ay betül aynen bende sen gibiyim.ölçülerimiz neredeyse aynı.heleki basen.ben hamilelikte aldım doğumdan sonra almadım allahtan ama kocaman göbek duruyor.benimde 4.5 ay oldu.kader arkadaşım.
Selam hanımlar ben 1 kilo vermişim bir haftada inşallah devamı gelir
Bu şekilde verdikçe daha da motive oluyo insan kaydirigubbakcemile2
selam kızlar.ben bu hafta 72.6 yı gördüm ve havalardayım.dar gelen giyisilerim olmaya başladı ve inanın buna değer her şey,sabah ve akşam 45 dk fitness yapıyorm.çok mutluyum çooook
selam kızlar.ben bu hafta 72.6 yı gördüm ve havalardayım.dar gelen giyisilerim olmaya başladı ve inanın buna değer her şey,sabah ve akşam 45 dk fitness yapıyorm.çok mutluyum çooook
Selam hanımlar ben 1 kilo vermişim bir haftada inşallah devamı gelir
Bu şekilde verdikçe daha da motive oluyo insan kaydirigubbakcemile2
arkadaslar cikolatami ile cikolatali pudding hangisi daha cok tehlikeli diyet yapanlar icin,ikiside aslinda ama cikolatanin tadini hissetmeden yasayamiyorum ya:çok üzgünüm:
harikuladeyimcim sen yakında bu fitnessle gerçekten harikulade olursun. süper ve az kilo versen bile yağ kaybın çok olacağı için daha ince olacaksın. tebrikler canım süper bu tempoda 3 ayda 60 kiloya inersin
Selam kızlar ben malum günümdeyim .Karnım 6 aylık gibi şiş ve sert ama kilom aynı .Ne demek şimdi bu?Normal halime dönünce daha mı azx görüneceğim tartıda.Ama mümkün değil kilomun aynı kalması çok şişim çünkü.
sen galiba insülini çıkaran yiyeceklerdende uzak kalıyosun anladığım kadarıyla. diyetinede sadıksın dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?