canım bende kendime kepek ekmeği yapıyorum inan satın almalardan daha tatlı geliyo.fakat kepek ununu 1 kg paketlerde bulabiliyorum daha büyüğü yok sen nasıl alıyosun kepek ununu .daha büyük paketleri var mı.1 kg bereketsiz oluyo 3 ekmekte bitiyo.dolayısıyla hamur işlerinde kullanamıyorum
selam kilo cizelgen olmus,gösteriyor nasil yaptin?senin boyun kac 73 kiloya
ben yapamadım başka bir arkadaş yaptı sağolsun boyum 1.68
bugün kendimi ölctüm,72 kiloya üst karnim 84 ,alt karnim 107 ,basen 104 ve 2 bucuk ay önce dogum yaptim ama alt karnim hala öyle ya suna bak yazisi bile kötü 107
daha yeni doğum yapmışsın olur o kadar üzülme. ancak karnındaki yağları erimesi için spor şart. mutlaka günde 1 saat yapman gerek. yapıyosun dimi. yapmıyosanda bugünden itibaren başla. karın en zor eriyen yerlerdendir ve sporsuz hem erimez tamamen hemde erise bile çok sarkar ve eskisinden daha kötü gözükür kendimden biliyorum
ozaman cok kilolu göstermiyorsundur ben 72 kiloya 164 düm
bende ölçtüm.hiç merak etmemiştim daha önce.ben dogum yapalı 4.5 ay oldu.ama.ben dogomdan sonra 7 kilo aldım.belim.86
göbek 103
alt göbek105
kalça kemiği hizası:102
ve benim en geniş yerim.basen 113
berbat bi fizik bu.:sinifsinif:
bende ölçtüm.hiç merak etmemiştim daha önce.ben dogum yapalı 4.5 ay oldu.ama.ben dogomdan sonra 7 kilo aldım.belim.86
göbek 103
alt göbek105
göbek 103
alt göbek105
evet ya ah su kilolar ,cok dert ediyorum kendime bazen kalabalik ortama cikmak istemiyorum kendime kiyafet almak istemiyorum psikolojim iyice bozuldu
evet ya ah su kilolar ,cok dert ediyorum kendime bazen kalabalik ortama cikmak istemiyorum kendime kiyafet almak istemiyorum psikolojim iyice bozuldu
strec posetle bel incelirmi arkadaslar
aldimda evde is yaparken yapaym diyorm
terleyerek belki gider göbisim
strec posetle bel incelirmi arkadaslar
aldimda evde is yaparken yapaym diyorm
terleyerek belki gider göbisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?