70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hımm iyi fikir sütlü kahve.sorma ya bende bebiş yüzünden zaten uuyamıyorum birde erken kalkıyorum bende çok yorgunum.canımda bişiler istiyor.sporda yok maalesef bugün.bende mi içsem acaba

sütlü kahve benim tüm tatlı isteğimi kesiyo. regl oldum ama bu sayede kesiyo yanındada iki tane diyet portakallı bisküvi yiyorum. bu arada herr ne kadar tartı zayıfladığımı göstermesede göbeğim dahada eriyo ve düzeliyo

seviyosan iç. ben çok severim az şekerli içiyorum ve süttozu değil süt kullanıyorum. bu sayede diyette olduğumu anlamıyorum. ondan belkide tatlı krizi olmuyo bende

özlemilkerciğim doktorun verdiği diyeti bırakıp şok diyete başlamana inanamıyorum ohaoldumsmile. ya canım tartıda zayıflayamadım diye yapılırmı hiç. bu şok diyetle kas kaybedeceksin faydası olacağına zararı olacak. metabolizma hızın düşecek. halsiz kalacaksın. eğerki diyetisyenin verdiği seni zayıflatmıyosa bunu ona söylersin o da sana gerekli açıklamayı yapacaktır. belki sana yeni bi liste verecek. ama şok diyet falan olmaz arkadaşlar. 3 günde 3 kilo su ve kas gider. yağ yakmak yağların erimesi o kadar kolay değil çünkü kiloyu 3 günde almadık. valla yinede siz bilirsiniz ama bence yağ kaybettirmeyen diyet ve spor gereksizdir ve sakıncalıdır. illa bişeyler yapacaksanız sporu arttırın. 2 saat yapın sabırsızlık varsa eğer.

tşk edrim öncelikle
sabah kahvaltı yapmıyorum ama kalkar kalkmaz 1 elmam var okula giderken yiyorum
daha sonra 9 gibi ikinci elmasık sık atıştırmaya dikkat ediyorum
öğlan kapakli ekmeğe tost yapıyo bana kantincimiz sağolsun
3 gibi falan yne elma kısaca bn biraz elma kurduyum
akşamda genelde balık köfte akşam 7 den sonra sadece meyve
tatlı çok seviyorum bu knuda çok savaş veriyorum
iki günde bir tadmlık atıştırıyorum
2 litre falan da su
diyorumya yerleşmiş heralde
geçen yıl herbeal life kullandım 67 ye düştüm düğünüm vardı ama balayı falan anında geriye dönüş
öleeee
şimdi elma sirkesni deniyorum
benim metabolizma alt üst yni
hafta sonları kahvaltı birazözenli oluyo hafta içi yapamadığım için
genelde böle istisnalr az oluyo
çok uzun oldu

seviyosan iç. ben çok severim az şekerli içiyorum ve süttozu değil süt kullanıyorum. bu sayede diyette olduğumu anlamıyorum. ondan belkide tatlı krizi olmuyo bende

bende şöyle yapıyorum süt ve nesquik.şeker falan da yook.şimdi içiyorum mesela

ya nasıl eriyor göbeğin ya.bende spor yapıyorum ama.gerçi daha yeni başladım ama sanırım mekik de çekmeliyim.bir de basen sorunu tabi.gerçi zayıflasam hepsi bir gidecek gibi ama.hadi bakalım.daha ne yapayım

Merhaba ben de geldimm buyrunnnnnnnnn
öncelikle kısaca anlatayım
ocak ayının 20si civarı tartıda 83,7 kiloyu görünce dedim ki lilie ne yaptın sen?hani insan salar da kendini bu kadar mı yuh artık dedim çok ayıpladım kendimi lmaz: hemen başladım tabi diyete (bu arada son 3 yıldır hergün diyete başlayıp bir hafta on gün devam edip tartıda rakamı değişmeyenlerdenim yani o kadar yavaş bir metabolizmam var)
öncelikle çok sevdiğim halde cips,nutella bilimum abur cuburu hayatımdan çıkardım
ekmeği tamamen kestim.(bu asla yapamayacağım bir şeydi bu sebeple biorezonans deniyor,bu teknikle ekmeği vücudumdan sildirdim.şuan ömrü boyunca hiç ekmek yememiş bir birey gibiyim tadını unuttum ve canım asla ekmek istemiyor.sanırım en fazla bu işe yarayan bir teknik oldu.)
sonrasında abur cubursuz atıştırma yapmadan sadece günde 3 öğün yemek yiyerek,arada meyve ,mısır kavurgası gibi şeyleri atıştırarak ve eliptik bisikletle günde 20-30 dakika egzersizle 10 günde güzelce 4 kilomu verdim.sonra hadi şundan da bunda az az yiyeyim dedim ama o da ne kilolar gerisin geri gelmek üzere.böylelikle lahana çorbası diyetine başladım ,diyetimi lahana yağı ve yağ yakıcı birki çaylarıyla destekledim ama spor yapamadım .bu gün itibariyle kilom 73. bir buçuk ay gibi bir sürede 10 kilo verdim.şuan vücudumda yağ oranım çok azaldı kilomu söylediğim plastik cerrah bile 73 kilo olduğuma inanmadı,çünkü artık vücudumda çok az yağ var :lepi:
ve tabi daha vermem gereken bir 10 kilom daha...
bugün diyetimin 2.etabına başladım,hayırlısıyla bu hafta için hedefim 4 kilo .şevkimin kırıldığını,motivasyonumum düştüğünü hissediyorum.yanımda olun olur mu :sinifsinif:

yeni gelen arkadaşlar hoçgeldiniz a.s. a.s. canım 10 kiloyu 1.5 ayda vermişsin tebrikler :lepi: inşallah devamı gelir kaydirigubbakcemile2

ay canım kendimi buldum sende.bende o kilolardan indim 72 ye ve 2 kezyaptım lahana diyetini .insan bir silkiniyor.ve normalgünlerde nede çok yediğini fark ediyor.benim dün bitti diyetim.55 olana kadar ara ara yapacağım.sanada kolaylıklar diliyorum canım

günaydın hanımlar,hugocuk sanada özel günaydın opuyorumnanaktan ya insan daha 2.günüm olsa bile böyle bi miğde rahatlığıyla uyanıyo sabaha..aslında bu diyet güzel şey..ne yesem kahvaltıda benim kahvaltıyla aram pek yok yani normalde 12 gibi falan anca acıkmış oluyorum ama daha hızlı bir metobolizma için bi şeyler yicem..

kahvaltım:1 dilim etimek,bir küçük domates,kibrit kutusu büyülüğünde peynir,4,5 küçük zeytin,yağsız pişmiş yumurta ve açık çay..

bugün kendimi ölctüm,72 kiloya üst karnim 84 ,alt karnim 107 ,basen 104 ve 2 bucuk ay önce dogum yaptim ama alt karnim hala öyle ya suna bak yazisi bile kötü 107
günaydin herkese,birkac gün önce böyle yazmisim ,suan 71 kilodayim belimin üst olan kismi 83 alt karnim 105 basende 104 hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…