70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nasil bisey o ,internettenmi bakiyorsun öyleyse bana adresini yollarmisin bende bakayim

kızlar ya ben bu walk at home nasıl indircem açıyorum indiremiyorum. bilen varsa yardımcı olabilirmi.bilmiyorumkismile

kızlar ya ben bu walk at home nasıl indircem açıyorum indiremiyorum. bilen varsa yardımcı olabilirmi.bilmiyorumkismile

arkadaşlar herkes açılmıyo diyor ama ben pek anlamam öyle şeylerden benim eşim indirdi ayarlarını yaptı bilgisayara kaydetti istediğim zaman açıyorum ama herkes açılmamasından şikayetçi

bakın kızlar sürekli söylüyorum ama yine söyleyeceğim göbekten kurtulmak için yağların erimesi şart. yağlar erimediği sürece mümkün olmaz. göbek çok zor erir. zaman lazım. sürekli spor lazım. spor salonuna vericek para yerine eve koşu bandı alın. 800 liraya bile var. taksitte yapıyolar 10 aya. göbek yağ eriyince ancak 3 ayda sonuç alınır. bazen dahada uzun sürer. mekikler burdaki kası güçlendirir. yağa etkisi olmaz. hatta kaslar artınca ve yağ gitmezse dahada kalın gözükür. yürümelisiniz günde 1 saat. tam 5 haftadır hergün koşuyorum ve akşamda dans ediyorum hala göbeğimden kurtulamadım. eskisine göre azaldı ama hala var. üstelik diğer yerler daha çabuk eridiği için göbek belli oluyo sadece. imkenı olanlar mutlaka koşu bandı alsın. yoksa zordur yani. yada hergün sokakta yürüsün. üstelik yağ erise bile sarkar. ama yürüyüş sarkmayı önler. bende yok ama spor yapmasam olurdu çok. bele bağlanan poşetler sadece su verdirir üstelik hareketide kısıtlar. ben denemiştim merak etmeyin bi halta yaramadı

dansta olabilir ama mekik gibi egzersizler sadece o bölgeyi çalıştırıp kas yapar. tüm vücudun hareket halinde olacağı aktiviteler gerekli. aktivite yaparken çok zorlamayın. yavaş yavaş vücut alışır ve daha hareketli olur

ama şu var eğerki göbekta fazla yağ yoksa kilo veriliyosa ordada yağ fazlası olmadığı için mekikle falan iyi olabilir. yada şu var. diyetle zaten yağda veriliyo kasta. siz diyete uzun zaman devam edersiniz ve kas kaybınıda hergün mekik çekerek, sırt çalışarak. kol göğüs çalışarak, bacak kalça çalışarak arttırırsanız yine olur. ancak bu hem uzun zamanı alır hemde yorucudur. hergün tüm vücudu çalıştıracak gücünüz varsa yapın ve zamanınız. oysaki yürüyüş, dans, yüzme kürek çkme bisiklet gibi kardiyo egzersizleri yaparsanız daha çook yağ kaybederseniz sarkma olmaz. ve bunları yaparak ve diyetle 3 ayda mükemmel olunur. ancak diğer türlü çok daha uzun sürer.

bugün eşim için mozaik kek yaptım, kıymalı börek yaptım. sıcacık koktu. kekte yani diyetteyim diye böyle sünger gibi olmuş ama ucundan dahi tatmadım. eşime nasıl olmuş dedim börek güzel dedi. ya daha 7 kilo vermem gerek normal olmak için. sonrada sağlıklı sizede yazdığım tariflerle ve yine sporla 5 kilo daha vereceğim. zerre kadar yağ görmeye tahammülüm kalmadı. göbekten nefret eder oldum. valla bıçakla kessem alsam düzeltsem göbeğimi. keşke mümkün olsaydı ya.fazlalıkları keser atardık

daha 1 ay olmadı ama 55 kilo verdim. heralde 2 ayda 7 kilo veririm değilmi. bıktım ya. ama allahtan eşimin sesi kesildi eğer zayıflamasaydım dır dır susmazdı. zaten dedim kilolusun diye üstüme geldin yapamadım bak şimdi nasıl zayıflıyorum moralim iyi herşey güzel dedim. zaten zamanındada onun baskısı yüzünden spor ayrobik mekik pilates yaptım çok birde dengesiz az beslendim kaslarım eridi. ardından bi zatürre ve yine iğnelerden kilo alımı derken bu hale geldim

ya pardon kızlar 5 kilo diyecektim 55 kilo demişim. 5 kilo verdim

leslie ile yürüyüş yapan arkadaşlar 2 ayda süper değişimi görecekler. tüm vücut ayakta ve tüm vücut çalışıyo. 20. dakikadan itibaren yağ yakıyolar. nabız aralığı belli aralıklarda çünkü. bnu yapanlar heleki 1 saat yapanlar inanamayacak değişime

maratonda koşan bayanlara bakın 1 gram yağ varmı göbeklerinde. onlar hiç diyet yapmıyo sadece hergün koşuyolar üstelik enerji içinde bayağı yiyolar. kimse bianda maratoncu olamaz. kimse bi anda koşamaz. o seviyeye gelmek yılları alır. onlarda baştan ufak ufak başladılar. biz maratoncu olamayız ama onlar kadar iyi görünebiliriz. ben önceleri koşarken 5. seviyede koşmak beni yoruyodu. buna alışana kadar 5. seviyede koştum. böyle böyle 5.7 seviyesine kadar geldim. şuanda bu tempoda koşmak bana normal. çok zorlamıyo ama tamda alışmış değil vücut. zamanla bunada alışacak ve böyle böyle yükselecek ve inşallah ilerde hızlı koşma seviyesine gelecek. bakın eşim kilolu değil. her hafta 3 kez spor yapar halı sahada gün içindede hareketli. evlendikten sonra 10 kilo aldı ama kas olarak. yağı az. fiziği yaşına göre süper. mankenlik yapsa yapar. ama yinede koşu bandında benim koştuğum tempoda sadece 10 dakika koşabiliyo. geçen ben koşarken in bakalım ben koşayım ben senden daha hızlı koşarım senin kilon var ben daha iyiyim dedi ama malesef benden daha hızlı koşmayı bırak benim koştuğum seviyede bile ancak 10 dakika koştu ve durdu bişeyde diyemedi sustu. aferin de demiyo şımarırım diye. ben bu seviyede 60 dakika koşuyorum dahada koşarım ama tansiyon düşüyo hemde 60 dakikadan sonra uzmanlar bırakın diyo. vücut 60. dakikadan sonra yağ yakmazmış.

kimse bianda vücudunu zorlamasın zamanla yükselsin. zamanla vücudunuz hareketlenecek. hareketsiz olan spor yapmayan ve kilolu olanlar bianda koşmaya kalkarsa iyi olmaz. hem zor olur ertesi gün spor yapmak istemez canınız hem spordan soğursunuz hemde kaslarınız çok ağrır. ben bile 2 yılıdr spor yapıyorum ama 2 3 ay ara verdim ve 3 ay sonra çıktığımda bırakın eski düzende koşmayı daha aşağısı bile zor geldi. daha düşükte yürüdüm ama vücut alışık olduğu için 1 haftada alıştı. özellikle bacaklarında kas ağrısı olnalar yavaş başlayın en geç 20. dakikada geçer ağrı sonra hızınızı arttırın. zaten bi süre sonra o tempoya alışacağı için kas ağrıları fazla olmuyo rahatsız etmiyo. bianda hızlı başlayıp yarım saatte yorulmak yerine azdan başlayıp 1 saat yapmak daha iyi. hem daha çok yağ yakılır hemde metabolizma daha çok hızlanır. unutmayın 20. dakikadan itibaren yağ yakımı başlıyo. maksimum 15. dakikadan itibaren. o dakikaya kadar vücutta şeker ve karbonhidrat yakılır.

koşan yürüyen yada tempolu yüyüyen yada daha doğrusu kardiyo çalışanlar eğer 20. dakikada bırakıyosa yağ yakımı asla olmaz. bir seferde en az 30 dakika şart. ideal 45 dakika. sabah 20 akşam 20 dakika çalışanlar toplamda 40 dakika kardiyo yapmış olmuyo. 40 dakika hareket etmiş oluyo sadece. yağ yakımı olmaz böyle yapılırsa.

ay betül aynen bende sen gibiyim.ölçülerimiz neredeyse aynı.heleki basen.ben hamilelikte aldım doğumdan sonra almadım allahtan ama kocaman göbek duruyor.benimde 4.5 ay oldu.kader arkadaşım.

zuzum spor salonuna aidat ne kadar vereceksin aylık. ve spor salonunda koşu bandı varmı. aletler falan

slm kızlar sabah tartıldım 79.7 geldim.mutluyum.bugünde fazla bişi yiyemedim.ama düzenli aynı şeyleri yedim.ama akşam misafir var.börek kek ve sütlü tatlı yaptım.canım çekerse ne oalack?offff.özelliklede sütlü tatlı en sevdiğim şey.yesemmi

zuzum spor salonuna aidat ne kadar vereceksin aylık. ve spor salonunda koşu bandı varmı. aletler falan

aylik 53 euro verecegim,yani ortalama 100 milyon felan,evet bayagi cok aletler var birkac arkadasim gitti gördüm karinlari felan incelmis fark vardi ,benimde evimde alet yok ,nisanda gitmek istiyorum nisana kadar az daha kilo verirsem sarkan yerleri siklastirmak icin özellikle sarkan göbegim icin

Selam hanımlar ben 1 kilo vermişim bir haftada inşallah devamı gelir

Bu şekilde verdikçe daha da motive oluyo insan kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…