70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar.çok mutluyum.72,5 kiloda takıldım diyordum günlerdir.meğer ben kilo vermişim haberim yokmuş!!! Okadar mutluyum ki şuanda.yıllardır özlemle beklediğim bir kilodayım şuanda okadar mutluyum anlatamam yani.dünyalar benim.inşallah sizler de biran önce kilolarınızı veririrsiniz.ilk hedefime ulaştım.ikinci hedefim 60 kilo. Bana şans ve irade dileyin

Canım eliptik bisiklet iyi değilmiş, kalçayı büyütüyormuş diye duydum ama bilmiyorum.
Sende işe yarıyor mu?

Canım ben eliptik kullanıyorum çok faydasını gördüm.bölgesel değil heryerim çalışıyor ve çok güzel terletiyor.ben çok memnunum.

Hmmm. Yanlıs bilgi o zaman.
Zaten her sporun faydası var tabiiki :)
Sen yakında 60-69 kilo gruplarına geçersin Micima.
Çok kararlı görüyorum seni
Maşallah

Hmmm. Yanlıs bilgi o zaman.
Zaten her sporun faydası var tabiiki :)
Sen yakında 60-69 kilo gruplarına geçersin Micima.
Çok kararlı görüyorum seni
Maşallah

Ay inşallah ya akşamları yediğim limonlu pulbiberli yoğurt çok iyi geldi ama.inşallah hepberaber geçeriz o gruplara

Kızlarrr selam

Diyeti hala kaçamaksız devam ettiriyorum
Tartılamıyorum da diyetisyen kontrolüne kadar ama 70.1-68.7-67.1-64.8 olarak yolculuğa devam ediyorum.
Bu kez 63 göreceğim eminim

Sizin nasıl gidiyor?

Canım bende 80,5-81 kiloyla başladığım yolculuğuma bu sabah itibariyle 70.1 çıktım.bakalım bende senin gibi 63 leri görebilecek miyim.

Eliptigin gercekten cok faydası oluyor ımkanınız varsa eve alın bir tane derim tum vucudu calıstırıyor :)

Selam kızlar herkese.kötü haberim var.iki gündür annemdeyim bir Kilo almışım (bakım iyi tabi.An itibariyle 77

belkide rengli doneminde oldugum icin durmustur bilemedim.
ayrica bugun bir doktor arkadasimla konustum o da biraz aklimi karistirdi, ablasininda benim gibi diyet denemeleri basarisiz oldugu icin arastirma yapip pinnertest diye bir test yaptirmis test sonucunda domates ve patlican inteloransi cikmis bunlari yemeyi kesip normal ogunlerone devam etmis ve kilo vermis aslinda vucudu kilo verme konusunda zorlayan bu intoleransimiz olan yiyeceklermis ama test epey pahali (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…