selam hanımlar bende bu gün başladım şu an yeşil çayımı içiyorum,boyum 1.71 şuanki kilom 73,ulaşmayı istediğim kilo 58,yani 15 kilo..inşallah başarırız hepimiz.
inşallah feyzacım hoşgeldin aramıza :)
canım hoşgeldin a.s.
hoşgeldin feyzacığım. senin boyun gayet güzel. kilonda fena değil. ama fazla yağın varsa eğer göbek falan gibi. yağ yakamına yardımcı olan spor yapabilirsin. o kadar sıkmana gerek yok bence. yağ yakmak zayıflamaktan çok daha zor ve çok daha fazla zaman gerektirir. yürüş koşma falan yağ yaktırır.
göbeğinde yağ yoksa işin çok kolay. sen 65 olsan süper olursun. evde koşu bandım var benim günde 1 saat koşuyorum çok yağ kaybettim. sende evde dans et 1 saat sevdiğin müziklerle. ve öğün atlama metabolizma hızın düşerse kilo vermen zorlaşır. 1 saat dans sana hem kalori yakrırır hem yağ kaybrttirir hemde metabolizmanı hızlandırır. sen kemikli olmaktan ziyade anladığım kadarıyla kaslısın. bu çok iyi. ama kaslarını şok diyet falan yapıpta kaybetme sakın. sabah ekmeğin yumurtan olsun arada meyve ye. öğlen 1 kaşık yağlı sebze yemeği, yoğurt, ekmek salata olsun akşam 150 gram kadar yağsız pişmiş et, ekmek, salata olsun. gece meyve ye. yani aç kalarak zayıflama olmaz. sadece su verirsin ve kas kaybın çok olur. dengeli beslenerek gayet güzel zayıflarsın. sıkma kendini. ama mutlaka günde 1 saat ya dışarıda yürü yada evde dans et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?