ya kızlar ben çok giremiyorum bu hafta ... eşim çok hastaydı ona bakayım derken bende hastalandım ne yiyorum e içiyorum farkında değilim elime ne geçerse yedim bazen hiçbir şey yemedim canım istemedi.... tartılmadım bu hafta ama değişen birşey yok çünkü regl oldum...
ilk kilom 90 ... şimdiki kilom 79.... hedef kilom bu ay sonuna kadar 75 tabi iyileşirsem:)))
Haftalık kilo çizelgesi
Hugocuk...................77...........................72.........................65...........
Ethos...................... 81...........................79,7......................58............
Hayell......................73...........................70,3......................65.............
Kate_34...................75...........................73.........................65.............
Özlemilker...............90............................79.........................75............
Kırmızı:başlangıç kilonuz
Yeşil:hedeflenen kilo
Siyah:bulunduğunuz kilo
betül nasısın canım. nasıl gidiyo. diyete devammı neler yedin bugün. moralin nasıl
naber hugocuk?
Geçmiş olsun canım bende de var aynı sorun üşütünce karnım çok ağrıyor.Ama ben regliyken bile o şişkinlikle kilo kaybetmişim çok mutluyum darısı başına.Ben 2 gündür sporu aksattım hem karnım ağrıyor hemde yağmur yağıyor.
iyilik canım ne olsun devam herşeye. senden naber kaçamak varmıydı bu hafta. yada herkese sorayım bu hafta kaçamak yapan oldumu ve ne yedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?