70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben kaçtım çay zamanı hizmet bekliyo eltim fazla bekletmiyeyim kaydirigubbakcemile3

Haftalık kilo çizelgesi​

Hugocuk...................77...........................72.........................65...........

Ethos...................... 81...........................79,7......................58............

Hayell......................73...........................69,5......................65.............

Kate_34...................75...........................73.........................65.............

Özlemilker...............90............................79.........................75............

Bbetül.................... 73..........................71,8........................53................

SultanSena..............73........................ 68,8.........................62...............

Arzum.d..................72.........................68.............................58....................

Kırmızı:başlangıç kilonuz
Yeşil:hedeflenen kilo
Siyah:bulunduğunuz kilo

iyiyiz hugocum sen nasılsın?Tatlı krizin tutmuş malum günden dolayı herhalde şimdi nasılsın?

ya canım sorma oluyo işte ama allahtan geçen seferki kadar değil. geçen sefer bayağı zorlanmıştım. bu sefer bide soğuk algınlığıda var. gözlerim yanıyo ışığa duyarlı oldu. ama zorluyorum kendimi sporu yapıyorum. terleyince atlatırım belki diye. demin 1 kaşık şekerli sütlü türk kahvesi içtim ve 2 tane diyet bisküvi yedim geçti

ayy bugün hep dışarıdaydım öğle ve akşam yemeği bir oldu.şinitzel biraz kepek ekmeği ve yeşillik yedim.sonra geldim hemen salona koştum.45 dk.tempolu yürüyüş 10 dk.bisiklet bel hareketi ve ip atladım.toplamda 1.5 saati buldu.şimdi de meyve yiyeceğim sadece.bilmiyorum nasıl oldu bugün

Malum günlerde bende öyle oluyorum malesef ama k-bar diye bir tahıllı üzerine az beyaz çikolatalı bir şey satılıyo ondan da yiyebilirsin.90 Kaloriymiş o da.

Bu akşam bende karamionun bitterlisini yedim napim çok canım çekmişti :kedi:

şinitzel kıartma değildi dimi canım. biliyosun yağı çekiyo içine iyice.

bitterlisini yediysen eğer tekrar yeme isteği duymazsın iyi yapmışsın. bende arada yiyodum eskiden onlardan ama artık tadımın tahıllı barı varya böyle fındıklı fıstıklı ballı onlar

bitterlisini yediysen eğer tekrar yeme isteği duymazsın iyi yapmışsın. bende arada yiyodum eskiden onlardan ama artık tadımın tahıllı barı varya böyle fındıklı fıstıklı ballı onlar

Haftalık kilo çizelgesi​

Hugocuk...................77...........................72.........................65...........

Ethos...................... 81...........................79,7......................58............

Hayell......................73...........................69,5......................65.............

Kate_34...................75...........................73.........................65.............

Özlemilker...............90............................79.........................75............

Bbetül.................... 73..........................71,8........................53................

SultanSena..............73........................ 68,8.........................62...............

Arzum.d..................72.........................68.............................58....................

Pembelii.................76........................74,6............................60...................

Kırmızı:başlangıç kilonuz
Yeşil:hedeflenen kilo
Siyah:bulunduğunuz kilo

biyandan burda yazarken bi yandanda sporcu sitelerini dolanıyorum. bayağı motive ediyo insanı heleki benim gibi sporu bırakma şansı olmayanlar için süper olur

aynen yazıyorum okuduğumu: aynı boy ve kiloda olan iki kişiyi ele alalım. bunlardan düzenli olarak spor yapan kişinin vücut yağ oranı daha düşüktür. diğer ise spor yapmadığı için vücut yağ oranı diğerine göre daha yüksektir ve metabolizma hızı dolayısıyla daha yavaştır diğerine göre. başka bir deyişle birinci kişi ikinci kişiye göre daha fazla kalori yakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…