katecim ellerine sağlık çok güzel olmuş inşallah 2 hafta sonra 75 olacağım bu kez çok azimliyim ....
slm hugocuk.ben bu evde yürüyüş programını indirmeyi beceremedim.anlatabilirmisin.zahnet olmasa.bide ücretli galiba.yanlışmı anladım canım.kaç gündür ugraşıyorum olmadı yaaa.bilmiyorumkismile.
Sağol canım inşallah bu azimle hepimiz istediğimiz kiloya ulaşacağız.
Kilo çizelgesi olmadan burada olmak çok anlamsızdı en azından daha bir azim geliyo insana hepbirlikte verdiğimiz kiloları görünce dimi ama yerimseniben
canım haftanın birincisi kim bunları yazarsan daha güzel olur kilo çizergesini daha önce yapan arkadaşın düzenleme şekli iyiydi gamyoncuiremsu
slm hugocuk.ben bu evde yürüyüş programını indirmeyi beceremedim.anlatabilirmisin.zahnet olmasa.bide ücretli galiba.yanlışmı anladım canım.kaç gündür ugraşıyorum olmadı yaaa.bilmiyorumkismile.
iyi geceler kızlar katecim beni de eklemişsin teşekkür ederim kimler konuyu okuyor kısmı gözükmüyor yine..
slm arkadaslar bende yeni katıldım aranıza kilo 73 10 kilo vermek istiyorum beraberce veririz inş kiloları
hayır canım ücretli değil.Bir site var (özelden yazayım adını yasak olabilir )oradan indirebilirsin.Google a walk at home yaz dediğim gibi çıkan siteyi tıkla ilk sayfasını aç orada linkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?