feyzacığım ben zaten 2 yıllık sporcuyum canım. haftada 6 gün olmak üzere günde en az 1 saat bazen 2 saat mutlaka spor yapıyorum. zayıflamak için başlamıştım spora ama zamanla değişti fikrim. ben spor konusunda yeterli bilgiye sahibim. beslenme konusunda ise çok araştırdım ve en azından zayıflayıp yağsız ve kaslı bi vücuda nasıl sahip olunur bu konuda yeterli bilgiye sahibim. o yüzden demiştim. ha diyeceksin madem sporcusun burda ne işin var. eskiden spor yaparken yeterli bilgiye sahip değildim malesef. yetersiz beslenme ve ağır bi koşu artı ağırlık ve kas çalıştırma programı uyguluyodum. bu bana çok ağır geldi. o kadarki yorgunluktan kalkamıyodum ve çok kas kaybım oldu benim. yağlarda azalmıştı ama yinede çok kas kaybettim. sonra hastalandım yaklaşık 1 ay günde 3 tane iğne oluyodum ve yemek yemek zorundaydım zaturreyi yenebilmek için. sonra sporda o sürede yasaktı bana. hatta ev işi falan yasaktı. 1 ayda atlattım ama bu seferde spor yapacak halim olmadı. 4 ay ara verdim spora. sporcu eğer sporu bırakırsa vücudu kötü oluyo bendede öyle oldu resmen şişti yani. çok irileştim. zaten yağ değil çoğunlukla kas kaybettiğimden tekrar kaslar oluşunca yine aynı noktaya geldim. birde o zamanlar beslenme düzenim yoktu hem dengesiz hem yetersiz hemde düzensizdi o yüzden veremedim. diyorumya aç kalarak zayıflanmaz metabolizma hızı düşüyo çok. ben beslenme ile ilgili çok şeyler yazdım geçmiş sayfalara göz at istersen yardımı olabilir sana
geçmiş olsun canım şimdi nasıl yavrun?
canım bende bıraktım diyetisyeni hem aynı şeyleri verdi sinir oldum sen bu hafta nasıl birşey uygulayacaksın merak ettim.senle birlikte yapabilirim.kaydirigubbakcemile5
Allaha sükür iyi suanda,gecen persembe demisdi cuma tartilcam 71 e görmek istiyorum artik diye,cumartesi hastaneye yattik,bugün tartildim 71 olmusum ama cok sevinemedim,hayirlisini dilemek lazimmis,yavruma üzüldüm 3 günde 1 kilom gitmis,allah herkese saglik versin
banada lazim bu ,ben youtubeden izleyerek yaptm ama 2 mile kadar var ya,banada yollarsan sevinirim
canım bende bıraktım diyetisyeni hem aynı şeyleri verdi sinir oldum sen bu hafta nasıl birşey uygulayacaksın merak ettim.senle birlikte yapabilirim.kaydirigubbakcemile5
Allaha sükür iyi suanda,gecen persembe demisdi cuma tartilcam 71 e görmek istiyorum artik diye,cumartesi hastaneye yattik,bugün tartildim 71 olmusum ama cok sevinemedim,hayirlisini dilemek lazimmis,yavruma üzüldüm 3 günde 1 kilom gitmis,allah herkese saglik versin
merhaba herkese ,
ben de 72 kiloyum alıyorum veriyorum çocukluğumdan beri böyleyim
en son üniversitede 86 da 70 e indim daha sonra 63 e düştüm ama kpss falan aldım yine
benim yediklerimle kuş bile doymazama alıştı heralde bünyem buna
çok sıkıldım artık zayıflamak vebu kabusu bitirmek istiyorummmmmmmmmm lütfen destekkk
etrafımda herkes zayıf ve beni kimse anlamıyooooooo
şuanda sütlü kahvemi içiyorum bugün çok yoruldum. sabah 6 da kalktım. ev işi falan derken öğlen olmuş hala ayaktayım. ardından 45 dakika koşabildim o kadar yorulmuşumki halim kalmamış ya.
merhaba herkese ,
ben de 72 kiloyum alıyorum veriyorum çocukluğumdan beri böyleyim
en son üniversitede 86 da 70 e indim daha sonra 63 e düştüm ama kpss falan aldım yine
benim yediklerimle kuş bile doymazama alıştı heralde bünyem buna
çok sıkıldım artık zayıflamak vebu kabusu bitirmek istiyorummmmmmmmmm lütfen destekkk
etrafımda herkes zayıf ve beni kimse anlamıyooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?