70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım biliyorumki pastadan minik bir parça alsam az sonra yine yemek istiyeceğimi biliyorum onun için dokunmuyorum bile.vede iştahım kapandı

süpersin canım böyle devam edersen kiloda yağda kalmaz. bende böyle yapıyorum ve hiç kek falan istemiyo canım. bugün yaptım ve düşün yan bile bakmak içimden gelmiyo

ben şok diyet yapıyorum bakmayın siz bana.aylarca kendimi kısıtlamak zor geliyor.hemde biraz midem küçülsün istiyorum.4 günde 75.5 den 72.7 ye düştüm.bu baeni çok motive edior.

o nasil bir sok diyetmis öyle cok vermisin,formülü söyle denemicem sadece merak ettim sengözlerimebaksanab :))

lahana çorbası diyeti canım.ama ben çorbadan çok yanında tüketilmesi gereken besinleri tüketiyorum.en fazla 600 kalori.2 gün sonra bitiyor benimki.bu 2. uygulamam

arkadaslar biliyormuydunuz filtre kahve macun kivamina getirip cilde sürüldümü selüliti giderdigi deriyi sikilastirdini ben yeni ögrendim,deneyenler oldumu hic aranizda ,bayagi bir kilo verdikden sonra ister istemez cild sarkiyor pzellikle göbek karin kisminda

arkadaşlar bugün koşamadım sabah. bende demin 45 dakika dans ettim. şimdide akşam yemeği yiyorum. dün verdiğim fırında beşamel soslu karnıbahar var yanındada yoğurt ve 1 çavdar ekmeği. ben kepek unu 1 kaşık koydum. sütüde 1 bardak falan ama ölçmedim göz kararı. ve 1 yumurta. 3 günlük akşam yemeği çıktı

zuzum her ana öğününde mutlaka 1 dilim ekmek olsun. sabah yumurtan peynirin olsun. öğlen 150 gram falan et ye. akşam sebze yemeğin olsun 7 yada 8 kaşık. yoğurt olsun. calsiyum eksikliği kilo kaybına neden olur. aa öğünün olsun meyve. vücudunu 4 saatten fazla aç bırakma. öğünler arası 2 saat olsun. sabah kahvaltısından 2 saat sonra ara öğün olsun. ara öğünden 2 saat sonrada ana öğün olsunki metabolizma hem yavaşlamasın hemde aç kalma. yemekler ya yağsız yada 1 kaşık yağlı olsun. insülini çıkaran şeylerde yemedinmi çok rahat kilon gider. hamur işi sadece kepekli yada tam buğday unlu olacak ve içine şeker koymak yağ koymak olmasın. hamur işlerini çok canın çekerse yap.

bugün yine her şey süper gidiyordu sabah öğlen dengeli beslendim sporumu ya yaptım ama kendime hakim olamayarak bir parça cips yedim eyvahedigeldismile bende akşamdan önce biraz fazla yürüdüm ve açtım müziğimi dans ettim, yemeğimi de 7yi geçe yedim ama dünden beri karnım felaket şişti çok afedersiniz tuvalete çıkamıyorum bi önerisi olan var mı kızlar diyete başladığımdan beri ilk kez oluyor böyle.

sinameki çayı iç tuvalete çıkarır

ben bu sabah koşamadım. yemeğim falan herşey iyi. akşam 45 dakika das ettim. ilerleyen saatlerde 15 dakika dans eder ısınır ardındanda dumbelle kol göğüs çalışırım. eşime kek börek yapım ama yemedim 1 lokma bile canımda istemiyo ama istese diyet şeklinde yapar yerim

nnekadar kilo nekadar sürede verdin?cok su icmenin yararli oldugunu duymusdum benimde sorunum o yönden cok oluyor ama aktiva yogurt var türkiyede görmüsdüm onu yeyince sorun kalkiyor ortadan hem zayiflamayada cok etkisi var ben görmüsdüm her gün aksamlari mutlaka ondanda yerim birtane

birde arkadaşlar ben bu siteninde çok faydasını görüyorum. devamlı girdiğimden ve konuştuğumuzdan motivasyon süper oluyo yani :enbuyukkk:

gündüz benimde aklıma geldi activia yoğurt akşam dışardayken de bakmayı unuttum sabah yürüyüşe çıkıcam o zaman bakarım markete. kilo verme konusunda tam emin değilim çünkü çok farklı sonuçlar çıkıyor farklı zamanlarda ama bence şu anda 68 kiloyum, 72 ile başlamıştım tahminen 25 günlük bir süre geçti diyete başlayalı.bu arada bu 25 günde sadece ilk 2 gün tuvalete çıkamama sorunu yaşadım sonrası rahattım, sadece son 2 gündür şişkinim böyle.

birde arkadaşlar ben bu siteninde çok faydasını görüyorum. devamlı girdiğimden ve konuştuğumuzdan motivasyon süper oluyo yani :enbuyukkk:

aynen öyle düşünüyorum bende canım, zaten motivasyonum düştüğü anda direkt burdayım iyi varsınız hepiniz :enbuyukkk:

bazı insanlar var böyle eskiden kiloluyum diye orama burama bakıyolardı çok sinir oluyodum kendi benim iki katım ama kendini görmez karşısındakine bakar. lafı evirir çevirir zayıflamaya getirir. o zayıflatıyomuş, yok bu çay eritirmiş. madem öyle sen niyeerimedin demek geliyo insanın içinden. yada böyle zayıflıyoruz ben farketmedim zayıfladığını demiyolarmı sık boğazını resmen kilolu olursun şişmansın deler zayıflarsın farketmedim derler yanii valla deli ediyolar adamı. gerçi bana şimdi bişey diyen olmadı gözle görülür zayıflayınca bişey diyemiyolar kilodanda bahsetmiyolar ama zayıfladında demeye dilleri varmıyo. ancak ben zayıfladım falan dersem o zaman evet diyolar ama yani böyle sinir sinirli. alay edecek konuları kalmıyo ondan sinirleniyolar. bide böyle kilolarını eksik söylüyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…