benimde tek istegim 70 in altını görmek darısı başımaKızlar 70'in altına düştüm!
Tarih yazsın bunu 10 Haziran 2015'te..:)
Ah kızlaaaarrrrr kilo vermem durdubana yardım edin ne güzel vermiştim.ama hala 72 kiloyum.nolur yardım edinnnnn
BENDE SENINLE AYNI DURUMDAYIM.89 DAN 72 YE INDM.AYLARDIR 72 YIM.NAPMAK LAZIM BLMİYORUM
Canım merhaba bebeğin sağlıklı büyüyordur inşallah.Kilo verme serüvenin nasıl gidiyor merak ettim. Varmı bi ilerlemeMerhaba bende 3 ay oldu dogum yapalı suan 77 kilodayım normal kilom 60 nasıl vericem bilmiyorum siz ne kadar kilo verdiniz bu sekilde ekmek dısında asla yemediginiz birsey oldu mı tecrübelerinize ihtiyacım var teşk ederim
Kızlar sizi gördüğüme çok sevindim gerçekten :) Ben malesef dediğim gibi eski kiloma geri döndüm ama az kaldı 15 gün sonra falan tekrar buraya geri dönücem. SeherUtku sen ne güzel kilonu korumuşsun. Otimoti sende hızla başlamışsın vermeye tekrar ne güzel. Eskiden ne güzeldi burası ne kadar aktifti. Bilmiyorum tabii belki yine öyledir. Her cuma bildirimler, o liste sıralama falan baya motive ediyodu beni. İnşallah tekrar aynı azimle başlarım ve bu sefer sonuna kadar devam ederim, İnşallah sizlerde burda olursunuz
Merhaba canım evet mail gelmiyor banada. Bugün tesadüfen açtım şansıma gördüüm mesajını :) Ne güzel kilo vermişsin.Ben pazartesi ufaktan başladım rejime. Malesef 80,5 kilo olarakAa e mail gelmiyo demek gruptan haberim olmadı hic. Bir hareketlenme var güzel. Seherutku da gelmiş ne hoş..
Ben de 1 ayda 5 kilo verdim ama oyle kaldı ya. Yarım kilo anca verebildim üstüne. Su an 77.5tan 72ye inmis durumdayim. Yani diyetimin ikinci ayında kacamaklarim oldu ondan veremedim sanırım. şimdi de Ramazan mode on.. Bakalım napicam.
Sen de 15 gun demişsin de başladın mı bakalım?
Bu Arada yeni arkadaslar sizlere de selamlar.. Benim gibi 72de takılan 1-2 kisi gördüm. Formülü bulursanız anlatınız piliiiz
Merhaba canım evet mail gelmiyor banada. Bugün tesadüfen açtım şansıma gördüüm mesajını :) Ne güzel kilo vermişsin.Ben pazartesi ufaktan başladım rejime. Malesef 80,5 kilo olarakNe güzel geçen sene burda 65 leri görmüştüm. Ama gerçekten hiç dikkat etmedim. Aslında tekrar burada devam etmek istiyordum diyetime ama pek aktif değil burası o yüzden takımlara bakıcam bakalım bende. İnşallah hepimiz hedefimize ulaşırız.
Bu arada 70-79 daki bütün arkadaşlar umarım istedikleri hedeflere ulaşır ve umarım burası yine aktif olur eskisi gibi...
İnşallah canım hayırlısı :) Bu arada bende gruplardan birine geçtim bakalım :)Evet canım ben de şansımı ilk burada denedim ama cevap alamayınca cuma gruplarından birine geçtim.
Kilonu dert etme. Bak gecen sene benden cok vermissin. Bu sene yine vericez ama geri almiycaz. Yeter ki karar ver. Gerisi gelecek hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?