70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende bu gün başladım..ne kadardır rejim yapıyosunuz?haftada kaç kg veriyorsunuz?

Canım benim bu grupta 2. haftam bugün.bir haftada 1 kilo verdim.

Daha öncesinde 2 hafta kendi kendime yapmıştım ama tartılmamıştım.Geçen hafta tartıldığımda 74 kiloydum.

Yukarıda okuduğum yazılarında bugün hiç birşey yemicem diye yazmışsın hiç birşey yemezsen olmaz şok diyetler sadece su ve kas kaybettirir.Sen düzenli bişekilde 3 ara 3 de ana öğün şeklinde bir beslenme programı yap kendine.Lifli gıdaları tercih et.Beyaz ekmek yeme kepekli ye tok tutar.Canın tatlı mı istedi marketlerde satılan k bar piko gibi barlar bvar onlardan ye.Çikolata mı canın çekti bitter al ondan ye ama az ye.Yürüyüş yap vaktin varsa 1 saat boyunca tempolu bir şekilde o ter bi aksın senden o zaman sende rahatlama hissdeceksin vücudunda.Su metabolizmanın hızlanmasında en büyük faktör diyebilirim günde 3 litre su iç.ama şok diyetler yaparak kendini ve vücudunu yorma aç kalmayarakda kilo verilebilir.

selam herkese 2 gündür yokdum benim ufaklik hastaneye kaldirildi ,öksürükden simdi iyiz allaha sükür evdeyiz tartildim bugün 71 e düsmüsüm ,kaldi geriye 11 kilo

Haftalık kilo çizelgesi​

Hugocuk...................77...........................72.........................65...........

Ethos...................... 81...........................79,7......................58............

Hayell......................73...........................69,5......................65.............

Kate_34...................75...........................73.........................65.............

Özlemilker...............90............................79.........................75............

Bbetül.................... 73..........................71,8........................53................

SultanSena..............73........................ 68,8.........................62...............

Arzum.d..................72.........................68.............................58....................

Pembelii.................76........................74,6............................60...................

Feyza85................73..........................................................59 (yeni başladı arkadaşımız)

Kırmızı:başlangıç kilonuz
Yeşil:hedeflenen kilo
Siyah:bulunduğunuz kilo

hayır o zaten sadece bi günlük :) detoks güya kendimce.her gün yapmıcam.inşallah bende veririm kilolarımı.tavsiyelerinide dikkate alıcam canım.

Son düzenleme:
hayır o zaten sadece bi günlük :) detoks güya.her gün yapmıcam.inşallah bende veririm kilolarımı.tavsiyelerini dikkate alıcam canım.

inşallah canım biz kadınların isteyipte yapamadığı bişey var mı?

yeterki isteyelim gör bak nasıl veriyoruz vücudumuza yapışan o yağları dimi ama yerimseniben

İstersen google dan walk at home yaz leslie ile yürü ve incel programı var onu indirip hergün evde yapabilirsin.

Ben 3 gündür onu yapıyorum önceden dışarıda yürüyüş yapıyodum ama havalar malum daha soğuk o yüzden hergün yapamıyodum.Ama bu program sayesinde hergün yapıyorum artık.

feyzacığım ben zaten 2 yıllık sporcuyum canım. haftada 6 gün olmak üzere günde en az 1 saat bazen 2 saat mutlaka spor yapıyorum. zayıflamak için başlamıştım spora ama zamanla değişti fikrim. ben spor konusunda yeterli bilgiye sahibim. beslenme konusunda ise çok araştırdım ve en azından zayıflayıp yağsız ve kaslı bi vücuda nasıl sahip olunur bu konuda yeterli bilgiye sahibim. o yüzden demiştim. ha diyeceksin madem sporcusun burda ne işin var. eskiden spor yaparken yeterli bilgiye sahip değildim malesef. yetersiz beslenme ve ağır bi koşu artı ağırlık ve kas çalıştırma programı uyguluyodum. bu bana çok ağır geldi. o kadarki yorgunluktan kalkamıyodum ve çok kas kaybım oldu benim. yağlarda azalmıştı ama yinede çok kas kaybettim. sonra hastalandım yaklaşık 1 ay günde 3 tane iğne oluyodum ve yemek yemek zorundaydım zaturreyi yenebilmek için. sonra sporda o sürede yasaktı bana. hatta ev işi falan yasaktı. 1 ayda atlattım ama bu seferde spor yapacak halim olmadı. 4 ay ara verdim spora. sporcu eğer sporu bırakırsa vücudu kötü oluyo bendede öyle oldu resmen şişti yani. çok irileştim. zaten yağ değil çoğunlukla kas kaybettiğimden tekrar kaslar oluşunca yine aynı noktaya geldim. birde o zamanlar beslenme düzenim yoktu hem dengesiz hem yetersiz hemde düzensizdi o yüzden veremedim. diyorumya aç kalarak zayıflanmaz metabolizma hızı düşüyo çok. ben beslenme ile ilgili çok şeyler yazdım geçmiş sayfalara göz at istersen yardımı olabilir sana

slm kate ya ben walk at home indiremedim.bana da nerden indirdiğini söyler misin?

beş haftada 5 kilo verdim ve kas kaybım az. ama yağlarda bayağı azalma oldu bende. göbek var bende o eskiye göre yarısı gitti diyebilirim. bu 6. haftam ama regl dönemindeyim o yüzden tartılmıyorum. verememe korkum yok. acelede etmiyorum çünkü benim derdim kilo değil yağlardan kurtulmak. o da zaman alıyo. tartıyla pek işim yok benim. kas kaybı çok olursa eğer tartıda hızla rakamlar aşağı düşer ama yağlar öylece durur. 10 kilo bile verilse yağ azalmadıktan sonra bişey değişmez çünkü normal beslenme düzenine dönülünce kaslar tekrar yapılanır ve hatta eskisinden daha çok kilo bile alınabilir. o yüzden ben yağlara takık biriyim. nefret edrim vücuttaki fazla yağlardan çünkü metabolizmayıda bayağı yavaşlatıyolar resmen vücudun doğru düzgün çalışmasına engel oluyolar. ayrıca ben genel beslenmeden bahsediyorum. diyet kısa sürelidir etkiside öyle. eğer beslenme alışkanlıkları değişmezse kalıcı zayıflama olmaz. al ver al ver derken hem vücut sarkar hemde erken yaşlanma oluşur. o yüzden benim buraya yazdığım şeyler benim herzaman yiyeceğim şeyler. yemek tarifleride verdim, ke, börek tarifleride feyzacığım. eğer onları okursan ne demek istediğimi anlarsın tatlım

merhaba hanımlar 75 kiloyum ve haziran ortasına kadar zayıflamam lazım önerileriniz nelerr yardım edinn psikolojim bozulduuu mafoldumben

valla canım bu kez nedense bende azmattim bu ay sonu 75i göreceğim inşallah ... sağlıkla ilgili bir sorun olmazsa tabi....

arkadaşlar sitede problem var hepsini okudum yavaş yavaş ama çileden çıktım çok geç açılıyor derken ne yazacağımı unuttum(

zuzucum canım geçmiş olsun öncelikle.....

yeni katılan arkadaşlar hoş gelmişsiniz inşallah hep beraber şu dertten kurtulacağız.....

hugocuk bizi bilgilendirmeye devam ediyorsun ne hoş:)))

katecim seninde ellerine sağlık böyle bir başkana ihtiyacımız varmiş bunu gördüm yani... gerçi ilk katıldığımda vardı sonra ben bir ara koptum sorunlardan ötürü bir baktım şimdi yok neyse sen varsın sağol....

bende diyetisyenin diyetini bıraktım kilo falan veremedim ne zamandır bende yeni bir diyete başladım sonucunu bu pazartesi vereceğim o zaman bitiyor çünkü:))) bakalım ne olacak .... bu hafta hastayım spor falan yapamıyorum ama haftaya kısmetse sıkı bir şekilde başlayacağım dua edin kızlar vereyim ya...

canım bende bıraktım diyetisyeni hem aynı şeyleri verdi sinir oldum sen bu hafta nasıl birşey uygulayacaksın merak ettim.senle birlikte yapabilirim.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…