70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar.ben bu hafta 72.6 yı gördüm ve havalardayım.dar gelen giyisilerim olmaya başladı ve inanın buna değer her şey,sabah ve akşam 45 dk fitness yapıyorm.çok mutluyum çooook

ay betül aynen bende sen gibiyim.ölçülerimiz neredeyse aynı.heleki basen.ben hamilelikte aldım doğumdan sonra almadım allahtan ama kocaman göbek duruyor.benimde 4.5 ay oldu.kader arkadaşım.

canım ya güzel oluyo burası en azından derdinden anlayanlar var.:enbuyukkk:.senin boyun kaç.ben 1.60 ve ayrıca sütlü tatlılara bayılırım.cokacimcoook

asla öğün atlamayın. canınız yemek istemese bile yiyin. bi öğün atlanırsa diğer öğünde daha fazla yiyeceğinizi canınızın o kalorili yiyecekleri çekeceğini unutmayın. sabah kahvaltısını öğlen birde bile yapsanız öğle yemeğini 4 te yiyin. aşkam yemeğini 8 de yiyin ama mutlaka öğün düzeninizi o güne göre ayarlayın. bakın daha yeni kek yaptım, börek falan gözümün önünde ve canım istemiyo sebepse hem öğün atlamadığım için karnım aç olmuyo hemde gün içinde karbonhidrat, protein, lif düzenli tüketiyorum. eksiklik olmayınca sorun olmuyo. öğlen et yiyin akşam sebze. yada tam tersi ama bi öğünde mutlaka et bi öğünde sebze olsun. insülini çıkaran yağlı yiyeceklerden,şekerden,tatlıdan. beyaz undan yapılmış herşeyden uzak durun. kepek un yada tam buğday unlu yapın yemeklerinizi. tatlı için meyve yiyin. yoğurt yiyin süt için. calsuyum eksikliği kilo verişi engeller. ve bir saat dans, yada yürüyüş yada koşu falan. bakın bunları yapan 3 ayda en az 10 kilo verir ve kas kaybıda az olur

walk at home indiremedim ama youtubeden bakdim 1 mile sini yaptim karnimada strec poseti sarmisdim su icnde kaldim,cok iyimis ya kadini görüyordum tv de önce alman kanallarinda ama zayifken ilgilenmiyordum ,simdi isime yaradi,cok zevkli hemen terliyorsun ve vücut komple calisiyor

selam kızlar.ben bu hafta 72.6 yı gördüm ve havalardayım.dar gelen giyisilerim olmaya başladı ve inanın buna değer her şey,sabah ve akşam 45 dk fitness yapıyorm.çok mutluyum çooook

bu tempoda gidersen canım 3 ayda 60 ı bulursun. sabah akşam 45 dakika fitness süper tebrikler

arkadaslar cikolatami ile cikolatali pudding hangisi daha cok tehlikeli diyet yapanlar icin,ikiside aslinda ama cikolatanin tadini hissetmeden yasayamiyorum ya:çok üzgünüm:

burada tatlıya bayımayan yoktur. zaten öyle olsaydı burda olmazdık. sen dün yediklerinde amerikan salata vardı mayonezli. kek yediğinden bahsettin. canım bunlardan az yemek kilo yapmaz ama insülin çıkar iştah açılır. senin iştahın kapanmadığı sürece canın kek tatlı çeker durur. iştahının kontrol altında tutulması için yapman gerekenleri biliyosun artık. bırak kekleri, börekleri asla bi dilimde olsa yeme. bi dilimde yersen zayıflarsın ama işte böyle iştah sorununla baş edemezsin. bak bende keki hele böreği çok severim. oturdummu tabak tabak yerim ama şimdi yemek içimden gelmiyo canım istemiyo. neden çünkü hem öğün atlamadığım için aç değilim hemde insülini fırlatacak şeyler yemiyorum canım. ama bi kere yesem hemen iştahım açılır ve tatlı yemek isterim. bu irade değil iştahtır. insülin dengede kalır ve iştah açılmazsa asla canın tatlı, hamurişi çekmez. eğer istersende kepek unlu verdiğim tariflerden yapabilirsin yeterki normal yapılan hamurişlerine tatlıra dönme çıkar artık hayatından onlar

geçen hafta ne kadar umutlanmıştım,mutluydum tartılardan nefret etmek istemiyorum,çabalıyorum,sonuç almak sanırım zaman alacak,neyse kızlar siz bana takılmayın,diyete ve:çok üzgünüm: spora aynen devam

eğerki gün içinde öğün atlanmıyosa,meyve yeniyosa,karbonhidrat,protein,calsiyum düzenli alınıyosa ve insülini çıkaran tatlı yağlı beyaz unlu şeyler yenmiyosa canınızın tatlı çekmesi mümkün değildir. ancak malum günlerde tatlı isteği artar. yani canı tatlı çekenler mutlaka 1 kaşık bile olsa insülini çıkaran şeylerden yemiştir ya öğün atlayıp aç kalmıştır yada eksik beslenme olmuştur

arkadaslar cikolatami ile cikolatali pudding hangisi daha cok tehlikeli diyet yapanlar icin,ikiside aslinda ama cikolatanin tadini hissetmeden yasayamiyorum ya:çok üzgünüm:

sütlü çikolta kesinlikle çok tehlikelidir insülin çıkarır tekrar yemek istersin. ama bitter insülini çok çıkarmaz. bittere alış bende sütlü çikolataya bayılırdım ama bittere alıştırdım kendimi. diyette hiç kullanmadım canımda istemiyo. meyve ve sütlü kahve yetiyo bana. ama sen istersen bitter ye. sütlü çikolata yediğin sürece zor diyet yaparsın bozarsın çok. pudingte her ne kadar kalorisi çok olmasana içinde bayağı şeker var. iştah açar. hem çikolata hem şeker hem un falan olmaz

harikuladeyimcim sen yakında bu fitnessle gerçekten harikulade olursun. süper ve az kilo versen bile yağ kaybın çok olacağı için daha ince olacaksın. tebrikler canım süper bu tempoda 3 ayda 60 kiloya inersin

ben şok diyet yapıyorum bakmayın siz bana.aylarca kendimi kısıtlamak zor geliyor.hemde biraz midem küçülsün istiyorum.4 günde 75.5 den 72.7 ye düştüm.bu baeni çok motive edior.

Son düzenleme:
harikuladeyimcim sen yakında bu fitnessle gerçekten harikulade olursun. süper ve az kilo versen bile yağ kaybın çok olacağı için daha ince olacaksın. tebrikler canım süper bu tempoda 3 ayda 60 kiloya inersin

evet canım sen diyorsun ya en az 45 dk diye ondan öyle yapıyorum.yoksa önceleri sabah akşam 30 dk yapıyordum canım.inş bende öyle olmasını istiyorum canım

sen galiba insülini çıkaran yiyeceklerdende uzak kalıyosun anladığım kadarıyla. diyetinede sadıksın dimi.

Selam kızlar ben malum günümdeyim .Karnım 6 aylık gibi şiş ve sert ama kilom aynı .Ne demek şimdi bu?Normal halime dönünce daha mı azx görüneceğim tartıda.Ama mümkün değil kilomun aynı kalması çok şişim çünkü.

malum günlerde vücut su toplar ve şişer. tartıya yansır ve kilo almış yada kaybetmemiş gibi olur. bu normal. normala dönünce geçer canım. spora diyete devam bendede oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…