase cacık veya 1 su bardağı ayran
*1 kase çorba veya 6 yemek kaşığı pilav veya 6 yemek kaşığı makarna veya 6 yk. kurubaklagil(kurufasulye,mercimek gibi) *ya da 2 ince dilim ekmek. (öğlen bana ekmek yok.çorba olarak tüketmemi söyledi)
bol salata(yağsız)

ara öğün: 1 küçük kutu süt, 1 adet meyve veya 2 galeta

akşam: öğlenin tarzının aynısı. ekmek var bu sefer. 2 ince dilim ekmek var.

gece mutlaka 1 adet meyve tüketeceğim.
yatmadan yarın saat önce de mutlaka yarım bardak süt içeceğim.
günlük 6 bardak su içeceğim(en az) cimlastik hocam da 12 bardak içmem gerektiğini söyledi)

allah allah kendi evi yokmu görümcenin. ev sahibi yokken evde napacakki
evi var varda neden hala bizde onu anlamadım bilmiyorumkismile
ya canım iş yaparız altında kalacak değiliz sofrayı kurmamada toplamamada yardım etmiyo çayını bile ben dolduruyorum eşinin arkasını yine ben topluyorum o sadece oturuyor iş olunca ortadan kayboluyoryor
15-20 günde giderlerse öpte basına koy hayelcim bzim 1 ay oldu hala tık yok alsanaalsanasmile

ya ben aynen bööle devam ediyorum diyetime tek eksiği aletli ve aletsiz jimnastik yani spor 0 eyvahedigeldismile ama buna rağmen 1 kilo almıusım gene yaaaa akannehir neden bööle oluo anlamıyorum bi hafta 68,9um bi hafta 69,9 fisfisfis iice motivem düştü.ama hala kilom düşemedi ki cokta umudum kalmadı artık senağlama

merhabalar arkadaşlar bende aynıyım hiç kilo kaybım yok hatta dahada almış gibi hissediyorum.Regl oldum ondan galiba....

celancim sporsuz kilo vermek hakikaten zordur. senin metabolizman şimdi diyette olduğu için iyice yavaşlamıştır. metabolizma diyete girince hızı yarı yarıya düşüyor malesef. o yüzden günde 1 saat dışarda yürümek gayet iyi gelir

arkadaşlar bugün eşime sıcacık kıymalı börek yaptım. mis gibi kokuyo eşim şuanda karşımda börek yiyo üstelik regl dönemine yaklaştım iştahım açık karbonhidrat canım çekiyo ama yemiyorum. çünkü istesem kendime diyet börek yapıp yiyebilirim. yasak olmadığı için

kendimede bugün akşam yemeği olarak fırında beşamel soslu karnıbahar yaptım diyet. valla kepek undan bukadar güzel beşamel sos olacağını inanın bilmezdim harika oldu resmen

ben iyice umudumu kaybettim.olmayacak.yapamıyorum.hiç olmazsa iki gün kendi başıma kalsam alışırım az yemege.ama her gün biri var evde.işin komiği hep bana geliyolar oturmaya.ben çıkarken yine beklerim.diyorum.onlar sende bi gün bize gel demiyo.iyice tepem attı artık.eşim de gelmiş bu gün yine.zayıfla az ye kalk hareket et diye tutturdu.etmiyorum.istemiyorum zayıflamak diye bas bas bagırasım geldi.bu ne ya böyle bıktım.beni bi kendi halime bırakmıyolar.habersiz misafir olurmu ya.ben gidecegim zaman en az yarım saat önce arıyorum.işi olur. misafiri olur bi yere gidecek olur.insanlar ne kadar anlayışsız.ve ye ben bu gün kendim oturup kafa dinlemek istiyorum belki yaa ...stresten yiyorum.ve hiç doymuyorum.aslında midem çatlıyacak nerdeyse.hatta midem bulanıyo yemekten ama ben paso yiyorum.dengemi bozdular.alsanaalsanasmile.

kızlarrrr bende veremedimmafoldumben takıldım 73 te yaaa((

bazen oluyo öyle canım. kilo verme yavaşlıyo. bendede ilki 2 hafta verememiş gözüktü ama vücudum değişiyodu. bu hafta bi anda 74 ten 72 ye indim. şu aralar malum günler yaklaştı şişlik var vücudumda 72 kiloda gösteriyo hep. sporunu yaptıktan ve diyetini bozmayıp devap ettikten sonra neden zayıflamayasınki mutlaka zayıflarsın

kendimede bugün akşam yemeği olarak fırında beşamel soslu karnıbahar yaptım diyet. valla kepek undan bukadar güzel beşamel sos olacağını inanın bilmezdim harika oldu resmen

canım bende kendime kepek ekmeği yapıyorum inan satın almalardan daha tatlı geliyo.fakat kepek ununu 1 kg paketlerde bulabiliyorum daha büyüğü yok sen nasıl alıyosun kepek ununu .daha büyük paketleri var mı.1 kg bereketsiz oluyo 3 ekmekte bitiyo.dolayısıyla hamur işlerinde kullanamıyorum

durumunu çok iyi anladım canım. önce sen şu misafirlik olaylarını azaltman şart. çocuk bi yandan misafir bi yandan yemek temizlik derken ne ara kendine uygun yemek hazırlayacak ne ara diyete başlayacaksın. ne ara spora vaktin olacak. zaten eşinde benimki gibi takıksa kilolara rahat yüzü göstermez sana. vıdı vıdı yer başının etini. hayatını düzene sokman lazım. ve bence bi süre misafirlik durumlarına ara ver. kendinde gitmemeye çalış. gidersen önüne geleni yiyeceksin mecbur

eş demişken ya şu kilo sorununu aramızda çözmeye başlayalı eşim melek oldu. ya sanki o adam gitti yerine başkası geldi. melek bi kanatları eksik. ağzından zerre kırıcı söz duymadım. eskiden ödüm kopardı konuşup kalbimi kıracak diye. şimdi o garip bakışları bile düzeldi. eskiden hergün diyet yaptınmı spor yaptınmı der sinirimi zıplatırdı şimdiyseolumunekankayizsmile. ama kötükedihüso

olumunekankayizsmile

kızlar ya benim kıyafetler bollaşıyo emanet olmaya başladı. yani şimdilik idare ederde 65 olunca giyemeyeceğim bunları. eşim bugün play station almış. artık oyun başından ayrılmaz. yerde yer. çaylar, börekler falan. resmen eve yayılır sen getir götür. hayatında bi kere mutfağa çay doldurmaya gitmez. ama böylece iyi oluyo. 10 dakikada bri çay istiyo ve bende hareket etmiş oluyorum. mutfak uzak biraz

aferim betülcüğüm bak yanlışın nerde olduğunu anlıyosun neden kilo veremeyeceğini anlıyosun. bunu farketmek bile çok önemli ve değiştirmeye uğraşıyosun bu çok güzel bence. elbette ya yap güzel canının istediği diyet yemekleri. evde dansınıda et. kilonuda ver

arkadaşlar fırında patates graten tarifi vereceğim. önce istediğimiz kadar patates yuvarlak halkalar halide doğranır ve çok az yağ gezdirilmiş fırın tepsisine konur. yağın fırın tepsisine iyice yayılması için peçeteyle heryanına dağıtın. ardından bi tencereye süt konur ve kepek un. sürekli karıştırılarak boza kıvamına getirilir. ve piştikten sonra ocaktan alınır ve ılıyınca içine 1 yumurta kırılıp çırpılır karabiber eklenir.. ardından tepsiye dizilmiş patateslerin üzerine dökülür ve her yanına eşit yayılır. fırında pişirilir. gayet hafiftir ancak pataes içindeki nişasta sebebiyle iştahı açar. o yüzden diyet süresince değilde diyet bittikten sonra yapıp yiyebilirsiniz. ve patates yerine kabak, et falanda koyabilirsiniz. ama yağsız hazırlanacak et. diyetten sonra rahatlıkla yiyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…