Selam kızlar bende aranıza katılmak istiyorum.
5 Haziran 2014 de 97,4 ile basladıgım dıyetısyen macerama bugun itibariyle 79,5 ile devam ediyorum.
Koşu bandım vardı evde sattım,eliptik bisiklet aldım.
Aynı zamanda Subat ayından beri spora gidiyorum.
Her konuda önerilere açığım. 25 Temmuzda kuzenimin nişanı var en az 70 e düşmem lazım :)
Canım ben eliptik kullanıyorum çok faydasını gördüm.bölgesel değil heryerim çalışıyor ve çok güzel terletiyor.ben çok memnunum.Canım eliptik bisiklet iyi değilmiş, kalçayı büyütüyormuş diye duydum ama bilmiyorum.
Sende işe yarıyor mu?
Canım ben eliptik kullanıyorum çok faydasını gördüm.bölgesel değil heryerim çalışıyor ve çok güzel terletiyor.ben çok memnunum.
Hmmm. Yanlıs bilgi o zaman.
Zaten her sporun faydası var tabiiki :)
Sen yakında 60-69 kilo gruplarına geçersin Micima.
Çok kararlı görüyorum seni
Maşallah
Canım eliptik bisiklet iyi değilmiş, kalçayı büyütüyormuş diye duydum ama bilmiyorum.
Sende işe yarıyor mu?
13 Nisan'da ben de tam 70.1 dim canımCanım bende 80,5-81 kiloyla başladığım yolculuğuma bu sabah itibariyle 70.1 çıktım.bakalım bende senin gibi 63 leri görebilecek miyim.
10 gundurdiyetteyim 3 kilo verdim 70 de takildi kaldiseytan durtuoboz diye engel oluuunnnn....:)))
Canım eğer yakabileceksen ye :)10 gundurdiyetteyim 3 kilo verdim 70 de takildi kaldiseytan durtuoboz diye engel oluuunnnn....:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?