70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya kızlar ben çok giremiyorum bu hafta ... eşim çok hastaydı ona bakayım derken bende hastalandım ne yiyorum e içiyorum farkında değilim elime ne geçerse yedim bazen hiçbir şey yemedim canım istemedi.... tartılmadım bu hafta ama değişen birşey yok çünkü regl oldum...

ilk kilom 90 ... şimdiki kilom 79.... hedef kilom bu ay sonuna kadar 75 tabi iyileşirsem:)))

geçmiş olsun canım. merak etme. hastayken vücut çok çalışır toparlanabilmek için. yediklerini yakmıştır. düzelince tekrar eskisi gibi beslenirsin

Haftalık kilo çizelgesi​

Hugocuk...................77...........................72.........................65...........

Ethos...................... 81...........................79,7......................58............

Hayell......................73...........................70,3......................65.............

Kate_34...................75...........................73.........................65.............

Özlemilker...............90............................79.........................75............

Kırmızı:başlangıç kilonuz
Yeşil:hedeflenen kilo
Siyah:bulunduğunuz kilo

canım ya kusura bakma yeni görüm bende sana şimdi özelden mesaj attım.ama şey de olabilir.bilgim sende kalsın.haftanın sonunda tekrar yolladıgımız zaman düzenler eklersin.yinede sen bilirsin tabi,

betül nasısın canım. nasıl gidiyo. diyete devammı neler yedin bugün. moralin nasıl

betül nasısın canım. nasıl gidiyo. diyete devammı neler yedin bugün. moralin nasıl

iyiyim canım nasıl olsun.sen nasısın nasıl gidiyo diyet.ben dün yine misafir agırladım ama.nerdeyse hiç yemedim. ama ögün atladım.ama yanlızken de geç kalktıgım için vakit geçiyo.atlıyorum.yani misafirlere yapıp kendim yememeyi ögreniyorum artık.ve 200 gram vermişim.daha spora başlayamadım.tam düzenli diyette yapamadım.o yüzden bu 200 gram beni mutlu etti.bu gün evde yürüyüşüğ indircem.ama 20 dakikadan fazla olmalıymış.öyle yazmışsın.agır gelirmi acaba.yarım saatlik indirsem.bide streç film sarın diyolar.zararı varmıdır.bilmiyorumkismile

bence streç filmin yayarı yoktur. ve hareketi kısıtlar. ayrıca 30 dakika yap ozaman. bi kaç gün 30 dakika yap. vücut alışınca yükseltirsin canım.

Geçmiş olsun canım bende de var aynı sorun üşütünce karnım çok ağrıyor.Ama ben regliyken bile o şişkinlikle kilo kaybetmişim çok mutluyum darısı başına.Ben 2 gündür sporu aksattım hem karnım ağrıyor hemde yağmur yağıyor.

dün bende spor yapamadım malesef. bugünse sabahtan ev temizliği yaptım ardından yemekti derken öğleye doru 1 saat dans edebildim. akşamda 1 saat koşarım artık. biraz halsizlik var azda karın ağrısı ama diyeti bozmadım

merhabalar herkese.bugün daha iyi hissediyorum kendimi çok şükür.sizler nasılsınız kızlar.bu arada kate'cim benim ilk kilom 76'ydı şimdi 74.6 beni de eklersen tabloya sevinirim :1hug:

iyilik canım ne olsun devam herşeye. senden naber kaçamak varmıydı bu hafta. yada herkese sorayım bu hafta kaçamak yapan oldumu ve ne yedi.

iyilik canım ne olsun devam herşeye. senden naber kaçamak varmıydı bu hafta. yada herkese sorayım bu hafta kaçamak yapan oldumu ve ne yedi.

ben bu hafta baya hastalandığım için kaçamağı bırak doğru düzgün bi şey bile yiyemedim diyebilirim canım.daha yeni yeni kendime geliyorum işte.baya ağır bir soğukalgınlığı geçiriyorum sanırım kaç haftadır geçmiyor bir türlü malesef senağlama

geçmiş olsun canım bende üşütmüşüm kat kat giyindim hala üşüyorum yani. dün soğukta gezdim incecik olacağı buydu yani

dikkat et canım bu havalar kandırıyor bizi.güneşli diyoruz üstümüz incecik çıkıyoruz sonra üşüyüp hastalanıyoruz

evet haklısın canım. zaten diyetten dolayı bünye zayıflıyo dikkat etmek lazım. ya evde tozlar var hani sıcak suya yapıp içyosun ama içinde bayağı şeker var. bende şimdi ıhlamur kaynatıp şekersiz içeceğim iyi gelir birde hap kullanırım soğuk algınlığı için

spor yapmaya halim yok yani öğlen dans ettim ama zorladım kendimide öyle yoksa hiç halim yok çok üşüyorum.

benim biraz işim var onları halledip geliyim görüşürüz sonra hoşçakalın kızlar opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…