70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese iyi geceler ben çıkıyorum halsizim üşüyorum uzanacağım biraz ama yarın sabah 8 gibi erkenden girerim çünkü sabah 6 da kalkıyorum eşimi yolcu edince bidaha uyumuyorum. hazır kuşlarda uyuyoken salonu temizlerim erkenden onlar varken yapamıyorum çünkü. bys kızlar

evet sinamekim var.kaynamış suya atıp demleyecek miyim nasıl olacak peki bilgin var mı

naber sultansenacığım ben bugün spor yapamadım ya. bide adet olmadım şiştim iyice resmen ya. çok gecikti ama hamile değilim. karnımda ağrı var ama bi türlü olmadım daha

sultansenacım kaçamak yaptınmı bu hafta bende yok kaçamak. üstelik akşam pidecideydik ama bozmadım tavuk şiş yedim sadece. akşamda herkes yanımda lahmacun yedi ben bi ısırık bile almadım. ayrıca eşime iki lahmacun yetmemiş demin koca bi tost yedi karışık üstelik yanındada kekle ama ben yine bozmadım hiç. öğlen yanımda yenen kekler ve içilen nescafelere rağmen bozmadım. kendimle gurur duydum. yemekle değil ama ayakkabı ve eşofman alarak ödüllendirdim

ohhh süper bende biraz vereyim eşofman ve spor ayakkabısıyla ödüllendirecem kendimi.hadi bakalım.iyi günlerde kullan canım.darısı başıma.ama bu aralar çok halsizim ve yorgunum motivasyona ihtiyacım var

daha vermem gereken o kadar çoooook kilo var ki düşününce moralim bozuluyor hayal gibi ya.

ohhh süper bende biraz vereyim eşofman ve spor ayakkabısıyla ödüllendirecem kendimi.hadi bakalım.iyi günlerde kullan canım.darısı başıma.ama bu aralar çok halsizim ve yorgunum motivasyona ihtiyacım var

canım motivasyonun diyet yok. bu olsun düşüncen. cnım ne isterse yapıp yiyebiliyorum dolayısıyla herhangi bişeyi yiyememek seni mutsuz etmez. evet 1 haftada kilolardan kurtulunmuyo bu gerçek zamana ihtiyaç var. sabır gerekli. herzaman kilo verlimiyo. hergün zayıflanmıyo. bazen hızlı bazen yavaşlıyo. halsizlik eskiden bendede olurdu ama sporla bişeycik kalmıyo. daha zor hasta olunuyo. yeteersiz beslenmede halsiz bırakır yediklerine dikkat et aç kalma şok diyet falan uzak dur

daha vermem gereken o kadar çoooook kilo var ki düşününce moralim bozuluyor hayal gibi ya.

kaç kilon var vermen gereken canım. ben 72 kilodayım ve 7 kilom kaldı vermem gereken acele etmiyorum. hızlı verince kolay alınır diye hemde sağlık riske girer diye. daha öncede böyle hızlı kilo ve kas kaybım oldu çok ve zatürre oldum. günde iki kere sabah akşam 2 tane iğne oluyodum. ayy düşününce bile tüylerim diken diken oluyo

selam kızlar.bikaç gündür çok kötü hastaydım ayağa bile kalkamadım buraya da gelemedim doğal olarak.bi buçuk kilo vermiş gözüküyorum tartıda ama ben hastalıktan dolayı olduğunu düşünüyorum çok halsiz kaldı çünkü vücudum.toparlanmaya çalışıyorum.önceki sayfaları okuyamadım çok olduğu için.sizler de iyisinizdir umarım.kilolara elveda diyeceğiz hep birlikte.yılmak yok devaaamm..görüşürüz hoşçakalın..

selam kızlar bugün tartıldım yazmıştım 4 kilo vermşim ama bugün hiçç düzenli beslenemedim sabah öğlen bir arada olmak zorunda oldu bende 3 dilim kepek ekmeği 1 yumurta biraz peynir domates salatalık ve de kaçamak olarak biraz margarın ve reçel yedim (keşke yemeseydim bunuklava:) öğleden sonra yemek yaparken yani yemeğimi yedikten 2 saat sonra elma yedim biraz yoğurtla birlikte 1 saat sonra 1kepekli bisküvi yedim akşam yemeğimi de saat 18.30 gibi yedim 7-8 yemek kaşığı taze fasulye yoğurt ve salata vardı mönümde. ama az önce ne yaptım tatlı bisküvi yedim tutamadım kendimi klava::mymeka: ama bugün 1 saat kadar yürüdüm yine başka spor da yapamadım karın kaslarım acıyor of bugün çok düzensiz yedimm

ooooo hayalciğim çok iyi gidiyosun maşallah misafire rağmen 800 gr çok iyi.Sen ne zaman başlamıştın diyete?

tam gün olarak bilmiyorum ama 2.5 3 hafta oldu canım kaçamaklara devam :kedi: yaaa 2 kilo kadar çerez getirmişler taze hemde bizim oraların dayanamıyorummm offf biran önce bitse bari eyvahedigeldismile

Kızlar 70 kiloyum idealim 64 kilo ama veremiorum bitürlü zaten yeterince az yiyorum derken karşıma sandoloz sakızı ve elmasirkesi çıktı bunları denicem işe yaradığını söylüyorlar=DZaman kaybetmeden deneyelim ne kaybederizki.. tabiki yatmadan önce çekiceğimiz en az 30 mekiği es geçmeyelim:)

selam kızlar ben sabah yine çavdar ekmeği yumurta fındık ezmasi peynir yedim. regl oldum. o yüzden tartılmadım. bitince tartılırım. üstelik canım tatlı falanda çekmiyo. herşey normal yani. daha sabah sporumu yapamadım. birzdan 45 dakika koşarım. akşamda 1 saat koşarım artık. eşimin işi düzene girdi o yüzden artık günde 2 saat koşu badında kardiyo çalışmayı düşünüyorum nasipse. öğlen ton balığı çavdar ekmeği akşamda cacık ve karnıbahar yemeği yiyeceğim çavdar ekmeğiyle

canım ya doğumda aldığım için aslında 15 kilo var.yani aslında ilk etapta 70 olup sonra 65 ve en son 58 olmak hedefim.yani daha çoookkkkk.offffff offfffff.

canım ya doğumda aldığım için aslında 15 kilo var.yani aslında ilk etapta 70 olup sonra 65 ve en son 58 olmak hedefim.yani daha çoookkkkk.offffff offfffff.

merak etme canım verirsin. evet uzun zaman alıyo ama olsun. zaten biraz bile verince hemen değişiklik oluyo. eski kıyafetler daha güzel oluyo. bende 72 kiloyum. boyum 1.68. bende 65 olsam iyi olacak. çok zayıf olmak istemem ama kaslı olmak ve yağsız olmak istiyorum. kilom önemli değil. 38 beden eğer yağsız ve kaslı olunduktan sonra çok güzel olur. aslında sorun kiloda değilde yağlarda. özellikle göbek bölgesi beni çok rahatsız ediyo ama o da eskisi gibi değil artık. kıyafetlerde çok belli olmuyo. yağlar gitmedende göbekten kurtulmak mümkün olmuyo o yüzden spor şart malesef. spor ve diyetle 3 ayda göbekten kurtulmak mümkün. benim 1 ayda bukadar olduysa düzelme heralde 3 aya bişey kalmayacak inşallah. haziranda tatile gideceğiz ve ben artık kilolu değil normal olarak gitmeyi çok istiyorum inşallah düzelecek. zaten unutma kolay verilen kolay alınır. ama en sevindirici tarafı artık eşimin çenesi kapandı. mutlu oluyo artık. hele bide insanlar çok zayıflamış dedikçe sevinçten gözlerinin içi gülüyo. dün eşofman takımı aldım ve giyince oramdan buramdan yağlar fışkırmayınca eşim çok mutlu oldu görünce. tabi bende. artık kilo almayacağım bi ömür inşallah. daha çocuğum yok benim ama hamile kalınca mutlaka diyetisyene gideceğim ve harfiyen uygulayacağım dediklerini. sonra üzülmemek için. hamilelikte hiç kilo almayanlar yada 1 yada 2 kilo alanlar var. ve emzirince aldıkları kilodan daha fazlasını verenler var. tüm sorun bence bilmemekte. insan herşeyi öprenip uygulayınca sorun olmuyo

Günaydın hanımlar nasılsınız? :hulya:

Hugocuk maşallahın var yine sabah sabah döktürmüşsün yazıları aklinialirimsmile

bu arada hayell sen yapıyosun dimi arkadaşların haftalık kilo çizelgesini :uhm:

Canım geçmiş olsun herşeyi tamamen kısma istersen vücudunun halsiz kalması bu yüzden olabilir yavaş yavaş emin adımlarla ilerlemelisin.Senin diyetisyen kontrolünde kilo vermen daha iyi olur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…