70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar evde yürüyüş programını indirmek istiyorsanız google a walk at home yazın

çıkan ilk siteyi tıklayın.

Çıkan sitenin ilk sayfasında linkler var oradan istediğiniz programı indirebilirsiniz.

Haftalık kilo çizelgesi​

Hugocuk...................77...........................72.........................65...........

Ethos...................... 81...........................79,7......................58............

Hayell......................73...........................69,5......................65.............

Kate_34...................75...........................73.........................65.............

Özlemilker...............90............................79.........................75............

Bbetül.................... 73..........................71,8........................53................

SultanSena..............73........................ 68,8.........................62...............

Arzum.d..................72.........................68.............................58....................

Pembelii.................76........................74,6............................60...................

Feyza85................73..........................................................59 (yeni başladı arkadaşımız)

Kırmızı:başlangıç kilonuz
Yeşil:hedeflenen kilo
Siyah:bulunduğunuz kilo

Arkadaşlar haftalık kilo çizelgesinde yer almak isteyenler özelden bana başlangıç kilosu,bulunduğu kiloyu ve hedeflediği kiloyu yazsın.

Bu hafta cumartesi de herkes tekrar özelden bana ne kadar kilo olduğunu tartılıp yollasın.

Bu hafta bakalım kim kaç kilo verecek?haftanın birincisi kim olacak?

:hooray: bu kupa kimin olacak? alkisalkisalkis

Arkadaşlar hemen bu sabah ki kahvaltımı yazayım

Kahvaltıdan önce beşibiryerde çayımı içtim.

Kahvaltıda 2 ince dilim kepek ekmeği arasına peynir koydum ve yağsız tost yaptım yedim.2 çay kaşığı da bal yedim.

Birazdan walk at home ın 2 mile olanını yapıcam.ılk olarak vücudum alışsın diye 1 mile ni yapmıştım 3 gün boyunca şimdi 2 mile de sıra kaydirigubbakcemile5

selam.ben daha evvel bi 10 kg vermiştim sonra geri aldım daha bir gün oldu başlayalı.inşallah veririm.sen ne kadar verdin?

ben yaklasik 2 bucuk aydir yediklerime dikkat ediyorum son 10 gündür felan sporda yapiyorum 8 kilo vermisim,ama bebegim daha 2 bucuk aylik oldugu icin siki bir diyet yapamiyorum tabi sadece biraz dikkat ediyourm,son 3-4 gündür strec posetle walk at home yi yapiyorum basladigimda belim 85 di suan 83 olmus

öğünlerini paylaşırsan sevinirim canım.walk at hom adlı sitenin içeriğini tam anlayamadım ama evde yürüme bandı olanlar için geçerli zan edersem.

kızlar msn niz varsa msn yi açtığınızda bugün diye bir sayfa açılıyo orada fitmatik gibi bişey var deneyin onu güzel bir hesaplayıcı

öğünlerini paylaşırsan sevinirim canım.walk at hom adlı sitenin içeriğini tam anlayamadım ama evde yürüme bandı olanlar için geçerli zan edersem.

canım tam tersi evde yürüme bandı olmayanlar için geçerli bir program.Yeni başlayanlar 1 mile olanıı indirsin 3 gün boyunca onu denesin sonra 2 mile geçsin.

Haftalık kilo çizelgesi​

Hugocuk...................77...........................72.........................65...........

Ethos...................... 81...........................79,7......................58............

Hayell......................73...........................69,5......................65.............

Kate_34...................75...........................73.........................65.............

Özlemilker...............90............................79.........................75............

Bbetül.................... 73..........................71,8........................53................

SultanSena..............73........................ 68,8.........................62...............

Arzum.d..................72.........................68.............................58....................

Pembelii.................76........................74,6............................60...................

Feyza85................73..........................................................59 (yeni başladı arkadaşımız)

Kırmızı:başlangıç kilonuz
Yeşil:hedeflenen kilo
Siyah:bulunduğunuz kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…