evet canım biliyorumki pastadan minik bir parça alsam az sonra yine yemek istiyeceğimi biliyorum onun için dokunmuyorum bile.vede iştahım kapandı
eğerki gün içinde öğün atlanmıyosa,meyve yeniyosa,karbonhidrat,protein,calsiyum düzenli alınıyosa ve insülini çıkaran tatlı yağlı beyaz unlu şeyler yenmiyosa canınızın tatlı çekmesi mümkün değildir. ancak malum günlerde tatlı isteği artar. yani canı tatlı çekenler mutlaka 1 kaşık bile olsa insülini çıkaran şeylerden yemiştir ya öğün atlayıp aç kalmıştır yada eksik beslenme olmuştur[/QUOT
haklisin ,kilo vereyim derken cogu yemekden1 kasik 2 kasik aliyorum doymuyorum sonra tadliya hücum ediyorum,dikkat ettim zayfiken canim daha az tatli cekerdi cünkü 3-4 ögün doyacak sekilde yemek yerdim,ama simdi cogu yemekden kisiyorum sonrada canim tadli cekiyor,
ben şok diyet yapıyorum bakmayın siz bana.aylarca kendimi kısıtlamak zor geliyor.hemde biraz midem küçülsün istiyorum.4 günde 75.5 den 72.7 ye düştüm.bu baeni çok motive edior.
lahana çorbası diyeti canım.ama ben çorbadan çok yanında tüketilmesi gereken besinleri tüketiyorum.en fazla 600 kalori.2 gün sonra bitiyor benimki.bu 2. uygulamam
eğerki gün içinde öğün atlanmıyosa,meyve yeniyosa,karbonhidrat,protein,calsiyum düzenli alınıyosa ve insülini çıkaran tatlı yağlı beyaz unlu şeyler yenmiyosa canınızın tatlı çekmesi mümkün değildir. ancak malum günlerde tatlı isteği artar. yani canı tatlı çekenler mutlaka 1 kaşık bile olsa insülini çıkaran şeylerden yemiştir ya öğün atlayıp aç kalmıştır yada eksik beslenme olmuştur[/QUOT
haklisin ,kilo vereyim derken cogu yemekden1 kasik 2 kasik aliyorum doymuyorum sonra tadliya hücum ediyorum,dikkat ettim zayfiken canim daha az tatli cekerdi cünkü 3-4 ögün doyacak sekilde yemek yerdim,ama simdi cogu yemekden kisiyorum sonrada canim tadli cekiyor,
bak canım kendinde farketmişsin diyette menüdekiler zaten az kalorili 1 kaşık az yemek kısmak gereksiz. zaten kalori az sen gerekli şeylerden kısarsan canın tatlı çeker. birde metabolizman sporda hergün yapamıyosan çok yavaşlar
bak canım kendinde farketmişsin diyette menüdekiler zaten az kalorili 1 kaşık az yemek kısmak gereksiz. zaten kalori az sen gerekli şeylerden kısarsan canın tatlı çeker. birde metabolizman sporda hergün yapamıyosan çok yavaşlar
spora uyuyorum tam,bir sabah bir aksam en azindan 15-20 dakka araliksiz birde öglen yürüyüs ,anca bunlari simdilik yapiyorum bebegim hasta oldugu icin suan araliksiz 1 saat felan zor oluyor ,
spora uyuyorum tam,bir sabah bir aksam en azindan 15-20 dakka araliksiz birde öglen yürüyüs ,anca bunlari simdilik yapiyorum bebegim hasta oldugu icin suan araliksiz 1 saat felan zor oluyor ,
geçmiş olsun canım umarım hemen düzelir bebişin. ama sen yinede az yeme olurmu. sonra zor olur dediğin gibi canın sürekli bişeyler ister. bende bazen koşamayınca akşamda kuşlarımla vekit geçirmek ve burda aranızda olabilmek için koşu yerine dansı seçiyorum. 45 dakika yada 1 saat dans ederim. bi saat sonra yine dan ederim 15 dakika ısınır ardından kol ve göğüs çalışırım. hem televizyona bakıyorum hemde ağırlık çalışıyorum daha eğlenceli oluyo
bugün yine her şey süper gidiyordu sabah öğlen dengeli beslendim sporumu ya yaptım ama kendime hakim olamayarak bir parça cips yedim eyvahedigeldismile bende akşamdan önce biraz fazla yürüdüm ve açtım müziğimi dans ettim, yemeğimi de 7yi geçe yedim ama dünden beri karnım felaket şişti çok afedersiniz tuvalete çıkamıyorum bi önerisi olan var mı kızlar diyete başladığımdan beri ilk kez oluyor böyle.
sinameki çayı iç tuvalete çıkarır
bugün yine her şey süper gidiyordu sabah öğlen dengeli beslendim sporumu ya yaptım ama kendime hakim olamayarak bir parça cips yedim eyvahedigeldismile bende akşamdan önce biraz fazla yürüdüm ve açtım müziğimi dans ettim, yemeğimi de 7yi geçe yedim ama dünden beri karnım felaket şişti çok afedersiniz tuvalete çıkamıyorum bi önerisi olan var mı kızlar diyete başladığımdan beri ilk kez oluyor böyle.
nnekadar kilo nekadar sürede verdin?cok su icmenin yararli oldugunu duymusdum benimde sorunum o yönden cok oluyor ama aktiva yogurt var türkiyede görmüsdüm onu yeyince sorun kalkiyor ortadan hem zayiflamayada cok etkisi var ben görmüsdüm her gün aksamlari mutlaka ondanda yerim birtane
birde arkadaşlar ben bu siteninde çok faydasını görüyorum. devamlı girdiğimden ve konuştuğumuzdan motivasyon süper oluyo yani :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?