evet sinamekim var.kaynamış suya atıp demleyecek miyim nasıl olacak peki bilgin var mı
ohhh süper bende biraz vereyim eşofman ve spor ayakkabısıyla ödüllendirecem kendimi.hadi bakalım.iyi günlerde kullan canım.darısı başıma.ama bu aralar çok halsizim ve yorgunum motivasyona ihtiyacım var
daha vermem gereken o kadar çoooook kilo var ki düşününce moralim bozuluyor hayal gibi ya.
ooooo hayalciğim çok iyi gidiyosun maşallah misafire rağmen 800 gr çok iyi.Sen ne zaman başlamıştın diyete?
kaç kilon var vermen gereken canım. ben 72 kilodayım ve 7 kilom kaldı vermem gereken acele etmiyorum. hızlı verince kolay alınır diye hemde sağlık riske girer diye. daha öncede böyle hızlı kilo ve kas kaybım oldu çok ve zatürre oldum. günde iki kere sabah akşam 2 tane iğne oluyodum. ayy düşününce bile tüylerim diken diken oluyo
canım ya doğumda aldığım için aslında 15 kilo var.yani aslında ilk etapta 70 olup sonra 65 ve en son 58 olmak hedefim.yani daha çoookkkkk.offffff offfffff.
selam kızlar.bikaç gündür çok kötü hastaydım ayağa bile kalkamadım buraya da gelemedim doğal olarak.bi buçuk kilo vermiş gözüküyorum tartıda ama ben hastalıktan dolayı olduğunu düşünüyorum çok halsiz kaldı çünkü vücudum.toparlanmaya çalışıyorum.önceki sayfaları okuyamadım çok olduğu için.sizler de iyisinizdir umarım.kilolara elveda diyeceğiz hep birlikte.yılmak yok devaaamm..görüşürüz hoşçakalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?