70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bide kayınvalideme gelen bi yakın akrabaları var. bekar. eşiminde böyle takık olduğunu bilir kiloya. mahsus bütün gün susar susar tam eşim gelince benim için çok kilo almış derdi eskiden. inadına yapardı kıskançlıktan sonrada pis pis sırıtırdı. bigün kimse yokken mutfakta sıkıştırdım sen ne diyosun mahsusmu yapıyosun dedim sinirli bi şekilde son oldu şimdi kedi gibi pusuyo kötükedihüso kayınvalidemde çok kızmış bağırmış ben yokken ona şimdilerde sesi çıkmıyo. valla kendide varya kemik torbası. gerçekten 0 beden. kıyafet olmuyo. 32 beden falan heralde

boşver hugocuk ya benzer şeyler ben de oluyor kilolu insanı pek sevmiyorlar bizde halbuki kilo bizim genlerimizde var, arada bir kaç zayıf çıkmış diye onu güzel bulmalar falan beni de sinir ediyorlar bazen.

güzel vermisin kiloyu,bende cok memnunum bu siteden yoksa tüm gün kilolarima aklimi takiyorum moralim bozuluyor burda moralim yerine geliyor

yada hic takmiyor havasinda bilmiyorumki kac kiloyum diyenlerde var,veya birini türkiyede bir arkadasda gördüm diyorki ay yürüyürorum hergün 1 saate yakin ama bir türlü gitmiyor su kilolar,cocugunu okula birakirken yürürmüs,dedimki gelince napiyorsun ya bir halk ekmegi yiyorum ama zaten yürüyorum onuda hak etmis olmazmiyim diyor,,,:roflol::roflol:

ayyy igrenc his sevmemisdir 32 bedeni bir kadina 36-38 gayet iyi yakisiyor

zuzum sen çok yaşa öldüm gülmekten ya. demek 1 saat yürüyo ardından 1 halk ekmeği yiyomuş bütün ha. birde hakettimmi diyo of ölecem gülmekten karnım ağrıdı :roflol:

o kadar zayıf olmasının sebebi yanlız yaşıyo ve evde yemek yapmak zor geliyo bütün gün aç gezer sigara içer durur. ama yemeği buldumu bizden çok yer. tüm gün uyur gece oturur sabaha kadar psikolojik sorunlu allah kimseye göstermesin

zuzum sen çok yaşa öldüm gülmekten ya. demek 1 saat yürüyo ardından 1 halk ekmeği yiyomuş bütün ha. birde hakettimmi diyo of ölecem gülmekten karnım ağrıdı :roflol:

evet ya ,delüü iste cümlede söyle "ama hak ettim dmi cünkü yürüyorum hergün 1 saat":roflol:

bende birinden duymuştum. kadın akapunktura gitmiş karnına falan bisürü iğneler falan sokmuşlar neyse bu akapunkturdan çıkar çıkmaz kebapçıda 1 buçuk iskenderle künefe yemiş :roflol:. ardından eve gelmiş iğneler düşmüş. tabi o kadar yiyince şişmiş karnı davul gibi iğneler düşmüş. almış yerden takmaya uğraşıyomuş :roflol:

zaten evde tek oldumu insan cok yiyemiyorki ,ama hergün yemek pisen yerde olsa kesin alir kilo

:roflol: herhalde sandi akupunktur yaptim nasilsa yarin 10 kilosu gider

birde bi sanatçı var eşi diyodu ya bu kocaman bi dilim köyekmeğine sürmüş bolca kaymağı. böyle kalın bi tabaka ve bekliyomuş. eşi demişki ne bekliyosun o da sakarin gelecek onu bekliyorum :roflol:

zuzum ben kendimi tutamaz kahkahayı basardım valla aynı şaka gibi :roflol:

ben o sira cayimi yudumluyordum yandan bir bakis attim kadina neeee dercesine ,basda saka sandim tabi ama baktim cok ciddi suratindada of ya ne yapsam veremiyorum napicam ifadesi vardi birde, ne insanlar var ya

ben garanti çayı içemezdim gülmekten sen yine iyi idare etmişin :roflol:. valla fıkra gibi ya ilk okuduğumda inanamadım

hakkaten süpermiş sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…