70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlarrrrrr bugün reglimin 2. günü ve ben ilk defa 69 un altına düştüm veeeeeeee 68.800 üstelik karnım şiş.Güne çok güzel başladım.

selam hanımlar nasılsınız nasıl gidiyo sağlıklı beslenme programınız?

Bu gece hiç iyi değildim ben mideme kramplar girdi durdu.Kalktım eşimin mide ilacından içtim.Halbuki dokunacak bişeyde yememiştim oysaki ama bilmiyorum herhalde üşüttüm dün yürüyüşte.

selam kizlar,bende 1 saat önce walk at home 2 mile sini yaptim ,strec posetide belime sardim ,cok terlemisim,insallah böyle zayiflarim ,cok iyi bisey walk at home tüm vücut calisiyor,herkese tavsiye ediyorum

selam kizlar,bende 1 saat önce walk at home 2 mile sini yaptim ,strec posetide belime sardim ,cok terlemisim,insallah böyle zayiflarim ,cok iyi bisey walk at home tüm vücut calisiyor,herkese tavsiye ediyorum

Evet bende biraz önce 1mile sini yaptım.1 hafta boyunca bu 1mile sini yapıcam sonra 2 mile geçicem bende.Gerçekten çok iyi düşünülmüş bir program bence tavsiye ederim.

kızlar bende 800gr vermişim :çok üzgünüm: ya hep misafirler yüzüznden alsanaalsanasmile

slm hayelcim
napıyosun.inanırmısın ben misafir kabul etmicem dedim ama yarım saate misafir geliyo.bu böyle olmayacak.yapıp yememyi öğrenmeliyim.cokacimcoook

slm hayelcim
napıyosun.inanırmısın ben misafir kabul etmicem dedim ama yarım saate misafir geliyo.bu böyle olmayacak.yapıp yememyi öğrenmeliyim.cokacimcoook

misafirlerin akraban filan mı anlamadım ne kadar çok misafirin geliyo senin yeirinde olmak istemezdim aslında en iyisi ikramda bulunmamak sempatiksalakcinni valla canım nekadar kendimi tutsamda olmuyo kaçak yapılıyo zamanımda kısıtlı hazirana kadar 7 kilo daha vermem lazım eşim alır almaz sandaloz sakızını hemen başlıycam yerimseniben

ooooo hayalciğim çok iyi gidiyosun maşallah misafire rağmen 800 gr çok iyi.Sen ne zaman başlamıştın diyete?

bugün kendimi ölctüm,72 kiloya üst karnim 84 ,alt karnim 107 ,basen 104 ve 2 bucuk ay önce dogum yaptim ama alt karnim hala öyle ya suna bak yazisi bile kötü 107

diye yazmisim,bugün ölctüm üst karnim 84 alt karnim 105 basen ayni 104,yani alt karnimdan 2 cm incelmisim ,cok sevindim ya.2 gündür strec posetle spor yapiyorum faydasi görüyorum

iyi akşamlar kızlar ben de bugün şişkinlik şikayetinden kurtulduktan sonra tartıldım 68 geldim mutluyum kii 4 kilo gitmişş :hooray:

aaaa bu gün kimseler yok burda.canım sıkıldı ama böle olmazki.hafta sonu diye herkes geziyomu yıoksa.ben hala çikolata yemedim.sözümdeyim yani bozmuyorum diyeti.kaydirigubbakcemile3.dermişim.:gitme:.

sabah çavdar ekmeği, yumurta ve peynir yedim ve çay. öğlen simit yedim akşamda pidecideydik bende tavuk şiş ve ayran yedim. tavuk şişi 5 parça falandı yanında 2 kaşık bulgur pilavı ve yeşillikle yedim. deminde sütlü kahve ve 2 kepek bisküvi yedim. spor yapamadım ama gezdik eşimle ama çok değil hava çok soğuktu. eve gelince koşarım dedim ama çok üşümüşüm halim kalmadı ya. sporsuz geçti bugün ama kayınvalidemlere tanıdık bi komşu geldiydi beni görür görmez ayy ne zayıflamışın dedi. eşimde vardı yanımda. çok sevindim. ben bugün dayanamayarak kendime eşofman aldım. aslında zayıflayınca alsam iyidi ama çok sıkılmıştım yeni bişeyler ollsun istedim morsl olsun diye eşofman takımı ve spor ayakkabı aldım. bahar geliyo. rahat yürümek için iyi gelecek.

slm kızlar nasılsınız ya benim sorunum kabızlık yok 2 gündür çıkamıyorum gene.offff kayısı incir de yiyorum sebze meyve de ama inatla olmuyor neden acaba?

qmq yqrından itibaren günde iki saat koşacağım nasipse. bu hafta sabah akşam koşacağım. artık eşimin işten geç çıkmaları bitti 3 ay falan. akşamda evde. o yüzden o oyun oynarken bende sporumu yaparım. bakalım 3 ay günde iki saat koşmayı düşünüyorum bakalım.

slm kızlar nasılsınız ya benim sorunum kabızlık yok 2 gündür çıkamıyorum gene.offff kayısı incir de yiyorum sebze meyve de ama inatla olmuyor neden acaba?

nedenini bilmiyorum canım ama sinameki çayı mutlaka tuvalete çıkarıyo. böyle durumlarda iç bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…