arkadaşlar ben evde walk at home yapıyorum 8 mil olanı indirdim 1 saat sürüyo ama ben yarım saat sabah yarım saat akşam yapıyorum daha yeni başladığım için ağır geliyo inanın öyle ter atıyorum ki iki kere çamaşır değiştiriyorum çok tempolu tavsiye ederim
kızlar ya ben bu walk at home nasıl indircem açıyorum indiremiyorum. bilen varsa yardımcı olabilirmi.bilmiyorumkismile
nasil bisey o ,internettenmi bakiyorsun öyleyse bana adresini yollarmisin bende bakayim
daha 1 ay olmadı ama 55 kilo verdim. heralde 2 ayda 7 kilo veririm değilmi. bıktım ya. ama allahtan eşimin sesi kesildi eğer zayıflamasaydım dır dır susmazdı. zaten dedim kilolusun diye üstüme geldin yapamadım bak şimdi nasıl zayıflıyorum moralim iyi herşey güzel dedim. zaten zamanındada onun baskısı yüzünden spor ayrobik mekik pilates yaptım çok birde dengesiz az beslendim kaslarım eridi. ardından bi zatürre ve yine iğnelerden kilo alımı derken bu hale geldim
bende ölçtüm.hiç merak etmemiştim daha önce.ben dogum yapalı 4.5 ay oldu.ama.ben dogomdan sonra 7 kilo aldım.belim.86
göbek 103
alt göbek105
kalça kemiği hizası:102
ve benim en geniş yerim.basen 113
berbat bi fizik bu.:sinifsinif:
zuzum spor salonuna aidat ne kadar vereceksin aylık. ve spor salonunda koşu bandı varmı. aletler falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?