70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkesciklere günaydın arkadaşlar. kahvaltımı yine aynı yaptım. öğlen yağı süzülmüş ton balığı yiyeceğim. arada meyve yerim. akşam dünden kalan yağsız bezelyeli sulu köftem var onu yerim. ya ben kpss sınavlarına hazırlanmaya başladım. günde 3 saat falan çalışmam gerek. sınav temmuzda. lisans sınavına gireceğim ve inşallah kazanırda mesleğimi yaparım yani arkeolog olurum ya. bana dua edin kardeşlerim. bu arada diyetede devam sporada. ama artık sporu akşamları yapacağım galiba. sabah yemek falan derken gün geçiyo. sonrada ders çalışmam gerek. çok fazla giremesemde buraya ara ara bakarım kızlar. bu arada feyzacığım kahvaltın gayet iyi. 1 saatte dans falan et. öğlende ye akşamda. yemeklerin 1 kaşık yağlı olsun. tatlı, beyaz undan yapılmış gıdalardan, yağlı şeylerde uzak dur 1 ayda rahat 5 kilo verirsin. insülini çıkarıp iştah açan şeylerden uzak durursan diyet yapmakta zorluk çekmezsin canım. insülin dengesi ile ilgili bayağı yazdım geçmiş sayfaları okursan yardımcı olur sana. herkese bol yağlardan kurtulmalı günler dilerim arkadaşlar

Haftalık kilo çizelgesi​

Hugocuk...................77...........................72.........................65...........

Ethos...................... 81...........................79,7......................58............

Hayell......................73...........................69,5......................65.............

Kate_34...................75...........................73.........................65.............

Özlemilker...............90............................79.........................75............

Bbetül.................... 73..........................71,8........................53................

SultanSena..............73........................ 68,8.........................62...............

Arzum.d..................72.........................68.............................58....................

Pembelii.................76........................74,6............................60...................

Feyza85................73..........................................................59 (yeni başladı arkadaşımız)

YaSelin.................77........................73..............................65............

Kırmızı:başlangıç kilonuz
Yeşil:hedeflenen kilo
Siyah:bulunduğunuz kilo

öğünlerini paylaşırsan sevinirim canım.walk at hom adlı sitenin içeriğini tam anlayamadım ama evde yürüme bandı olanlar için geçerli zan edersem.

yok bunu internetten indirebiliyorsun bir bayanin esliginden spor yapiyorsun hafif spor ama cok terleten bir spor ,ben indiremedim ama youtubeden bakip yapiyorum ,ögünlerim karisik oluyor ,olan seylerden azar azar yiyorum ,ara ögünlerde meyve yiyorum yada yogurt,aksam mutlaka hergün bir tane yogurt yiyorum ,cok su icioyrum,birde ben önceleri kullaniyordum simdi emzirdigim icin fazla icemiyorum,isirgan otu cayi iciyordum cok faydasi oluyor diyetisyenden ögrenmisdim kilolu olan insanlarda zayiflamalarina yardimci olur diye...

benide eklermisin yerimseniben baslangic kilom 79 suandaki kilom 71 hedefim 60

umarım en kısa sürede hedeflediğimiz kilolara ulaşırız canım.ben 60 -65 arasını hedefliyorum,çünkü 60 ın altına indiğimde çok kötü görünüyorum,yakışmıyor.son günlerde kilo vermem durdu,zaten 70in altını göreceğimden bile umudu kestim diyebilirim ama halen direniyorum bakalım sonuç ne olacak.harikayım seninde ara ara kilo vermen duruyormu ya da yavaşlıyor mu?

lillie bu lahana diyeti nasıl yapılıyor peki.
forumda Diyet - Sağlıklı Beslenme > Diyet Yöntemleri ve Deneyimlerimiz bölümünde lahana çorbası diyeti ile deneyimleriniz başlığına yazmıştım canım çorbanın tarifini.diyet listesini de orada roupe isimli arkadaş yazmış onu uyguluyorum orda bulabilirsin.

inşallah kateciğim inşallah kazanırız hep beraber. bu arada kızlar zaman zaman kilo verme duraksar. bu herkeste olur. o yüzden pes etmemek gerek. zaten pes edilse bile yine eski düzende yer ve eskisi gibi beslenilirse yine aynı yere dönülür. o yüzden sağlıklı beslenmek gerek bi ömür. ztaen sağlıklı beslenmeyi yaşamımıza adapte edersek kilo almak mümkün olmaz. herşey nasıl yapılıp yenilir hep anlattık tartıştık burda. yaprak sarma, mantı bile yiyebileceğiz o zaman neden eskisi gibi yiyip eskisi gibi olalımki. bu arada bende demin kalçamı ölçtüm. 100 çıktı. sorun göbekte ama o da bayağı azaldı orantılıl olmaya başladı ya şükürler olsun

selam betülcüm nasılsın. yavaş yavaş yediklerini değiştirmeye başladınmı. morlin nasıl bu arada kilo verebiliyomusun. neler yedin bugün

sagol canım sen nasısın.ben daha hiç bir şey yemedim yeni kaktım.bebekten dolayı.yediklerime dikkat ediyorum.ve çok inanılmaz bişey oldu.çikolata yemedim kaç gündür akşam kuzenim geldi dido almış bana aldım önce yemeyecektim sonra yiyim dedim kaç gündür yemedim.yedim ama hiç zevk almadım .yemesemde olurmuş yani.artık çikolata yemeden yaşayabilirim.iştahım kapanıyo sanırım bide acaba aç karnına mı spor yapsam sen daha iyi bilirsin.sen neler yapıyosun canım nasıl gidiyo diyet.

bide walk at home kadınlar kulübünde var ilgilenenlerin dikkatine.görsel olarak paylaşılmış.1 ve 2 mil olanı.leslie sansone yazın googl a sonra altta türkçe ara yazıyor onu tıklayın kadınlar kulübü nden paylaşılanları açın sanırım 2 cisi ben indiremedim sık kullanılanlara ekledim ordan yapıcam .bu arada kate cim yardımların için çok sagol.opuyorumnanaktan.

slm kızlar ben bu gruplarda daha öncede vardım 15 kilo vermiştim şimdi doğumdan sonra kalan 13 kilo fazlalığım var kızım 4 aylık emzirdiğim için diyet yapamıyom ama spor aletllerim var kızm dursa spor ve akşam yemeğimi keserek zayıflamaya çalışıcam
eskiden yarışma düzenlenirdi burda öyle bişi varmı
şuanki kilom 71 boyum 1,68

hoş geldin canım .var yine yarış.bende dogum yapalı 4.5 ay oldu .ama ben ek verdiğim için diyette yapmaya çalışıyorum.spor aletleri yürüme bandı ve bisiklet yağ yakıyomuş gerisi kas yapıyormuş.mekik falan da öle.son 5 kilo kala falan düşümüyorum mekik gibi olanları vücut toparlansın diye.ben az öncaki mesajda paylaştım .oda işe yarıyormuş.onu denicem.kolay gelsin canım.opuyorumnanaktan.

hos geldin,emziriken diyet yapmak zor oluyor bende emziriyorum,dogumdan sonra 2 bucuk ayda 8 kilo verdim ,spor yapmak cok etkili oluyor walk at home hele bayildim ben bu spora cok eglenceli birde ter icinde kaliyorsun cok kolay zayiflanir onunla

evet bende son 5 kilo kalarak sikilastirsin diye mekike baslicam,simdi kas olsa ne yazar gözükmez bile yag torbalarindan :roflol:

hos geldin,emziriken diyet yapmak zor oluyor bende emziriyorum,dogumdan sonra 2 bucuk ayda 8 kilo verdim ,spor yapmak cok etkili oluyor walk at home hele bayildim ben bu spora cok eglenceli birde ter icinde kaliyorsun cok kolay zayiflanir onunla

bide ben ulaşabilsem şu eğlenceli spora.kate_34 bi link gönderdi fakat sayfa hata veriyo.

bide ben ulaşabilsem şu eğlenceli spora.kate_34 bi link gönderdi fakat sayfa hata veriyo.

sırnaşık şey youtube dada var bende indiremedim youtubedenizleyerek yapiyorum indiren arkadaslar nasil yapti bilemiyorum bir arkadasda özelden bana yolladi linki ama hata verdi bendede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…