evi var varda neden hala bizde onu anlamadım bilmiyorumkismileallah allah kendi evi yokmu görümcenin. ev sahibi yokken evde napacakki
15-20 günde giderlerse öpte basına koy hayelcim bzim 1 ay oldu hala tık yok alsanaalsanasmileya canım iş yaparız altında kalacak değiliz sofrayı kurmamada toplamamada yardım etmiyo çayını bile ben dolduruyorum eşinin arkasını yine ben topluyorum o sadece oturuyor iş olunca ortadan kayboluyoryor
sabah: *açık çay (miktar isteğe bağlı, az sıvı tüketiyormuşum,bu yüzden her çeşit çayı şekersiz içmemi önerdi) *1 haşlanmış yumurta ya da elinizin inceliğinde ve parmak boyutunda beyaz peynir.(30 garm) *1 tatlı kaşığı bal *5 tane zaytin veya 2 tam ceviz. * 2 ince dilim ekmek * yağsız salata.
**ara öğün :1 tane meyve veya 2adet ceviz veya 2 adet galeta
öğle:* 6 yemek kaşığı sebze yemeği(et katkılıysa et tüketilmeyecek)
*2 köfte kadar et(kırmızı,tavuk,balık olabilir)
*yarım kase yoğurt ve ya 1 kase cacık veya 1 su bardağı ayran
*1 kase çorba veya 6 yemek kaşığı pilav veya 6 yemek kaşığı makarna veya 6 yk. kurubaklagil(kurufasulye,mercimek gibi) *ya da 2 ince dilim ekmek. (öğlen bana ekmek yok.çorba olarak tüketmemi söyledi)
bol salata(yağsız)
ara öğün: 1 küçük kutu süt, 1 adet meyve veya 2 galeta
akşam: öğlenin tarzının aynısı. ekmek var bu sefer. 2 ince dilim ekmek var.
gece mutlaka 1 adet meyve tüketeceğim.
yatmadan yarın saat önce de mutlaka yarım bardak süt içeceğim.
günlük 6 bardak su içeceğim(en az) cimlastik hocam da 12 bardak içmem gerektiğini söyledi)
kızlarrrr bende veremedimmafoldumben takıldım 73 te yaaa((
kendimede bugün akşam yemeği olarak fırında beşamel soslu karnıbahar yaptım diyet. valla kepek undan bukadar güzel beşamel sos olacağını inanın bilmezdim harika oldu resmen
ben iyice umudumu kaybettim.olmayacak.yapamıyorum.hiç olmazsa iki gün kendi başıma kalsam alışırım az yemege.ama her gün biri var evde.işin komiği hep bana geliyolar oturmaya.ben çıkarken yine beklerim.diyorum.onlar sende bi gün bize gel demiyo.iyice tepem attı artık.eşim de gelmiş bu gün yine.zayıfla az ye kalk hareket et diye tutturdu.etmiyorum.istemiyorum zayıflamak diye bas bas bagırasım geldi.bu ne ya böyle bıktım.beni bi kendi halime bırakmıyolar.habersiz misafir olurmu ya.ben gidecegim zaman en az yarım saat önce arıyorum.işi olur. misafiri olur bi yere gidecek olur.insanlar ne kadar anlayışsız.ve ye ben bu gün kendim oturup kafa dinlemek istiyorum belki yaa ...stresten yiyorum.ve hiç doymuyorum.aslında midem çatlıyacak nerdeyse.hatta midem bulanıyo yemekten ama ben paso yiyorum.dengemi bozdular.alsanaalsanasmile.
durumunu çok iyi anladım canım. önce sen şu misafirlik olaylarını azaltman şart. çocuk bi yandan misafir bi yandan yemek temizlik derken ne ara kendine uygun yemek hazırlayacak ne ara diyete başlayacaksın. ne ara spora vaktin olacak. zaten eşinde benimki gibi takıksa kilolara rahat yüzü göstermez sana. vıdı vıdı yer başının etini. hayatını düzene sokman lazım. ve bence bi süre misafirlik durumlarına ara ver. kendinde gitmemeye çalış. gidersen önüne geleni yiyeceksin mecbu
haklısınn canım kendimi inzivaya çekiyorum.artık hep evdeyim.keyfime bakıcam.ohhh gelmek isteyenede müsayit degilim demeyi bilicem.yoksa 100 kilo olurum yakında.olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?