bu arada hayell sen yapıyosun dimi arkadaşların haftalık kilo çizelgesini :uhm:
hayel nasılsın gittimi misafirler. yoksa hala sendelermi. inşallah bian önce giderlerde sende aramıza dönersin ya
yok canım ya ama hugocuk yapsın bence içimizde en düzenli o giriyo hugocuk ellerinden öper daha önce yapan arkadaş birine devretmek istedi ama kimse o ralı olmadı hihoyyyt
hogoya söyledim ama yapamam demişti eğer yine yapamam derse mecburen bu görevi ben
üstlenicem.
neden olmasın canım
canım hafta sonları bazen cumadan itibaren evde olmuyorum o yüzden benim yerime başkası yapsın.
hayelcim 1 hafta daha sık dişini sonra aramızdasın. süper motivasyonun olur yine
merak etme canım verirsin. evet uzun zaman alıyo ama olsun. zaten biraz bile verince hemen değişiklik oluyo. eski kıyafetler daha güzel oluyo. bende 72 kiloyum. boyum 1.68. bende 65 olsam iyi olacak. çok zayıf olmak istemem ama kaslı olmak ve yağsız olmak istiyorum. kilom önemli değil. 38 beden eğer yağsız ve kaslı olunduktan sonra çok güzel olur. aslında sorun kiloda değilde yağlarda. özellikle göbek bölgesi beni çok rahatsız ediyo ama o da eskisi gibi değil artık. kıyafetlerde çok belli olmuyo. yağlar gitmedende göbekten kurtulmak mümkün olmuyo o yüzden spor şart malesef. spor ve diyetle 3 ayda göbekten kurtulmak mümkün. benim 1 ayda bukadar olduysa düzelme heralde 3 aya bişey kalmayacak inşallah. haziranda tatile gideceğiz ve ben artık kilolu değil normal olarak gitmeyi çok istiyorum inşallah düzelecek. zaten unutma kolay verilen kolay alınır. ama en sevindirici tarafı artık eşimin çenesi kapandı. mutlu oluyo artık. hele bide insanlar çok zayıflamış dedikçe sevinçten gözlerinin içi gülüyo. dün eşofman takımı aldım ve giyince oramdan buramdan yağlar fışkırmayınca eşim çok mutlu oldu görünce. tabi bende. artık kilo almayacağım bi ömür inşallah. daha çocuğum yok benim ama hamile kalınca mutlaka diyetisyene gideceğim ve harfiyen uygulayacağım dediklerini. sonra üzülmemek için. hamilelikte hiç kilo almayanlar yada 1 yada 2 kilo alanlar var. ve emzirince aldıkları kilodan daha fazlasını verenler var. tüm sorun bence bilmemekte. insan herşeyi öprenip uygulayınca sorun olmuyo
selam kateciğim. ya kusura bakma hem dans ediyorum aradada buraya bakıyorum. benim başlangıç kilom 77. şimdi 72 kilo oldum.
Bugünden herkes ilk kilosunu bulunduğu kiloyu ve hedeflediği kiloyu özel mesaj olarak bana yazsın lütfen.
Her cumartesi de özel mesaj olarak ne kadar kilo verdiğinizi yazın
kate özel mesaj olarak yazdım sana kilomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?