70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

diyetten sonra severek yiyeceğimiz bi yemek tarifi daha. fırın malarna. haşlanmış kepekli makarna fırın tepsisine konur. ardından bi tencerede süt ve kepek un boza kıvamın getirilir ve kepekli makarnaların üzerine dökülür. pişirilir. yada kepekli makarnayı benim gibi peynirli sevenler için taze lor peynirli ve zeytinyağlıda güzel olur

çok doğru söylüyosun canım,bu arada sporla aranın iyi olması çok güzel..benim aranıza katılmamım nedenide bu zaten sen ve snin gibi deneyimli arkadaşlarların tavsiyelerini almak biraz daha motive olmak.. opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım şimdi nasıl yavrun?

Allaha sükür iyi suanda,gecen persembe demisdi cuma tartilcam 71 e görmek istiyorum artik diye,cumartesi hastaneye yattik,bugün tartildim 71 olmusum ama cok sevinemedim,hayirlisini dilemek lazimmis,yavruma üzüldüm 3 günde 1 kilom gitmis,allah herkese saglik versin

Tabiki hayırlısı canım rabbim herşeyin hayırlısını versin.Evladının iyi olmasına çok sevindim canım a.s.

bende zayıflamak istiyorum yardım edin kızlar.78 kiloyum diyet yapamıyorum.çok canım sıkkın doğum yapalı yıl oldu ben hala kiloluym.

canım bende bıraktım diyetisyeni hem aynı şeyleri verdi sinir oldum sen bu hafta nasıl birşey uygulayacaksın merak ettim.senle birlikte yapabilirim.kaydirigubbakcemile5

valla canım hugocuk bana olmaz öyle şey diye kızacak ama ne yapayım kaç zamandır kilo veremedim mecbur kaldım(( artık sayıların azalmasını istiyorum:) ben 1 haftada 3 kilo diye bir diyet buldum onu yapacağım...

kahvaltı---- 6 dilim salatalık, 6 dilim domates, 1 kk kadar peynir, 1 dilim ekmek, herhangi bir meyve.... normalde böyle ama ben k-flakes yedim

öğlen----- makarna salatası 1 yumurta, domates ve biberle haırlanmış ve 2 kaşık yoğurt ile

akşam------- 100 gr etle hazırlanmış türlü ve salata

günde 3 öğün bu diyet ,bitki çayları serbest , kahve falan yok....

öyle canım ya allah sağlık versin.....

hergün farklı bu diyette ben sadece bugünü yazdım şekerim....

mesele yarın....

sabah---- k-flakes yiyeceğim ben salatalık hiç sevmem(

öğlen--- 300 gr patatesle hazırlanmış peynir ve bezelyeli salata

akşam----- ıspanak , 2kaşık yoğurt ve salata, 1 dilim kepek ekmeği

Haftalık kilo çizelgesi​

Hugocuk...................77...........................72.........................65...........

Ethos...................... 81...........................79,7......................58............

Hayell......................73...........................69,5......................65.............

Kate_34...................75...........................73.........................65.............

Özlemilker...............90............................79.........................75............

Bbetül.................... 73..........................71,8........................53................

SultanSena..............73........................ 68,8.........................62...............

Arzum.d..................72.........................68.............................58....................

Pembelii.................76........................74,6............................60...................

Feyza85................73..........................................................59 (yeni başladı arkadaşımız)

Kırmızı:başlangıç kilonuz
Yeşil:hedeflenen kilo
Siyah:bulunduğunuz kilo

ben de varimmm.kilom 76 bilmiyorumkismile dogumdan onceki kilom olan 55 e hatta hamile kalmadan 3 ay onceki kilom olan 52-53 e donmek istiyorum.ancak ben emzirdigim icin nasil olacak bilmiyorum.sanirim tonla yedigim tatlilari kesersem biraz verebilirim alsanaalsanasmile

iyi akşamlar kızlar sitede sorun vardı giremiyordum, akşam yemeğimi erken yedim etli nohut, pilav ve salata vardı. 6-7 kaşık nohut, yağsız salata ekmek yemedim yemeğin yanında diye iki kaşık pilav yedim. şimdi de yeşil çay içiyorum ama bugün yağmur yağdı çok spor yapamadım kendimce bir kaç hareket yaparım yine geceye doğru - yok ya da en iyisi dans, dans ederim bugünlük bana yeteeer :)

merhaba herkese ,
ben de 72 kiloyum alıyorum veriyorum çocukluğumdan beri böyleyim
en son üniversitede 86 da 70 e indim daha sonra 63 e düştüm ama kpss falan aldım yine
benim yediklerimle kuş bile doymazama alıştı heralde bünyem buna
çok sıkıldım artık zayıflamak vebu kabusu bitirmek istiyorummmmmmmmmm lütfen destekkk
etrafımda herkes zayıf ve beni kimse anlamıyooooooo

selam seni çok iyi anlıyorum.sende bize takıl.sağlıklı beslen.3 ana 3 ara öğün yap ve en önemlisi sporla bu iş olur.ama yaşam biçimin olmalı bu.

şuanda sütlü kahvemi içiyorum bugün çok yoruldum. sabah 6 da kalktım. ev işi falan derken öğlen olmuş hala ayaktayım. ardından 45 dakika koşabildim o kadar yorulmuşumki halim kalmamış ya.

şuanda sütlü kahvemi içiyorum bugün çok yoruldum. sabah 6 da kalktım. ev işi falan derken öğlen olmuş hala ayaktayım. ardından 45 dakika koşabildim o kadar yorulmuşumki halim kalmamış ya.

hımm iyi fikir sütlü kahve.sorma ya bende bebiş yüzünden zaten uuyamıyorum birde erken kalkıyorum bende çok yorgunum.canımda bişiler istiyor.sporda yok maalesef bugün.bende mi içsem acaba

hoşgeldin canım. yediklerinin az olduğunu söylüyosun yaz bakalım neler yiyosun neler seviyosun. nelerden vazgeçemiyosun. eğer yediklerinde sorun yoksa troid yada hormonla alakalı bişey olabilir ve mutlaka doktora gitmen gerekir başka türlü zayıflaman çok zor olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…