70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar şimdi dinledim haftada 2 defa 2 dilim tatlı yenilebilir ara öğün olarak birde ardından yeşil çay içilmeli
açlık bastırmak için ıhlamur mate karışımı yemeklerden 15 dakika önce içilir

hepinize mutlu günler dilerim kızlar :)
sabah kahvaltıyı biraz abarttım ama ardından yeşil çay iyi geldi bu hafta mümkün olduğunca kaçamak yok ben de kendimi zorlamaya karar verdim :)

selam millet nasıl gidiyo benden iyilik. sabah kahvaltım aynıydı. öğlen tavuk ve ekmek yiyeceğim: akşamda sulu köfte yaptım yağsız kıymadan. pirinç yerine köftelik bulgur kullandım. birazda bezelye ekledim. sabahtan beridir işim çoktu ancak oturdum. 6 buçuktan beridir ayaktayım. daha koşamadım ama akşama doğru koşacağım

hoşgeldiniz kızlar , inşallah bu hafta hepimiz için güzel geçer ben gayet iyi başladım bakalım devamı nasıl gelecek :)

selam hanımlar bende bu gün başladım şu an yeşil çayımı içiyorum, boyum 1.71 şuanki kilom 73,ulaşmayı istediğim kilo 58,yani 15 kilo..inşallah başarırız hepimiz.

hoşgeldin feyzacığım. senin boyun gayet güzel. kilonda fena değil. ama fazla yağın varsa eğer göbek falan gibi. yağ yakamına yardımcı olan spor yapabilirsin. o kadar sıkmana gerek yok bence. yağ yakmak zayıflamaktan çok daha zor ve çok daha fazla zaman gerektirir. yürüş koşma falan yağ yaktırır.

hoşbulduk canım..kemikliyim o yüzden çok göstermiyrum zaten.göbek falan yok sayılır.ama basen bölgem şu an 42beden 38 beden olmak istiyorum.oturduğum sitede spor salonuda mevcut ama gündüzleri kimse olmuyor gamyoncuiremsu

göbeğinde yağ yoksa işin çok kolay. sen 65 olsan süper olursun. evde koşu bandım var benim günde 1 saat koşuyorum çok yağ kaybettim. sende evde dans et 1 saat sevdiğin müziklerle. ve öğün atlama metabolizma hızın düşerse kilo vermen zorlaşır. 1 saat dans sana hem kalori yakrırır hem yağ kaybrttirir hemde metabolizmanı hızlandırır. sen kemikli olmaktan ziyade anladığım kadarıyla kaslısın. bu çok iyi. ama kaslarını şok diyet falan yapıpta kaybetme sakın. sabah ekmeğin yumurtan olsun arada meyve ye. öğlen 1 kaşık yağlı sebze yemeği, yoğurt, ekmek salata olsun akşam 150 gram kadar yağsız pişmiş et, ekmek, salata olsun. gece meyve ye. yani aç kalarak zayıflama olmaz. sadece su verirsin ve kas kaybın çok olur. dengeli beslenerek gayet güzel zayıflarsın. sıkma kendini. ama mutlaka günde 1 saat ya dışarıda yürü yada evde dans et canım

canım sen denedin galiba?bu şekilde kaç kg verdin haftada? bilmiyorumkismile benim çok şükür abur cuburlada aram yok ama ekmek tüketimim biraz fazla günde yarım ekmek kesin yiyordum bazen yarımıda geçtiği oluyordu.

Son düzenleme:
Haftalık kilo çizelgesi​

Hugocuk...................77...........................72.........................65...........

Ethos...................... 81...........................79,7......................58............

Hayell......................73...........................69,5......................65.............

Kate_34...................75...........................73.........................65.............

Özlemilker...............90............................79.........................75............

Bbetül.................... 73..........................71,8........................53................

SultanSena..............73........................ 68,8.........................62...............

Arzum.d..................72.........................68.............................58....................

Pembelii.................76........................74,6............................60...................

Kırmızı:başlangıç kilonuz
Yeşil:hedeflenen kilo
Siyah:bulunduğunuz kilo

Selam hanımlar bugün sabah kalktığımda büyük su bardağımla (bardağım 1,5 subardağı su alıyo) su içtim.Ardından beşibiryerde çayımı.

Kahvaltıda 2 çay kaşığı bal,2 dilim kepek ekmeği,1 yumurta,Karışık salata yapmıştım ondan yedim birde peynir yedim.

Sonra walk at home ile 1 mile yürüdüm.Akşama doğru yine yürücem.

Oğlumu okula bıraktım geldim.Beşibiryerde çayımı yine içtim.Yarım saat sonra kendime ton balıklı(süzdüm yağını) salata yaptım yanınada ince dilim kepek ekmeği yedim.Şimdiye kadar 5 büyük bardak su içtim.Akşama kadar da 6 bardak içerim herhalde.

Arkadaşlar haftalık kilo çizelgesinde yer almak isteyenler özelden bana başlangıç kilosu,bulunduğu kiloyu ve hedeflediği kiloyu yazsın.

Bu hafta cumartesi de herkes tekrar özelden bana ne kadar kilo olduğunu tartılıp yollasın.

Bu hafta bakalım kim kaç kilo verecek?haftanın birincisi kim olacak?

:hooray: bu kupa kimin olacak? alkisalkisalkis

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…