70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar nasılsınız hugocuk haklısın valla herşey bizlerin elinde bir insan kendi vucudunun iyi tanımalı ve onu dinlemesini bilmeli gerçekten kızlar vucudunuzun sesini dinleyin o size herşeyi söylüyor neye ihtiyacı var neye yok diye işte o zaman poroblem yaşamazsınız diyene bak kaydirigubbakcemile3

hayel nasılsın gittimi misafirler. yoksa hala sendelermi. inşallah bian önce giderlerde sende aramıza dönersin ya

bu arada hayell sen yapıyosun dimi arkadaşların haftalık kilo çizelgesini :uhm:

yok canım ya ama hugocuk yapsın bence içimizde en düzenli o giriyo hugocuk ellerinden öper daha önce yapan arkadaş birine devretmek istedi ama kimse o ralı olmadı hihoyyyt

yok canım ya ama hugocuk yapsın bence içimizde en düzenli o giriyo hugocuk ellerinden öper daha önce yapan arkadaş birine devretmek istedi ama kimse o ralı olmadı hihoyyyt

hogoya söyledim ama yapamam demişti eğer yine yapamam derse mecburen bu görevi ben

üstlenicem.

canım hafta sonları bazen cumadan itibaren evde olmuyorum o yüzden benim yerime başkası yapsın.

Bugünden herkes ilk kilosunu bulunduğu kiloyu ve hedeflediği kiloyu özel mesaj olarak bana yazsın lütfen.

Her cumartesi de özel mesaj olarak ne kadar kilo verdiğinizi yazın

selam kateciğim. ya kusura bakma hem dans ediyorum aradada buraya bakıyorum. benim başlangıç kilom 77. şimdi 72 kilo oldum.

ne mutlu sana.evet mutlaka hamile kalınca destek al.yoksa acayip alıyorsun gerçi ben yemekten değil hareketsizlikten aldım.bel fıtığı oldum ve aylarca yürüyemedim ve doğumumda zor oldu daha yeni yeni rahat yürüyorum.belim içinde kiloların gitmesi gerek.benim de boyum 168 ama 58 olmak istiyorum ben.inş.

selam kateciğim. ya kusura bakma hem dans ediyorum aradada buraya bakıyorum. benim başlangıç kilom 77. şimdi 72 kilo oldum.

Ooo ne güzel valla hem dans hem pc başında olmak iyi değerlendiriyosun vaktini işte sağlıklı

bir şekilde.

Hemen ekliyorum canım senide

kate özel mesaj olarak yazdım sana kilomu

Tamam canım eklicem senide

Bu hafta içinde tablo oluşturup eklicem topiğe ve her sayfaya eklicem hergün tabloyu

görelimki moralimiz yerine gelsin hedefimizi her gün tabloda görelim dimi ama yerimseniben

kesinlikle görelim çünkü bazen kopuyorsun ve motivasyonun azalıyor.çünkü benim çok var mesela.iyi olur sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…