70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ıhhlamur kalmamış. bende ilaç aldım ve sütlü 1 kaşık şekerli kahve içtim. azıcık içim ısındı ya. akşam evde 1 tane hazır çorba var. onuda içicem sıcak şeyler içmek istiyorum.

uff ya evdede bişey kalmamış. bende şimdi mercimek çorbası yapıcam. zaten bugün toparlanamazsam eğer yarında böyle olursa bikaç gün sürer bu hastalık. kalın giyindim ateşim var ama hala üşüyorum ya. üzerimde 3 kat kalın eşofman falan var hala üşüyorum. kalın giyinincede yine eskisi gibi dombili oldum ha roflol:

biandan yazarken bi yandanda buruce lee filmini izliyoum ya o ne kondisyondur o ne spordur kardeşim ya süper adammış. gelmez bi daha böylesi. keşke bende dövüş sporlarına gidebilseydim ama eşim yollamaz asla. çok dedimde dinletemedim.

Haftalık kilo çizelgesi​

Hugocuk...................77...........................72.........................65...........

Ethos...................... 81...........................79,7......................58............

Hayell......................73...........................69,5......................65.............

Kate_34...................75...........................73.........................65.............

Özlemilker...............90............................79.........................75............

Bbetül.................... 73..........................71,8........................53................

SultanSena..............73........................ 68,8.........................62...............

Kırmızı:başlangıç kilonuz
Yeşil:hedeflenen kilo
Siyah:bulunduğunuz kilo

Son düzenleme:
merhabalar herkese.bugün daha iyi hissediyorum kendimi çok şükür.sizler nasılsınız kızlar.bu arada kate'cim benim ilk kilom 76'ydı şimdi 74.6 beni de eklersen tabloya sevinirim :1hug:

Canım hedef kilonu belirtmemişsin.Bu arada arkadaşlar sayfa aralarında kalmasın bilgileriniz.Bana özelden mesaj atın başlangıç kilonuz,bulunduğunuz kilo ve hedeflediğiniz kilo olarak.

iyi akşamlar kızlar bugün gündüz giremedim bende yediklerimi paylaşayım şimdi.
sabah öğle aynı oldu yine kepekli ekmeğe tost yaptım yedim yine biraz reçel yedim (2 gündür bi reçel sevdası başladı bende keşke yemesem ya)
ikindiden sonra 2 kepekli bisküvi çay kahve içtim.
akşam da yine dünden kalan taze fasulyeyi yedim az da makarna yağsız yoğurtla beraber onu yedim şimdi de yeşil çay içiyorum. iki gündür erken kalkamayınca düzenim bozuldu ama yarından itibaren telafi edicem. spor olarak biraz dans ettim yarım saat kadar da yürüdüm. çok bişey yapmış sayılmam ama kaslarım acıyor belki geceye doğru biraz daha egzersiz çalışırım.
bu arada kate_34 sana da kilo bildirimi yaptım canım beni de çizelgeye eklersen iyi olur :)

bu akşam da pek sessiziz ya.

bu arada benim hedef kilom çizelge de 55 yazıyordu da düşündüm hedeflerimi yakın tutayım önce 65 hedefim sonra 60 sonra da 58, 55 sanki biraz fazla zayıf olur gibi dedim, 3 kilonun da lafını yapmam zaten hele bir 60'ın altına düşsem, lise zamanlarımdan beri hep 60lardayım püff...

iyilik canım işte ne olsun deminde akşam sporumu yaptım işte. ama zoraki yani çok üşüyorum halsizlik falan. ama koşunca azda olsa ısındım

malum günlerdeyim demin canım tatlı istedi bende çavdar ekmeğinden az koparım fındık ezmesi sürdüm yedim. şu dönem geçse zorluyo ya

canım çok güzel olmuş ama benim kilom 69.5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…