bende bu gün başladım..ne kadardır rejim yapıyosunuz?haftada kaç kg veriyorsunuz?
Canım benim bu grupta 2. haftam bugün.bir haftada 1 kilo verdim.
Daha öncesinde 2 hafta kendi kendime yapmıştım ama tartılmamıştım.Geçen hafta tartıldığımda 74 kiloydum.
Yukarıda okuduğum yazılarında bugün hiç birşey yemicem diye yazmışsın hiç birşey yemezsen olmaz şok diyetler sadece su ve kas kaybettirir.Sen düzenli bişekilde 3 ara 3 de ana öğün şeklinde bir beslenme programı yap kendine.Lifli gıdaları tercih et.Beyaz ekmek yeme kepekli ye tok tutar.Canın tatlı mı istedi marketlerde satılan k bar piko gibi barlar bvar onlardan ye.Çikolata mı canın çekti bitter al ondan ye ama az ye.Yürüyüş yap vaktin varsa 1 saat boyunca tempolu bir şekilde o ter bi aksın senden o zaman sende rahatlama hissdeceksin vücudunda.Su metabolizmanın hızlanmasında en büyük faktör diyebilirim günde 3 litre su iç.ama şok diyetler yaparak kendini ve vücudunu yorma aç kalmayarakda kilo verilebilir.
selam herkese 2 gündür yokdum benim ufaklik hastaneye kaldirildi ,öksürükden simdi iyiz allaha sükür evdeyiz tartildim bugün 71 e düsmüsüm ,kaldi geriye 11 kilo
hayır o zaten sadece bi günlük :) detoks güya.her gün yapmıcam.inşallah bende veririm kilolarımı.tavsiyelerini dikkate alıcam canım.
Selam hanımlar bugün sabah kalktığımda büyük su bardağımla (bardağım 1,5 subardağı su alıyo) su içtim.Ardından beşibiryerde çayımı.
Kahvaltıda 2 çay kaşığı bal,2 dilim kepek ekmeği,1 yumurta,Karışık salata yapmıştım ondan yedim birde peynir yedim.
Sonra walk at home ile 1 mile yürüdüm.Akşama doğru yine yürücem.
Oğlumu okula bıraktım geldim.Beşibiryerde çayımı yine içtim.Yarım saat sonra kendime ton balıklı(süzdüm yağını) salata yaptım yanınada ince dilim kepek ekmeği yedim.Şimdiye kadar 5 büyük bardak su içtim.Akşama kadar da 6 bardak içerim herhalde.
selam herkese 2 gündür yokdum benim ufaklik hastaneye kaldirildi ,öksürükden simdi iyiz allaha sükür evdeyiz tartildim bugün 71 e düsmüsüm ,kaldi geriye 11 kilo
alkisalkisalkisgünaydın arkadaşlar.herkese kilo vermeli güzel bir hafta diliyorum.ben bu hafta çok kararlıyım.hiçbir börek,çörek,tatlı,yemek beni bu kararlılığımdan geri çeviremez.irademi zorlayacam.kaçamak yok.
bende diyetisyenin diyetini bıraktım kilo falan veremedim ne zamandır bende yeni bir diyete başladım sonucunu bu pazartesi vereceğim o zaman bitiyor çünkü:))) bakalım ne olacak .... bu hafta hastayım spor falan yapamıyorum ama haftaya kısmetse sıkı bir şekilde başlayacağım dua edin kızlar vereyim ya...
slm kate ya ben walk at home indiremedim.bana da nerden indirdiğini söyler misin?
katecim seninde ellerine sağlık böyle bir başkana ihtiyacımız varmiş bunu gördüm yani... gerçi ilk katıldığımda vardı sonra ben bir ara koptum sorunlardan ötürü bir baktım şimdi yok neyse sen varsın sağol....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?